[真人特摄] [原創][犬夜叉完結篇][粵日雙語][高清1080p][共26集完結](補115)

漫步雲端 发布于2011-2-17 20:35 21360 次浏览 211 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-2-18 00:44:15 | 显示全部楼层
絕對唔系了~~哩套野,印象中,網上根本無此片源的~~
% ]2 b  b8 s  ]! mmcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:21
7 u; F! g3 J6 t$ t2 S+ d

4 e& s+ r/ R2 _2 k; k9 g( E* @3 {0 y, N' x* @
    有的..新版旧版都有..前者BD..后这R2JRAW

lovepx 发表于 2011-2-18 00:44:47 | 显示全部楼层
系你呢個片源 但我系自己系SHARE掛的,好早掛好了9 R2 Y) [  ^+ X6 k' ~
不過第25集d銳化好變態第26集畫質又唔好 所以 ...
2 f% ~' K' P& v) X漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:20

. x6 H$ G' O% \' P3 Q" I' W! f+ M) |8 Y5 e
+ t4 j/ {$ k  P. L
    点解5中意..咁先好..

lovepx 发表于 2011-2-18 00:46:05 | 显示全部楼层
聽見你話可以掛到《彩雲國物語》,我即刻努力嘗試掛了2日多share 嘅了,照足步驟& b9 B* N6 Y3 g0 P
' y: t+ y/ k+ ^& `
但仍 ...
! D* Q. @- ?# K1 umcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:29
, g9 W' ~1 W, h. ^$ h

: t' F( ~- ]# a! @# a; D( q, X: [9 B! o. M' \. H$ P6 [
    彩雲國物語的R2JRAW??定系新片源??不过我嘅都放起屋企咯

lovepx 发表于 2011-2-18 00:50:11 | 显示全部楼层
黑執事1080p我私下有收藏不過差幾集1080,所以呢套又諗住獨食了
! R. k: F% a# W& M你講嘅搜索到5萬個系咪最上面果 ...
4 b( H1 l7 l) z" `) N9 h6 Z4 J漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:02
8 C$ d& k- g+ ?4 E' L! n8 `/ F

$ U2 F' R* ]) o# M% Q- ^% z: N9 x. M" @, ^# D/ o7 y. D
    5得...偷偷地水..我又伸手要音轨..

mcnynbajay 发表于 2011-2-18 01:16:45 | 显示全部楼层
彩雲國物語的R2JRAW??定系新片源??不过我嘅都放起屋企咯
" U# O& V7 x% @" P4 U8 J$ Rlovepx 发表于 2011-2-18 00:46
  f# T" Q/ l  O. x7 D5 j
唔清楚了,我搜到DMZJ有重播的HDTVRIP的,但暫時有人放了第一輯的~~
" }6 W( `$ Y; Q, N8 I( S- p  \* u& A; v5 z/ g' t1 v: w* h+ M
但漫步兄貌似收齊了舊版07年的~~. k" U5 q4 a' v5 H
& F( t& }5 H5 D1 t& d5 _& \
諗住,著手搞緊,煩整唔整多個Animax粵語,糾結中,我要頂漫步兄的獨食!- S5 W; b  A. o. l# n3 ~& Y8 l

# ~( q$ k0 D7 X* i2 Z" K   
有的..新版旧版都有..前者BD..后这R2JRAW
1 ~/ z3 [: }* {3 a: ]9 C* glovepx 发表于 2011-2-18 00:44

) k) y2 T# x$ x8 R# R& n& I  w; s# O6 e; f- S
哦哦,我無知,當我無講過了
+ o8 f& i: }- n" h4 r8 w6 H( W" t4 r2 o9 Y
唔怪得BATCAT兄講過話可以合成了~~~

ALUN 发表于 2011-2-18 01:23:03 | 显示全部楼层
点解系MP4呢。

漫步雲端 发表于 2011-2-18 02:07:37 | 显示全部楼层
点解5中意..咁先好..$ z& l1 W0 z3 I6 f2 Y1 [
lovepx 发表于 2011-2-18 00:44
$ O" k) f# W* }/ G* j' I7 B/ }" h! \

0 v$ |5 T! i' x' j! w" d5 z9 y3 u! l/ J, Q
沒得解,唔中意就唔中意

漫步雲端 发表于 2011-2-18 02:09:14 | 显示全部楼层
5得...偷偷地水..我又伸手要音轨..
& ^3 _" W: D  ^( ]* L2 p& olovepx 发表于 2011-2-18 00:50
& ]5 `# [! B9 h6 `  |

; J. l6 U$ B+ N  @9 G3 p
0 K% s  z5 F$ h5 r4 b2 K# }   
1 r5 W1 x" a* T6 _2 _7 t* n0 C# M聽日將音頻發在帖子度算了,需要嘅請自便啦

漫步雲端 发表于 2011-2-18 02:10:00 | 显示全部楼层
点解系MP4呢。* X- b4 a, D: i- @2 ], x) t/ P
ALUN 发表于 2011-2-18 01:23
) n! S2 d3 u& A

# u, k; y7 {& P1 ?/ t5 P- A; T) [8 {( Z& S. L$ J% ~. P
    * ^9 c% N! }  ?- Y* o5 I
系MP4又如何?有問題?

LZH123 发表于 2011-2-18 02:20:51 | 显示全部楼层
多谢分享!!!!!!!

inber 发表于 2011-2-18 07:03:54 | 显示全部楼层
回复 65# mcnynbajay ) n/ b* n0 K9 A/ m0 G5 i8 w

+ j- B, ^- ~0 E$ b' ?0 Y! n5 F( h& x9 a( u9 A( N
見你求SD高达,我多口問句私家屋唔系有咩 : y+ V6 N) I  M. d' P1 p/ y
知你求得,當中一定有問題,可唔可以話我知

mcnynbajay 发表于 2011-2-18 09:13:59 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
* T2 j* j: @* |0 X3 P; b% i$ [2 x3 ^, Y+ D& B$ i# v3 L  [, u

, v; ?( k- u+ P) X# ]見你求SD高达,我多口問句私家屋唔系有咩 0 C/ L) K2 s3 d6 R+ @+ S( X: g$ Q
知你求得,當中一定有問題,可唔可 ...' T2 y- K: o/ X" O
iamaboyandog 发表于 2011-2-18 07:03
( @- K- e$ x$ K% E7 K
' J. P' W" {3 h6 |1 q& X7 J+ Y" S

; u7 @9 Q1 y! F& {    哇,求哩個檔都耐下了,詳細唔多記得了~~* m: e! ?  S( S8 A" D
勉強記得少少,哩套野系dg2002錄的~~我求的果2集貌似系壞檔來!(多數又系太多人,損壞左)
8 U' x) d0 |' k1 D9 n$ f( h當年,我試過將整套上載去優酷網,唯一哩2集,次次轉檔失敗,先發現視頻已損,播放勉強睇到,但播放有問題的地方,播放器自動關閉!1 }1 a, c+ W3 ^( @$ A
(所以網上視頻網流傳都缺左哩2集)
+ J. n6 E' ~  B7 B, B- {& T# B  w/ d$ r6 z# j+ Y  O% a
求唔到都無問題的,我手頭上貌似有片源系手,再加上自己有經驗的校正,應該可以修正翻嘅!問題系幾時先得閒搞哩套了!