[每日闲聊] 用Chrome上粤漫显示“”检测到恶意软件“,唔通粤漫俾人-哔-?

yqt 发布于2011-3-19 15:33 6095 次浏览 117 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-3-19 17:27:43 | 显示全部楼层
哪果点咗D咩“阻止弹出广告”之类嘅,应该就唔会弹出黎。& ~& k# R0 _1 q
eegbook 发表于 2011-3-19 17:09
! ]) p8 M* K* N5 Y" [
; `4 N# m/ m4 P0 b' j0 Z1 L& Q5 l% T9 w

3 n5 d0 E( y7 f7 r6 h    不清楚,没去试过

eegbook 发表于 2011-3-19 17:28:51 | 显示全部楼层
不清楚,没去试过
, n0 R* \& F/ |! p  o. c% O基拉杰特 发表于 2011-3-19 17:27

# H+ w4 Q  k, c. H( }. u: b8 `% N# B- Y. Q  D% w" @  q7 A
8 a/ \$ P$ {. c9 A8 x0 ]* x
    遨游浏览器就有呢个功能。

eegbook 发表于 2011-3-19 17:29:31 | 显示全部楼层
回复 25# 基拉杰特 $ \# U; q: z! v
& G& S+ m) Z% `/ D0 L
) f; Q' b  N4 |( ?) g( e
    已经五点半,吃饭未吖?

Kiver 发表于 2011-3-19 17:31:28 | 显示全部楼层
小弟初到宝地,有如稳到组织嘅感觉ww(查实一年之前就来过呢度,不过一直冇注册)今日凌晨果阵时仲好地地噶 ...$ A6 w# [. ]" x
yqt 发表于 2011-3-19 15:33
# F/ l! v' h! i' V( ~& i, w0 U0 U

1 J# v8 ?( E  g9 T" o- u8 P' I! ]" |# \/ f3 o% H
    本站没有使用CDN的~~1 o0 t  u% t$ I
7 N# N  T( o! s* f% D
弹出来的结果请不要相信
: s; R4 q' k+ n+ @* L7 ?9 o只是被人乱举报害的~~

eegbook 发表于 2011-3-19 17:37:17 | 显示全部楼层
本站没有使用CDN的~~
0 a3 C2 \) w/ U1 X
6 _% X6 @0 e2 z$ {: T* h弹出来的结果请不要相信4 H# y: E' h6 v, }# _
只是被人乱举报害的~~4 Z: E$ ^7 I& A% F0 K! s3 X
Kiver 发表于 2011-3-19 17:31
4 ]; X- l. L. I. i& \

1 v- j! v  L& A2 `1 ~7 {; f1 b1 b% [5 r# R! M) G6 I
    吓?!乱举报咁衰格?!+ l! s* h+ K' C, @. ^. Y% w
系街上遇到呢D人,真系要打镬金至得。

guyoushi 发表于 2011-3-19 18:10:39 | 显示全部楼层
网站没问题,应该是浏览器问题啫..

基拉杰特 发表于 2011-3-19 18:12:25 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 5 ?; x+ f( r& Y+ C0 {
/ V6 }3 e1 p* v2 x) {0 g
# I$ }6 t1 F6 }0 S) T- @, ~, k$ Y! f
    已经五点半,吃饭未吖?7 W6 c: \- y+ [. d* D6 {  b, A+ w
eegbook 发表于 2011-3-19 17:29
4 X* A- L/ b. O. V4 Q$ {

+ c" R, x% l$ {6 s8 V/ h% m
0 \( D! c; r( ?7 H    还没有呢

七咲逢 发表于 2011-3-19 18:41:50 | 显示全部楼层
呢个一定系你既打开方式唔岩

eegbook 发表于 2011-3-19 19:38:40 | 显示全部楼层
还没有呢
6 C: y4 Q5 g& |2 L基拉杰特 发表于 2011-3-19 18:12
- A+ m4 A2 D7 D) z! \% K2 V

5 C" Q; D4 N% N% M; o3 ?& v! G2 l# ?8 N
    减一小时。哇,即系话你六点半还未吃吖?
8 M* X, f! d2 Y8 ~% ]0 n5 D而家七点半,我刚刚已经冲埋凉添哦。

基拉杰特 发表于 2011-3-19 19:40:53 | 显示全部楼层
减一小时。哇,即系话你六点半还未吃吖?
. O. }/ K( d+ s- R而家七点半,我刚刚已经冲埋凉添哦。
' O  R9 ]2 O, m: Qeegbook 发表于 2011-3-19 19:38

# S& p* ~$ `! W. F4 w' X% Q& M4 e. ~) `" T# K

R9 e) |# G; \3 m# ?" |! O    我也是洗白白

eegbook 发表于 2011-3-19 19:44:46 | 显示全部楼层
我也是洗白白
7 X9 g. v1 d" j: i5 @( O基拉杰特 发表于 2011-3-19 19:40
( N1 p0 }7 r6 ]0 v0 G. |/ L& C3 [# a/ j
; S) t( \% y) N2 l
& n* U* K: S9 e; W" B# q% c3 |. Q
    咁有无香喷喷吖?又白又香,快过黎抱抱啦~~~

基拉杰特 发表于 2011-3-19 19:47:25 | 显示全部楼层
咁有无香喷喷吖?又白又香,快过黎抱抱啦~~~0 T+ g9 a5 G1 a1 T
eegbook 发表于 2011-3-19 19:44

( R( {4 ]( }, B7 |
% p* T8 p8 V! f8 `: D7 N" G4 f' U; _4 u! m5 S
    去找其他人抱去