[每日闲聊] 用Chrome上粤漫显示“”检测到恶意软件“,唔通粤漫俾人-哔-?

yqt 发布于2011-3-19 15:33 6075 次浏览 117 位用户参与讨论     [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-3-19 16:22:31 | 显示全部楼层
回复  eegbook
% K5 J6 T" N* {& N* H2 E# F啱啱post完就发觉自己嘅网络已经唔可以正常访问粤漫。。$ v" v) J/ g4 m( o& j
cdn同埋电信入口全部比reset。。 ...+ [4 `2 ?* u9 X- i4 L! ]6 }& j
yqt 发表于 2011-3-19 04:12 PM

* P+ t9 f$ J) j- {' C; A
: N) V2 h6 m. m9 j' g! \" ?: v/ a
) Q% X8 K+ g, x% j6 t& E/ E    我今朝都试过,一开始上到,之后刷新过之后就上唔到,跟住到佐下午时分又得番,都唔知点解

eegbook 发表于 2011-3-19 16:24:15 | 显示全部楼层
回复  eegbook 5 D9 {. \8 l" L+ l, V  k2 o+ ~: ^
啱啱post完就发觉自己嘅网络已经唔可以正常访问粤漫。。; m! }5 p0 S% H  Q+ n
cdn同埋电信入口全部比reset。。 ...; [6 `6 D, `1 j8 f" Z6 p; s0 R! g0 M
yqt 发表于 2011-3-19 16:12

- W2 s5 g0 g# [- q  c' C8 D! E- ^% f; F! w+ _2 S+ ?
) j! u& K7 \( c
    系嘞,你点样查伽?系咪有乜嘢软件咁?

yqt 发表于 2011-3-19 16:25:27 | 显示全部楼层
回复 13# エツクス 6 i2 R7 C3 A' r7 }+ d2 E4 q8 _0 K8 I

7 |8 z; ~. h0 \) B7 }咁啊。。咁唔稳定噶。。

yqt 发表于 2011-3-19 16:28:18 | 显示全部楼层
回复 14# eegbook 6 j8 [! C9 a. R5 p, l7 i! n
唔详细check过,只不过睇咗下chrome返回嘅error信息,101(connection_reset)

yqt 发表于 2011-3-19 16:30:03 | 显示全部楼层
回复 12# エツクス 6 x% }, U' e/ `! ]; w
噶下已经唔系浏览器嘅问题咯。。

h2o2 发表于 2011-3-19 16:34:10 | 显示全部楼层
原来有跟嘎事
3 s$ K6 Q$ o8 o1 l( u! d$ x第一次听 好可怕啊{好似}

eegbook 发表于 2011-3-19 16:40:22 | 显示全部楼层
回复  エツクス % i% E4 i+ `, k1 H+ p0 j& |
噶下已经唔系浏览器嘅问题咯。。
7 l% l7 d" m' ?, T& t& Kyqt 发表于 2011-3-19 16:30
- a: X* Y" O' O  A: J4 L; O: N

+ F3 v: E0 P; K: m8 r: Q3 i' @+ v' B; _
    你真系专业。呢范我就唔掂水过嘞。。我只系伸手党而已。

yqt 发表于 2011-3-19 16:41:44 | 显示全部楼层
回复 13# エツクス 6 o  |8 p* x/ |; ]( D* r! a
妖。。噶下我呢度又好番ww

yqt 发表于 2011-3-19 16:43:51 | 显示全部楼层
回复 19# eegbook
* T1 Z- H, i+ J我黎呢度都基本系伸手遮

基拉杰特 发表于 2011-3-19 16:44:49 | 显示全部楼层
我只知道没问题,其它等有关人员解答

eegbook 发表于 2011-3-19 17:09:39 | 显示全部楼层
我只知道没问题,其它等有关人员解答! y" {7 h/ t$ R& _
基拉杰特 发表于 2011-3-19 16:44

' |- @0 I$ T5 k# j7 x+ o' b: Y
1 k5 P! \3 r+ t: \0 O* B4 Q+ o; j& D& U! u) s9 I- Y( ?3 F
    哪果点咗D咩“阻止弹出广告”之类嘅,应该就唔会弹出黎。

eegbook 发表于 2011-3-19 17:10:05 | 显示全部楼层
回复  eegbook : [$ e2 Z  P6 R
我黎呢度都基本系伸手遮
" O3 k  r% L6 y/ C: B0 M5 |yqt 发表于 2011-3-19 16:43

1 [+ C4 D3 w: y/ P: G1 J
, \; @4 d$ j* e2 h' H3 N7 X, s" _( e/ V; a
    握个手,嘻。