[每日闲聊] 迟来的红包!

小c 发布于2011-2-21 21:29 7210 次浏览 115 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lucom5 发表于 2011-2-22 06:38:24 | 显示全部楼层
你加了一岁,加了一份魅力,加了一份成熟,加了一份智慧 ,祝你生日快乐

chen2010 发表于 2011-2-22 07:01:26 | 显示全部楼层
生日快乐,开心每一天

tandong 发表于 2011-2-22 07:05:39 | 显示全部楼层
老c生日快乐啊!!

inber 发表于 2011-2-22 07:10:47 | 显示全部楼层
小T前輩
- h. I9 B- [2 f1 X生日快樂7 L/ [) V  {  }, R: e

7 M2 S1 A8 I- M2 C$ e! U我記得生日紅包唔記得攞2 t+ v6 c/ o4 ~. E
可以改改生日日期,攞完再改返

eegbook 发表于 2011-2-22 07:28:44 | 显示全部楼层
' ?$ I  \. q1 N$ S: i: Y9 s. ?; J" @
哇,有红包派咁好野吖,多谢先。' V# D7 N0 K2 M1 y4 j$ R
祝你学业同埋工作都事事顺境哦。

Kiver 发表于 2011-2-22 08:32:35 | 显示全部楼层
回复  timaousi
) n3 e5 {5 \5 i! m* c9 y  G9 S0 o2 W0 ?$ ^5 a% e/ S  X0 A
7 G; M; t7 d: l% v6 Q: ^5 A9 T+ z
    应该会有人去攞的,系我心目中大家都系狼狗,狼胎到死(包括我在内,哈哈!!)! ...
2 }  G+ X5 ^; k( y1 M0 [6 o小c 发表于 2011-2-21 21:51
+ |  P2 C" P) y# D: ?0 ^7 Z0 E: R
1 L+ _5 j  t7 n$ M- ~2 r5 L

" X9 ^) y: q6 n/ a    你睇下你的钱不停甘少就知道有人系你的荷包里抢紧钱了~

Kiver 发表于 2011-2-22 08:33:36 | 显示全部楼层
小T前輩
$ `" H5 L" ]7 K6 W% [3 F生日快樂2 f" H; \% U! W3 u$ t4 B8 S1 [
. t0 w" c3 i8 V7 X  T
我記得生日紅包唔記得攞6 A  N, f& e. I8 O6 y& T* F! Z
可以改改生日日期,攞完再改返
8 ~  T4 Q8 b6 uiamaboyandog 发表于 2011-2-22 07:10

# E1 m, o, C. t. A: O6 S0 h! X  _- w; G; S6 w6 D

4 t; x9 |+ z% k& x: Y    你吾改生日日期都可以拿伽啦5 `' T/ A- _: ]: F; Q
5 q- D# Y' F: z! G7 A. `' M
但你拿了第一次那天,以后系统就默认下一年那天才可以领咯

eegbook 发表于 2011-2-22 08:34:54 | 显示全部楼层
你睇下你的钱不停甘少就知道有人系你的荷包里抢紧钱了~3 |; A( i7 o9 K6 A
Kiver 发表于 2011-2-22 08:32
1 X8 y  z7 q. p: U
# L5 U* B) m7 T6 L

; Z( ~! V' T: P    话时话,其实派红包都唔使话一派就派三百几个咁多啫,派一二十个就已经好HAPPY。

Kiver 发表于 2011-2-22 08:36:43 | 显示全部楼层
话时话,其实派红包都唔使话一派就派三百几个咁多啫,派一二十个就已经好HAPPY。: q3 e7 l3 b# x' U
eegbook 发表于 2011-2-22 08:34

e7 Q4 }$ J- Y  \& e# Y/ r
1 O0 Z( X3 [4 u, Q9 S) B8 z) D/ U
! r4 u1 M7 p. A    我都甘认为~~~

inber 发表于 2011-2-22 08:41:55 | 显示全部楼层
你吾改生日日期都可以拿伽啦" G8 }0 ]: t# V' G' x- h8 m8 r
) B# K, ]7 U4 b9 d" i
但你拿了第一次那天,以后系统就默认下一年那天才可以领咯
/ j* S* O7 ?/ c2 A8 A* r. sKiver 发表于 2011-2-22 08:33

) J1 c0 x8 r& v" J2 r5 I5 f, k& i
6 ~% p3 [. P  [) B3 k" M& c. l! {' k; B
原來系咁) |  c- Y" ^  Y7 n

. j& k% a6 k) s但系我記得我第一次攞2 p+ c7 q1 o% G. W
佢好似話唔系我生日,唔比我攞
/ b# r: O& D5 o: s. s! G: T- r( Y; n' ]& f
. m- ?% E6 C* t7 ]% b  i) m
咁耐嘅事- o3 N4 l7 D% a9 E/ g% B" C
唔系幾記得

notoo 发表于 2011-2-22 09:01:17 | 显示全部楼层
生日快乐

天才不二 发表于 2011-2-22 09:02:48 | 显示全部楼层
祝小c生日快乐,裸埋利是先