跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉帖][鐵甲萬能俠Z Shin Mazinger Shougeki! Z][BDRIP][MP4][附送校正音軌第01集]

mcnynbajay 发布于2011-3-19 22:05 3981 次浏览 49 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-3-19 23:22:31 | 显示全部楼层
呢套系笨豪配音嘅?傳問中杰基同笨豪系好熟的肯定都知道少少內幕掛...
; c4 g* o& e9 H. L漫步雲端 发表于 2011-3-19 23:10

1 {' a& L5 s0 y5 S: G% t9 o0 I' W3 Q
; b3 Q' B: I0 p/ |: G4 F 估唔到你都記得我提及過哩件事~~之前《無聊西餐廳》的相馬!' V' q/ H  u* m5 o4 V" i: K

0 p, F1 e# U0 e+ a1 A4 b# x3 v4 l不過講真,唔多肯定~~無聯絡好耐了……無曬消息……0 B( L. @$ L. U' m2 T9 I8 g5 f

mcnynbajay兄,点解话转贴的,你一般都原创的哦??/ b& o! p5 F; Y! a6 D. j, P
aaron81 发表于 2011-3-19 23:09
, A8 `/ O% W% X
你有見過我用“原創”的字眼咩?
: P6 S3 h3 ]- N' L$ d1 p& B! E) M) _
我唔中意哩用哩個字眼~~超唔中意,無哩個必要~~
7 s6 i. b- d: F- _* f7 J  c% P% a- X* {; a1 t: [. S# J* Q; V
反正網上的資源引用,我作為後期工序,唔襯哩個字眼~~唔似得果D自拍DIY(哩D先系原創)~~~  F# D9 s7 ~; l
5 m/ n0 C/ n2 M9 g, g: q

冲着一班配音而来!!
& {! ~5 Q6 J9 A  k" Tfreedom246 发表于 2011-3-19 23:01

8 Z! j/ @# Z5 k) [8 P  w1 C6 H5 y
! n# Z7 P6 V# [4 T' k 嗯,沖著笨豪來宣傳下……2 s( F5 A9 {. T

楼主的口味变了不少。。。我印象中这些片只有老M会去合。。。( {" I1 Q7 ~# F: m  t: G$ [
天使之风 发表于 2011-3-19 22:55
6 ]* Y( {) D& W! ], F% }
NO~~~仍然無變~~我絕對唔會校“特攝片”系M仔的專屬來!
9 D! s$ b0 w6 m  `4 x, E6 m  g$ X# q3 Z7 g3 V- d; m- g0 w
查實都系沖著笨豪,僅僅校了一集而已!
; l2 j2 E6 p) U% Z7 b
3 [) @+ |& Q  y3 ?0 q   
哩部我都合紧,不过我用m街戈个720P片源,变速问题我之前都有提过/ v( ^0 B- t0 r* K0 }- u
天才不二 发表于 2011-3-19 22:26

& n# |7 o# }3 k3 d' d9 s- [9 N. J7 l7 S/ ~& F" ?& S) e9 ~2 i' S, q& r
哦,原來如此~~你都發現有輕微偏差了~~你話乜原因呢?系咪類似高達00咁了?
& n( Z$ n$ U. Z6 C
3 [- `$ R( G% P" d5 s   
M仔發左mu下載
& r( E/ a+ s0 H$ I; m+ \: ?唔知岩5岩你個音頻' g8 X) ~0 ^; G& m9 j0 Y! E
Ace0210 发表于 2011-3-19 22:22

. O: Z5 h4 d0 [3 @- }
# O" u) o$ V4 X) q2 W0 L
  M' e3 B4 u9 v' Q, R   
想問一下# \1 `; w. }9 H" i
呢套系列5 Y( i& S  \& ?. @+ r) z3 T# o
total幾套
; D$ |2 p' y; F$ g2 Q* q6 [6 nAce0210 发表于 2011-3-19 22:13
1 L" y' j( a. y/ `7 a
唔知,乜鬼都唔知~~~你咪問埋D,明知顧問的問題了~~懶得答你……5 o, m: Z- s( v6 h$ W+ Q

坐五到沙发添!!; }  ]) {, P' {1 |8 V, R5 z' T: _8 j: ]
小c 发表于 2011-3-19 22:16
7 S5 q, o) }* V( r8 U
可惡的~~又有一個沙發黨翻左來……

chanwm123 发表于 2011-3-19 23:32:25 | 显示全部楼层
係BD呢喎,唔客氣收下啦

iorirx 发表于 2011-3-20 01:33:42 | 显示全部楼层
谢谢了!!!!!!!!!!!!

tsubasa 发表于 2011-3-20 02:36:06 | 显示全部楼层
谢谢分享!GOOOOODTHANKS!

基拉杰特 发表于 2011-3-20 08:20:29 | 显示全部楼层
男主角是笨.豪配

无双MR 发表于 2011-3-20 08:44:25 | 显示全部楼层
很怀念的一部动画片,支持lZ~

maiyulao 发表于 2011-3-20 10:24:53 | 显示全部楼层
我都系下紧呢个版本

z50987311 发表于 2011-3-20 10:45:23 | 显示全部楼层
哇~!!正啊!细个果阵集集追噶!!哈哈~~

kidhitomi 发表于 2011-3-20 11:28:40 | 显示全部楼层
TVB新开播果部
, y7 j+ r6 C+ c, `9 K0 R配音真嘅好多熟悉嘅声音

huang 发表于 2011-3-20 12:24:58 | 显示全部楼层
鸟不喜欢115

blue2018 发表于 2011-3-20 13:27:00 | 显示全部楼层
对这部动画没什么印象,下来看下,谢谢分享

yqt 发表于 2011-3-20 13:37:51 | 显示全部楼层
睇来无错www% P! Z3 U! n, z" z0 \8 E
得闲睇下热血漫都唔错嘅ww