[每日闲聊] 用Chrome上粤漫显示“”检测到恶意软件“,唔通粤漫俾人-哔-?

yqt 发布于2011-3-19 15:33 6073 次浏览 117 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yqt 发表于 2011-3-19 19:49:37 | 显示全部楼层
回复 28# Kiver
; K! K# ^; d' r; F% {1 d4 z; ]1 `  a( R6 [4 a' L. H, S
社长大人咁话我就放心啦ww

eegbook 发表于 2011-3-19 19:49:44 | 显示全部楼层
去找其他人抱去, i, K) D& H9 D, _$ F5 [+ E8 P( n
基拉杰特 发表于 2011-3-19 19:47

. \: A- _9 o4 _2 C2 y8 W4 t# d& i4 M
7 }1 Z: p2 v7 R" U4 p9 j
( x+ n0 H, g# u) N7 ]& |$ ]1 G    但系,香喷喷好吸引~~~
2 V" V% l6 _3 L3 y. Q1 b5 C9 b/ S6 _" ?. H- @3 e
如果漫步系度~~我就抱埋佢~~

eegbook 发表于 2011-3-19 19:51:15 | 显示全部楼层
回复 36# 基拉杰特 ' ?3 y7 b, u: [/ T' p. ]
8 ]8 ?& K5 B9 f2 c. E( b2 ^! ^

: q+ g5 \1 g8 t/ E    漏咗唔记得讲。我而家又听紧李云迪嘅钢琴独奏,加上而家D天气,真系另有一番味道。

基拉杰特 发表于 2011-3-19 19:55:10 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
( i( y. @2 o4 j0 |2 h) X3 I
5 _# a6 |8 u7 d' y' k! Z0 H, D7 E; V, J( v* j7 G( D# {
    漏咗唔记得讲。我而家又听紧李云迪嘅钢琴独奏,加上而家D天气,真系另有一番味道 ...
! T+ @& b: ?4 P+ B! F0 h, E8 oeegbook 发表于 2011-3-19 19:51
6 H5 c8 H6 q! `' g6 Q' t+ m6 s
# B( K5 v) {" Z* ]9 L
) T( g7 Y! M6 J8 M2 a5 ~' n, b: t
    刚调好几集音频,觉得无聊想关机学日文去

eegbook 发表于 2011-3-19 19:57:24 | 显示全部楼层
刚调好几集音频,觉得无聊想关机学日文去
* |$ i8 r# m, U8 d% V基拉杰特 发表于 2011-3-19 19:55
: |% J& l8 E1 n1 G7 w6 X3 J; }: a
4 f: m3 U) [, l- f$ D
& E( e* Z7 D- s
    真有恒心,我已经放低咗N个月~~~9 O8 K- W7 f, d8 y+ j5 {" s

( P; h  q' N5 k1 f2 \! x而家要专心搞其它嘢,我准备系工作上转形,无法~~

基拉杰特 发表于 2011-3-19 20:09:20 | 显示全部楼层
真有恒心,我已经放低咗N个月~~~
% O* {( A( M' M+ T6 J4 u: j3 s- h5 K
而家要专心搞其它嘢,我准备系工作上转形,无法~~
- E* G, P. L4 |2 H% V+ H% G. r! oeegbook 发表于 2011-3-19 19:57
  N" n% P. C  X5 P4 i+ E

6 s6 d* h4 g, T, q, T
$ W+ T' D/ `( t1 e    我就是没什么恒心的。怎么转型?

ce7441285 发表于 2011-3-19 22:20:23 | 显示全部楼层
我用火狐同谷歌都係咁。 = =

aaron81 发表于 2011-3-20 00:01:24 | 显示全部楼层
软件无问题的,可能是软件过敏

KayOhh 发表于 2011-3-20 00:40:16 | 显示全部楼层
我用chrome都係咁, 但係我相信粵漫。

KayOhh 发表于 2011-3-20 00:43:24 | 显示全部楼层
我用chrome都係咁, 但係我用FireFox無事

eegbook 发表于 2011-3-20 04:28:56 | 显示全部楼层
我就是没什么恒心的。怎么转型?
& I2 s( K7 |& `4 ]( N" u1 W  [基拉杰特 发表于 2011-3-19 20:09
. G1 b2 A7 O% N% g" m, ~% a% A' `

9 H! z, r0 k' r# }8 N  P0 W) A+ Y9 ^* F4 h, S' y
    总之,你学成之后,记得过两招比我。

基拉杰特 发表于 2011-3-20 08:24:38 | 显示全部楼层
总之,你学成之后,记得过两招比我。# u) U4 }" a9 J" S
eegbook 发表于 2011-3-20 04:28
. H/ ?/ z9 D  H0 X" f

t- H# c5 S8 B9 y8 X6 |
5 x- E% @2 L: Z( A: o6 R* H+ n    哪有那么快,你级数那么高