跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 請問誰有MU下載地帶的帳號?請給我個邀請碼註冊.

vskenying 发布于2011-3-2 23:23 6644 次浏览 102 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-4-25 22:02:48 | 显示全部楼层
要喔 你唔知咩 你有号嘅话 比个邀请码我啦 得唔得呀/ ^4 Z" \7 }* w: t- ?
noriko 发表于 2011-4-25 17:24
$ R3 V7 N5 l" a- n1 k' v( H
+ y# Y6 X! _/ O: f
其实我系大白黎,可能要唔到。我成年前注册,都唔使号哦,而家要邀请码架?( H! v5 V+ O3 ]# n" H8 l
你不如问街长级另嘅人要吖,佢地应该系付费嘅,可以要得到。

noriko 发表于 2011-4-25 22:07:10 | 显示全部楼层
其实我系大白黎,可能要唔到。我成年前注册,都唔使号哦,而家要邀请码架?
" H. a9 M4 f# k; J你不如问街长级另嘅人要吖 ...
( x' b& a8 |/ x2 f" b5 D; aeegbook 发表于 2011-4-25 22:02
  @0 N2 }0 d+ x' A6 G& E  u- t: b
& q% K$ _6 r# ?
点问呢 好似呢个LZ咁 开张贴问?会5会话我重复帖子 比人咬噶?

eegbook 发表于 2011-4-26 00:09:34 | 显示全部楼层
点问呢 好似呢个LZ咁 开张贴问?会5会话我重复帖子 比人咬噶?
! B4 i0 J8 ^# ]: c0 M
/ o' V( V& E: N$ vnoriko 发表于 2011-4-25 22:07
睇黎,又系铁猫教路嘅时间嘞~~~2 m7 p2 F9 H5 B3 o6 w- M% [7 q" n
第一个选择,你可以用论坛嘅功能,用短消息嘅方式,发送深情嘅救邀请码生短信。
. N4 W: y0 ?4 f/ ]3 r9 b! P% ^/ r* k2 M7 k) Z4 v" P% @$ W6 h
第二,当你系论坛见到大大们时,就立刻叫佢攞,见到就问,问完再问。
  P4 v& w0 R7 K
0 p) h3 r2 a- Q5 d6 J4 b咁样,就唔使开贴,又可以问到咯。至于,佢地有无,比唔比,咁。。我就真系帮唔到你嘞。

j22979933 发表于 2011-4-29 23:04:45 | 显示全部楼层
....没注册码 注册不了

eegbook 发表于 2011-4-29 23:38:19 | 显示全部楼层
....没注册码 注册不了" S1 y; z" g" A( t3 x5 c
j22979933 发表于 2011-4-29 23:04
9 j) t1 q  a/ v/ a( d: i9 i
! O* K4 U4 B) D8 }$ O1 E+ @

% o. @9 V8 q3 x+ Z; M  U, r+ q6 C3 X    而来而家咁麻烦,怪唔得,而家下载唔使输入数字啦。

32144235 发表于 2011-4-30 01:43:34 | 显示全部楼层
mu需要翻墙......不可思议啊

garyma0620 发表于 2011-4-30 16:42:48 | 显示全部楼层
能找到稀有的片源等下都無所謂啦.