跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [轉載+計劃填坑][植木的法則 The_Law_of_Ueki][DVDrip][校正音軌][[第01-51話]

mcnynbajay 发布于2011-2-19 22:49 10185 次浏览 125 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-19 23:21:50 | 显示全部楼层
你在玩報復?
9 t) }  V( w; A: A+ o8 m漫步雲端 发表于 2011-2-19 23:18

( ~4 u$ n& z- i6 a* p
" j# g7 a- o! ?1 s# i/ G. l- K9 a# G- P8 X9 \$ H$ W
??
. s- h$ `) X4 @, O7 C8 q: l做咩咁講
; E; b% N  x9 ^- L) Z! q$ N" r: f4 W% z6 O, a0 o
我都系想幫樓主
( J7 W1 g/ E* {( k+ O1 i有錢出錢有力出力

漫步雲端 发表于 2011-2-19 23:26:02 | 显示全部楼层
??. ]+ k8 a( p( u5 Y
做咩咁講0 Q8 R: J' h2 s  J2 H

) L; ~$ ?$ ?1 v+ j6 l- T3 z我都系想幫樓主# z% u6 K- K! N7 X2 r# T2 n# y* f
有錢出錢有力出力
' |( n3 i6 o) O4 {1 |' _  qiamaboyandog 发表于 2011-2-19 23:21

6 m% ^, q1 `$ e6 Y" S( R4 U  m" d  `9 Y; A
9 P& x4 x: U0 S$ ~5 m$ K& q$ a

. m# Y, j+ V" Z. O5 H我個離線有多嘢等住掛...
* `% x. e8 _: S* R- L9 Q3 [咁,當大家乜都沒講過

inber 发表于 2011-2-19 23:28:58 | 显示全部楼层
我個離線有多嘢等住掛...
9 `, ]! V( q6 O$ u9 o& E咁,當大家乜都沒講過  Y1 ~3 z3 P4 p. Z
漫步雲端 发表于 2011-2-19 23:26
& ~( J- h! I0 T; m" d5 Q
' ~) u/ f6 \2 d2 M1 U
2 V# ~4 r9 g6 H( M( ^3 _
系我唔好/ H- w/ K; Y! m
我太大意+ h! Z$ v& w+ D) `; r' i% v8 B8 [: v
) n0 ~* V5 j$ J; l' l
竟然無諗過呢點) E  h: j+ r% P: P, m8 q- i& L
還陷你於不義
, k5 y1 U. Z' F* ^- q(咁都當我咩都無講過啦)

漫步雲端 发表于 2011-2-19 23:39:41 | 显示全部楼层
系我唔好
1 f2 N0 L; _6 s1 R+ F, K我太大意
$ j! O  ]* B1 J& b, q: J6 ?" ~. |) v( J+ R, W3 m$ D# Y2 r2 H9 L
竟然無諗過呢點
  ]3 D' ]- s2 _" R* l還陷你於不義
( Z5 Q/ e: v9 P1 \& h3 S8 L% T! [$ L  v(咁都當我咩都無講過啦)
# ]% J7 @3 d) g& xiamaboyandog 发表于 2011-2-19 23:28

! F% e) t. C8 Z
; j+ g3 x9 W3 E: O7 B! l
! v8 ^: @( v! e; H5 L5 G    ' J# I4 C, c, U* {9 o; {! t
唔好講到嚴重,如果呢套有BT種子都可以比我試試嘅...
5 I7 [: f7 v, z3 u9 N% X: \最多推遲其他任務囖,但問題系我個離線得10G空間 肯定唔夠用
0 {) }: |* J3 |' f, k要分批下載

timaousi 发表于 2011-2-19 23:40:31 | 显示全部楼层
之前就已經想下緋月發嘅片源~但系一check~過左期~

help6288 发表于 2011-2-20 00:28:33 | 显示全部楼层
支持分享音軌~~~~THX

kwanyeung 发表于 2011-2-20 00:59:53 | 显示全部楼层
ANIMAX 後期出名差。2 \' m2 Y  l* U: M- X. a. j& g
啲字幕質素成日畀人complain。一半粵語一半普通話咁成日。啲人成日叫佢一係轉晒口語一係轉晒書面語,

ttsti 发表于 2011-2-20 01:30:10 | 显示全部楼层
N年前下个录影版都仲未睇

Ling1988 发表于 2011-2-20 01:38:58 | 显示全部楼层
粵語音頻收下了!多謝分享

Batcat 发表于 2011-2-20 02:50:33 | 显示全部楼层
傑兄又一部力作了!!請問激鬥戰車系首播版?定系tvbq7 E$ s1 j' i% v
我發覺tvbq音頻唔多好!想問你有無,有無俾音頻得唔得!!- s4 U( `7 ~8 w# H
(不過都無乜可以能了!!)

平常心 发表于 2011-2-20 03:57:57 | 显示全部楼层
好似我系沒空間所以沒下,考慮一下下吾下,感謝,

inber 发表于 2011-2-20 08:09:46 | 显示全部楼层
傑兄又一部力作了!!請問激鬥戰車系首播版?定系tvbq1 w4 c  m: Y  _" u& |( h
我發覺tvbq音頻唔多好!想問你有無,有無俾音頻得唔 ...7 {) A7 A$ t: O- R9 c" A6 Z* O
Batcat 发表于 2011-2-20 02:50

$ F; Z3 `! I# C1 g
6 a: U: e7 j% n3 n# N3 p5 E
. P6 J0 H# r4 C) Y+ {什麼tvbq0 I* W7 K* u: W( z6 D5 K
我表示我未聽過呢個台
! \: S* A) @$ i/ ?* w9 y' E; t6 g: l
我只系知  c9 a6 y) V) M7 @# j5 \
幽助錄的兒童台