跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 請問誰有MU下載地帶的帳號?請給我個邀請碼註冊.

vskenying 发布于2011-3-2 23:23 6640 次浏览 102 位用户参与讨论     [复制分享主题]
zoechanhy 发表于 2011-3-3 10:42:14 | 显示全部楼层
回复 12# iamaboyandog " E: o5 s" {* l+ ?( ^6 ]& E8 N

( G4 O+ A* }" y* r- R" r6 X; |8 S$ _: D; w, x+ \+ {' R: N9 ~8 I
    無計...鬼叫漫步甘出名同..甘好人咩~~

Vidya 发表于 2011-3-3 10:53:42 | 显示全部楼层
我屌死mu下载地带,10年9月份注册的号俾删就火大,不过好在仲可以注册,于是12月份又注册咗个,后尾唔到一个月又删咗我的号。我响果度从来都冇犯过规,点解要梗对我。

基拉杰特 发表于 2011-3-3 11:31:32 | 显示全部楼层
楼上咁多MU地带的高层总有个号给的

漫步雲端 发表于 2011-3-3 11:36:40 | 显示全部楼层
同感" D1 W; R4 W3 b  w) O% G
應該系沖着漫步而來的: C6 }' ]. ?/ {+ `1 S: N4 S
iamaboyandog 发表于 2011-3-3 07:29

& W% G5 v2 z- q% n; ]5 m" x0 D$ M+ v; D3 z8 [8 O- y
: g; @# h) q4 a. |) m

! L0 O) e3 \1 `  s$ U; o我發覺我而家比人夾攻緊,沒人幫我手一味只要挨打
* `5 q; F* P2 x2 \: ?/ I好淒涼

漫步雲端 发表于 2011-3-3 11:38:16 | 显示全部楼层
楼上咁多MU地带的高层总有个号给的0 S6 F* x5 e/ T. `4 }" m3 _
基拉杰特 发表于 2011-3-3 11:31

4 B' `$ X1 ]" m  v; d; `5 A
; ~( O3 L! g! e, |  q" F# }) X& W/ G/ t# ?& c3 N6 |6 `

5 Q( E9 u. I, d" a你仲扮叉燒?明明自己都系VIP

inber 发表于 2011-3-3 11:38:28 | 显示全部楼层
我發覺我而家比人夾攻緊,沒人幫我手一味只要挨打
3 i- Z6 ~) b# q0 k4 t! w好淒涼2 z2 X, c; T& H+ k+ w7 f) D- Y$ i6 b
漫步雲端 发表于 2011-3-3 11:36

- q, D1 B% s1 M9 \; o- \# W
  D) l$ O% K" U
* g5 J( G1 y% U! m5 ^你個領導黎左1 B+ K* l  F( p0 ?
叫佢表揚你幾句

inber 发表于 2011-3-3 11:39:20 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog / K- E+ V. p; m: X

! ]3 z* |0 b4 S- Y  |# j' O0 S% t1 y. G( y( O7 V
    無計...鬼叫漫步甘出名同..甘好人咩~~
! Q. }6 N  N& @zoechanhy 发表于 2011-3-3 10:42

- p! H  I2 q" C2 C
5 ~9 [" _3 I# E9 u7 _- p0 F4 J# L! E$ f1 E
) J& @" ^+ j6 X
漫步真系好好人
( e: {. }# I& A- o# F有求必應, i: e/ n- P/ Q# h, M

+ V$ V* h  C4 a0 f+ l! z問佢比邀請碼6 H, y6 a8 s# X( X1 d6 j4 _4 B
佢一定比咁

zoechanhy 发表于 2011-3-3 11:41:29 | 显示全部楼层
回复 19# iamaboyandog * g! o' x3 j6 @  L+ M
3 T. {, G6 T2 ?

" B* i# h5 d( H( u+ w, T* y2 {+ N    我都有受過佢恩惠嫁!

inber 发表于 2011-3-3 11:43:02 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
& e* U9 O8 Q. _- w
, [4 y$ W: P' d! w
8 o- Q3 t4 }' q- @- e    我都有受過佢恩惠嫁!
1 W7 X, \4 X) T* zzoechanhy 发表于 2011-3-3 11:41

: Y* D  x& ~4 K7 `% T) X) Z% i: M7 A$ D, V% `; o8 z4 I

; J8 n) s8 w$ h5 ~4 c5 R我都系受過佢恩惠2 M1 k& {; R& m5 v+ k5 a
+ P; Z4 R- O& x+ r
邀請碼以外的野

zoechanhy 发表于 2011-3-3 11:45:32 | 显示全部楼层
我都系受過佢恩惠
# T0 y6 j, |0 Q* P; B4 ]0 g: t+ f7 z  R* J- K
邀請碼以外的野
# d$ L' g) B0 }) M# ~iamaboyandog 发表于 2011-3-3 11:43
4 t# j6 S; u' R8 M( w: n

( Y/ \9 z7 R$ p  @$ N# K0 o/ F- @嘻...好高興可以同到你呢個大人物講野呀

inber 发表于 2011-3-3 11:47:39 | 显示全部楼层
嘻...好高興可以同到你呢個大人物講野呀
2 v# f0 c# T3 J* t( Vzoechanhy 发表于 2011-3-3 11:45
( G( H, Y" a1 V

1 H# x$ @/ `" h: `8 p1 U# {9 |  G/ J: x' ^. r4 |/ p
連漫步超版都同你講野5 A! F5 P0 }* [3 _
就知你唔簡單( F# ]1 m% t! L2 P* f- g
/ X" `4 S6 x* R
我好高興可以對你了解了解

基拉杰特 发表于 2011-3-3 11:48:24 | 显示全部楼层
嘻...好高興可以同到你呢個大人物講野呀
, t1 Y* l" Q9 N3 T; p1 U/ tzoechanhy 发表于 2011-3-3 11:45
3 E7 C+ z: b7 Y0 e! f: h# o
% q3 u. p& M( C6 i
' @3 b: A6 F; U" B$ W0 k
    我还以为你最近又忙于学习