[真人特摄] [原創][犬夜叉完結篇][粵日雙語][高清1080p][共26集完結](補115)

漫步雲端 发布于2011-2-17 20:35 21361 次浏览 211 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:46:10 | 显示全部楼层
系我理解錯漫步個提示/ W: h2 M; d" d9 U# n& F4 x. X) s

8 M- A4 f8 }! c' Y5 `+ c1 L我都唔覺得漫步會合個部
% d7 c8 a2 j* g% t2 D4 e  I$ w見到漫步嘅作品
2 h$ d5 H/ v5 Y( Q唔多覺有機械人片
5 a, o, b5 Z5 ~( t0 Giamaboyandog 发表于 2011-2-17 22:37

( B2 b' R5 }9 l: l; D/ j
7 U! A5 l- s! y' K8 v8 x) a$ }" `5 Z

3 b% `5 y5 p% U, E我最唔中意睇超人同機戰片了,我的興趣好奇怪吧

panzcheng 发表于 2011-2-17 22:48:10 | 显示全部楼层
話你知,如果有一定的經驗嘅話,校近期熱門的新番,整個校正過程可以話,唔使10分鐘的
* E# O" D" m! Y4 V6 G" s...
# w' v4 w8 K. b8 F* xmcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:17
+ D9 p+ S" v( T, A
7 P- l0 y2 U' K; p  n5 N

% H$ x1 _1 P' j5 N        哈哈~~系啊!!我自己都唔系太中意同步更新哩種模式的!!好似有野限制住曬咁!!壓力又大囖窩!!棄坑又唔好意思...有時候又實在無時間合,我都系平時得閒合下~~搞掂曬或者搞掂一大半先放出 慢慢輕輕鬆松咁上傳~~感覺咁樣好好多!!

panzcheng 发表于 2011-2-17 22:55:58 | 显示全部楼层
話你知,如果有一定的經驗嘅話,校近期熱門的新番,整個校正過程可以話,唔使10分鐘的
' P5 }! m. p& O: j5 c...
6 A1 J5 W4 F0 ?" K4 pmcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:17

/ x3 _. B  M; C# n* ?
4 W1 T3 L* m  I, j, _6 T9 }$ Y. `8 L1 e
    但系我自己又好中意人地用同步更新哩種模式窩~~ 哈哈~~矛盾的人類!!

inber 发表于 2011-2-17 22:58:16 | 显示全部楼层
我最唔中意睇超人同機戰片了,我的興趣好奇怪吧( b7 u* q$ G: U' V0 \4 E
漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:46
/ D. i$ Y- J: o7 H& H

# |/ `+ H; G. J: _  I% b  k1 v+ x5 b  K& D9 }6 }
我覺得超人同機戰片系以前較受歡迎) g5 T/ ?# p4 f) a7 ]6 \% ?
7 k2 N+ g7 l( e/ [9 \7 _
現在己經不是了
. R' F  x. ?) \/ K
, W- O, V- \9 P$ E8 S所以你的興趣
  T) Q  Q9 m9 J/ J. W跟太部分人相同

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:01:27 | 显示全部楼层
應該得掛= = 一晚掛2-3個鐘PD 昨晚都完成左2兩集了2 G3 a1 Z. S9 y: G" M+ w3 i
漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:33
) e$ @3 k; f: M! v6 _

$ u7 {$ h9 l( |1 \6 u" t" z3 v8 s' I/ b! Y" f" R  E
    咁啱嘅?  我先尋日開始掛PD中,都掛了上載了3G流量?1 [% J  v/ m3 ]& Z* q% S  }6 e6 Z
    唔通,我傳緊俾你?希望互傳可以完成到了~~
201102172303 PD.jpg

无双MR 发表于 2011-2-17 23:04:24 | 显示全部楼层
给力的1080p呀!

漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:05:40 | 显示全部楼层
哇,高清版咁利害哦。% e8 M. ]" Z" h. x8 b  g2 d, Y
eegbook 发表于 2011-2-17 22:42

" v% k( A: N4 K! Y: R, |$ k( a  g: H( ^9 l; a. b
+ L4 ?2 g+ I, g0 p
老鼠仔都入黎水番一帖啊
+ V  \0 u5 _( i- W6 L" M  g' O
; l; F2 L8 Z, U  p7 F
  A4 }3 y: x* d' S7 ]
我都幾中意哩套嘢的嘎!系咪冷門就唔太清楚了!見到你100幾集都合~~咁20幾集噶都肯定唔會放過既. ...
* v* b5 F. P7 G* q4 f% P6 F  H  ipanzcheng 发表于 2011-2-17 22:44
' b$ M4 K* K  g2 s* \5 V
2 g3 B" w; \( z# `- y
4 _+ H2 U2 r  ^
    . n6 K5 l4 ~2 S# f. Z$ @; I6 c
上傳嘢?而家沒呢支歌唱囖...比人發現公網私用的話扣100RMB,果個月嘅全勤獎取消 情節嚴重者炒魷魚- m  u% x6 O: c% P" P. X
不過份工我确實好中意就系朝早辛苦d,嗯..合第一季都用左大半年時間囖 完結篇當然不能放過啦

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:11:15 | 显示全部楼层
但系我自己又好中意人地用同步更新哩種模式窩~~ 哈哈~~矛盾的人類!!
$ j/ Y( v# }0 R! v. |) tpanzcheng 发表于 2011-2-17 22:55

) ?2 z0 t" W7 |2 \: b# n0 {; r. r' n" |( }. E( r

% b7 o: d# o# u& ]   
哈哈~~系啊!!我自己都唔系太中意同步更新哩種模式的!!好似有野限制住曬咁!!壓力又大囖 .../ A0 l3 E4 K" I
panzcheng 发表于 2011-2-17 22:48

3 Z! R- K5 l# d  v* c0 a+ x* p* V3 Q6 f4 A, I& K3 C
哈哈~~齊錄影能同步好正常的~~但字幕組的工作,能同步,系好大的進步了~~但唔系套套都有人做了!
( l8 ]5 K# K0 G% r, Y0 h! k9 ?9 @+ L3 `1 y2 b6 c2 [" ]7 N* @# Q( x$ ^6 R
當某興趣系業餘嘅話,會有一份使命感嘅,有D樂在其中,有D人苦不嗔言的~~: \( s" x) X0 y/ ^7 y5 }# q9 c
! s/ }( t. n! p' R8 H: r
還有,執著追某劇集時,當然好想似追電視機咁,可以同步咁追,但并唔系個個人睇得到咯~~(你有哩個心理好正常的)
) A5 }2 n9 U' P1 B' f7 @$ g) J6 l8 Z$ r0 R3 A# h9 x' O7 V
人本來系個處於矛盾的世界觀上嘅了!

漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:13:58 | 显示全部楼层
咁啱嘅?  我先尋日開始掛PD中,都掛了上載了3G流量?/ z' t0 }; {# k% T+ o6 v: J
    唔通,我傳緊俾你?希望互傳 ...
. `5 c. A% p6 v, p+ B( g1 J( K. N) Qmcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:01

- E4 Z% Y$ l2 j& m) H5 y6 A! ~% l- p5 \/ e

8 B4 P: ~+ Z. U; F應該唔系我啦,我套黑執事都唔系PD掛    - R  m' m) X3 l' g# W
你d緩存好恐怖 其實PD要不要經常幫佢加節點的?個d加密IP# E' I; S( X7 g  F% |
我個PD只搜到好少資源 系咪設置問題?我系PD新手 求指教了

wulove 发表于 2011-2-17 23:19:50 | 显示全部楼层
回复 1# 漫步雲端 - m4 T7 X7 I' _2 ~4 X' x* V
" {. W- r% Y+ T; }
唔知你合唔合埋犬夜叉剧场版呢...........

漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:22:25 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 " x6 ^* \9 Y) @0 O. ^1 X* C
" Q! `3 ~# J9 j+ ^- e2 _- E' k
唔知你合唔合埋犬夜叉剧场版呢...........8 V, J  G/ I6 A4 g7 d: r. @. k
wulove 发表于 2011-2-17 23:19

2 b0 Q  R7 p7 Q: E( V& Y3 W& B' t
+ [* Y, u; n' \$ W" ]7 ^/ E# M
    8 J' V4 d6 T# g  I- n  f" d" @7 l
不是已經有了合成板咩

inber 发表于 2011-2-17 23:25:29 | 显示全部楼层
不是已經有了合成板咩
* X1 q& M1 \9 v2 N, X1 w" _漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:22

2 w# Y! |3 \* X% e/ ?- f( `* E% J# e  q4 z5 ^4 z
6 y' ?3 B! _4 D, d9 a0 o
佢見有幾集壞損左/死左(Darrennsz版)9 r% V% ]8 U7 S: D: `$ \
先問你的