[其它更多] 請問 8600GT(或GTS)DDR3跟4650,買哪一張好呢?

abc-like 发布于2011-3-8 10:51 2634 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ttsti 发表于 2011-3-9 14:41:13 | 显示全部楼层
我要畫3D既畫, 用邊只最好?
! ], L* V& M4 S% Pabc-like 发表于 2011-3-9 10:36
% \$ g- ?8 [/ l, k, n
画3D肯定买专业显卡啦,不过你买吾买得起!

abc-like 发表于 2011-3-9 15:14:14 | 显示全部楼层
唔該晒 粒U有人送啊! 儲錢買咭就可以. 我就黎有人送6K, 6K一張重未夠錢, 要儲幾多先夠呢...
你畫3D既畫基本上好難定義咩型號就好 我只可以講就系你買卡時挑選些渲染管高的 顯存基本上512都可以喇 重要 ...5 g  M9 M' n2 o. W
ET0-0 发表于 2011-3-9 13:28

ET0-0 发表于 2011-3-9 15:26:06 | 显示全部楼层
唔該晒 粒U有人送啊! 儲錢買咭就可以. 我就黎有人送6K, 6K一張重未夠錢, 要儲幾多先夠呢...[em ...
9 K4 Y5 c# w, K/ uabc-like 发表于 2011-3-9 15:14

+ @3 s$ M& N+ Y: Z/ \0 W, X7 R$ i0 k( k) u( w' ]8 y6 ]* f
0 z' ^, ~% H' N: q7 j7 U
    你要買專業的  你打算做專業工作嗎

abc-like 发表于 2011-3-9 20:03:41 | 显示全部楼层
一向是專業人士
你要買專業的  你打算做專業工作嗎+ ?; x. L& a. M$ c
ET0-0 发表于 2011-3-9 15:26

ET0-0 发表于 2011-3-9 21:31:22 | 显示全部楼层
一向是專業人士! A% ?, {" {3 C6 j
abc-like 发表于 2011-3-9 20:03

j- f, L$ B7 n( V6 Q. m3 G6 A. H, ?4 B

' m. h# @9 Z" s8 |- m& B: n0 ^    你居然话唔够钱 只好存够钱再一起搞咯

billiard 发表于 2011-3-9 22:54:11 | 显示全部楼层
4xx 蓝宝石 5670 512m 不需要接6PIN电源,功率才61W。

abc-like 发表于 2011-3-9 23:05:47 | 显示全部楼层
要再儲幾多啊!
你居然话唔够钱 只好存够钱再一起搞咯
% D+ c0 D1 x7 x( k: H* s! m0 f2 m3 \ET0-0 发表于 2011-3-9 21:31

ET0-0 发表于 2011-3-9 23:20:28 | 显示全部楼层
你自己衡量啦 你想搞专业的话并唔系买个显卡返利甘简单 你要搞专业的话要整台搞个晒距 如果你系搞动画的话就唔止电脑甘简单 仲有打印机 至于几多钱真系好难计算咯 仲有一点就系买这些东西一定要搵信誉好的店 你真系要搞专业的设备的话就最好到外国买 例如新加波 因为新加波每年都举办IT展 绝对好野 安全好多 你唔识IT 依家也最好搵个专业买手帮忙 系国内买的话就要小心啦 毕竟质量难保证 因为系专业设备

185499088 发表于 2011-3-10 00:00:40 | 显示全部楼层
我平時中意打機..我想買GTX480 唔知好唔好

abc-like 发表于 2011-3-10 06:54:43 | 显示全部楼层
我會拿去打稿.費用不貴.^^
; l, L3 w5 a! j5 y這里信譽一直很好, 請你放心.; X% S/ s7 D1 w' o" J/ s) X+ z
至於用什麼機子就要大大們幫忙幫忙.
你自己衡量啦 你想搞专业的话并唔系买个显卡返利甘简单 你要搞专业的话要整台搞个晒距 如果你系搞动 ...
. [+ ~3 B. X. W7 p7 t# y. T$ [4 ?7 e& [ET0-0 发表于 2011-3-9 23:20

ET0-0 发表于 2011-3-10 12:33:45 | 显示全部楼层
我平時中意打機..我想買GTX480 唔知好唔好
* W0 y* ]  h  I# s& B185499088 发表于 2011-3-10 00:00
+ C% Z; d2 T$ {3 {2 `% i' }3 I2 P0 D
/ f" d- `9 g. g" f' X
% p' N" i& I0 @6 D8 [: h
    大機 GTX480 得

yjb338 发表于 2011-3-10 13:55:45 | 显示全部楼层
回复 9# abc-like
4 m( y; i$ A- b* L% D1 `7 d" R2 M- K( U$ Y1 k, M  N. q, c' Y1 M
3 e1 ?" M; c# J2 f9 l
  英伟达的9系列比ATI的4系列要好!如果想各方面都能兼顾的话,最好就买260+或者5650之类的,想要专业级的就FX系列,但很贵多用于笔记本~~