[每日闲聊] 用Chrome上粤漫显示“”检测到恶意软件“,唔通粤漫俾人-哔-?

yqt 发布于2011-3-19 15:33 6076 次浏览 117 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-3-24 10:54:00 | 显示全部楼层
哇,乜揾D咁黎搞吖~~  T* a1 P& F/ j) Z; M0 \
我就最烦呢D, 其实,可以蛇王下嘅,网上有好D资料可以参考下,咁就唔使空 ...
, k" Q  o. E" z8 Y/ seegbook 发表于 2011-3-24 10:48

H7 `0 h# q% q* C. J# V  w. ?4 e/ z- O1 n3 V+ e0 O6 K) `) U: x
2 y* t/ K; e6 ~* y5 k- ~* p
    这些东西写来都浪费时间,根本没用,真相问学校,李嘉成当年有没写过职业规划

eegbook 发表于 2011-3-24 11:43:35 | 显示全部楼层
这些东西写来都浪费时间,根本没用,真相问学校,李嘉成当年有没写过职业规划
% V& s+ _* `% _: n5 a基拉杰特 发表于 2011-3-24 10:54

6 t3 z, _, }, c. A
9 }8 D; F' f) b: U: H
7 Z5 a* ]! A  [# }2 }    可以肯定李先生有写嘅,不过系切合实际嘅,有用嘅。而现在学校叫学生写嘅,全部都系循例性质,虚无缥缈。即系做个样,有得向上头交差就算,根本唔会理学生系生系死。你有无见过老师冲入上紧课嘅课室,催学生交学费架?我就体会过。

基拉杰特 发表于 2011-3-24 13:51:10 | 显示全部楼层
可以肯定李先生有写嘅,不过系切合实际嘅,有用嘅。而现在学校叫学生写嘅,全部都系循例性质,虚 ...
/ A# i9 t) U4 L" t9 \. k: aeegbook 发表于 2011-3-24 11:43

1 q7 `7 c! Z( \' }! y1 G7 r+ p6 m
. ^3 m) l$ x1 `0 g% }; ?, C# T/ T, i  ?9 S$ [- [' I
    我觉得没,写也不会写这些没用的东西,如果写几百字就可以规划到以后成功,鬼去读书,中国的教育是这样的啦,学费才主要,实质没内容

eegbook 发表于 2011-3-24 13:55:15 | 显示全部楼层
我觉得没,写也不会写这些没用的东西,如果写几百字就可以规划到以后成功,鬼去读书,中国的教育 ...7 @. n# Y6 Q! u- N- x( R
基拉杰特 发表于 2011-3-24 13:51

' ?2 E6 J# d+ O0 ?2 e1 [
- B0 M3 Z6 V: C4 L1 [- \0 @, x* u8 ]& }. ]+ ?; Y2 R& R
    学费才是最重要,呢句嘢至系学校嘅第一真理!!!

基拉杰特 发表于 2011-3-24 14:28:58 | 显示全部楼层
学费才是最重要,呢句嘢至系学校嘅第一真理!!!
6 T4 {1 |) _- P( Heegbook 发表于 2011-3-24 13:55

3 K/ q9 n9 o) Z( C9 K
- [& n5 k; S( V/ |: q
. K+ B8 r/ X6 V- U; u' ~# b& H    这是事实,再深沉的意义都能说出来,不过说多无谓,费事理

eegbook 发表于 2011-3-24 14:35:40 | 显示全部楼层
这是事实,再深沉的意义都能说出来,不过说多无谓,费事理% N& k  v4 _2 q/ Q: L6 @6 i3 N
基拉杰特 发表于 2011-3-24 14:28

( s' y# r3 U) a7 c* H0 @, P
& I  j4 m. J. s% M# R$ ^$ B4 O/ u9 ?/ }! N3 c
    得闲听番下古曲音乐啦~~个人都轻松D。4 [* n5 U1 Y0 i/ t( Q
我每日都会抽一个小时黎欣赏下。

基拉杰特 发表于 2011-3-24 16:05:49 | 显示全部楼层
得闲听番下古曲音乐啦~~个人都轻松D。
& Z5 V( K2 H: |- E- h我每日都会抽一个小时黎欣赏下。8 m& A& K4 D- w3 U7 d4 a' a
eegbook 发表于 2011-3-24 14:35

" n) U* c% H  n- H. R. }
! Y" Y& j4 x6 e' h0 |$ I# N
( w( V( \6 A' m+ P4 O! e    我基本都是听动漫歌曲

IC11 发表于 2011-3-24 16:17:06 | 显示全部楼层
唔系呱,又比人攻击啊!?

eegbook 发表于 2011-3-24 17:00:57 | 显示全部楼层
唔系呱,又比人攻击啊!?
7 |' m( y0 k% A  e  Y' Y  x/ }7 T! BIC11 发表于 2011-3-24 16:17
2 t8 L8 A! w1 _0 f4 P  R& d! n

0 u9 Q) e' `+ f! t+ w0 O$ R- N. B! j7 W$ X# a+ V' J
    应该系一场误会黎。

rundal 发表于 2011-5-29 12:40:26 | 显示全部楼层
唔会啩,依家无嘢嘞吧??不过我觉得无咩啊