[真人特摄] [原創][犬夜叉完結篇][粵日雙語][高清1080p][共26集完結](補115)

漫步雲端 发布于2011-2-17 20:35 21365 次浏览 211 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:21:33 | 显示全部楼层
查下節目表就知啦
. E/ `( b# A6 R6 V- V# E1 i- e4 h2 [; L. m7 V& p
鐵甲萬能俠Z  s* B1 T7 {3 q$ T2 q5 H' m: y% A

( l% I' }5 ~) _- M; n" w8 G咁己經唔系比提示4 }5 a. Z, Z# q8 G0 {% u
系答案9 o+ N) d+ W' c
iamaboyandog 发表于 2011-2-17 22:02
& s8 b3 B' S9 u0 S

3 N! x7 `) J% ]- I9 p
$ G1 g' y, m/ k3 L    絕對唔系了~~哩套野,印象中,網上根本無此片源的~~

漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:24:13 | 显示全部楼层
查下節目表就知啦
1 L8 q, L7 C$ y3 ~  Y
+ M+ I( P9 V) f8 Z' ~, f鐵甲萬能俠Z4 \$ |- l+ f: w; q: }
' {. T% D$ z4 b. t4 t$ H( x# k
咁己經唔系比提示
2 b/ x& Y# t8 p系答案" W6 ^& \' C5 b0 R# v: \
iamaboyandog 发表于 2011-2-17 22:02
8 H5 p  h9 A/ b7 L( L
- ^9 f: s! i" K

' z7 [6 @, A' o* _5 z1 B. g1 o    9 Q+ z0 R5 c# u2 W7 l0 h$ A' C
仲以為你真系估到添= = 失望

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:24:37 | 显示全部楼层
哩套無愛,哎...見你估到咁辛苦我就開估算了
: `8 m9 C& f( \: k2 ?( R" @2 ?系惡作劇之吻8 |4 u5 X7 m* u! k1 R: L, Q1 h
漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:10

) x7 c0 k$ P5 E  W4 [+ y% f: C
/ O! q, h) l& I; s% ^$ v. X8 ~- q; D. H: ~
    你真的肯定拖得掂哩套了?   講真,你搞埋一份都好嘅,可以多個人分擔!(但又怕多人人搶人氣了)

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:29:00 | 显示全部楼层
系你呢個片源 但我系自己系SHARE掛的,好早掛好了
0 |5 ?# \( n# r9 [4 s, x. o不過第25集d銳化好變態第26集畫質又唔好 所以 ...# ~. q+ ]. y4 A- Q' ]3 F4 |
漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:20

' V  E* e0 }, v+ |) f6 g
; M4 L8 K* X+ h' }1 w
) q9 [# f& N' x* {0 F    聽見你話可以掛到《彩雲國物語》,我即刻努力嘗試掛了2日多share 嘅了,照足步驟9 S3 [* K# Z/ e! O* T9 i

1 Z! M8 b6 C( D! ~+ [& j" _; s' A+ }6 ?" w但仍掛唔成一個文件~~一個垃圾文件就拖到嘅!搜到文件,但就無速度~~與SHARE無緣了~~真羡慕你!- S5 Z( J6 A. \1 x! x* j
% y/ S! G2 n' I. }6 h
系咪中意用MU網盤發佈?定佢系裸傳?定有2集唔掂唔用佢?

chrisrex 发表于 2011-2-17 22:30:36 | 显示全部楼层
绝对支持,下个坑我会抢沙发

漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:33:41 | 显示全部楼层
你真的肯定拖得掂哩套了?   講真,你搞埋一份都好嘅,可以多個人分擔!(但又怕多人人搶 ...+ u/ I. Z/ ?- Z6 C$ s3 m* b1 V6 E; [: _
mcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:24
/ S0 {$ [9 q6 w1 G6 G$ m

6 [# B  ~$ b- U9 I3 s. m0 I8 H, k( z8 H
    ' c' R8 E' [' Q/ Z# M% J6 ~
應該得掛= = 一晚掛2-3個鐘PD 昨晚都完成左2兩集了

inber 发表于 2011-2-17 22:35:21 | 显示全部楼层
哩套無愛,哎...見你估到咁辛苦我就開估算了
( s- n9 R6 f- |. C+ q系惡作劇之吻3 X& X- x$ F2 H+ J. c- J
漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:10
6 V  O$ p5 r) g& w- ?& m

8 ^3 }* e1 K0 O
5 }( X1 U' e- o3 M3 U- H% n你玩野
$ W8 Y4 u( `! C! [$ v- F  }1 V$ ]( j' N
再加上我理解錯8 e7 _0 M/ m# B, c- K! v
"而家J2播緊的"# T% I5 C" \3 G* @% O) Q
可以解為J2系個一刻播緊嘅動畫5 X: J, ^( x2 P, W$ d: |) Q

; {$ |" V; e. ?8 e8 ?% F8 m雖然我都估到你唔會合個套
  H! e, a. W- R8 O; g4 B9 Q1 N但...........
$ O8 m* [5 }+ o" p8 X( R; ^0 l  t8 d) I0 Q5 d  A$ X- s
另外答案惡作劇之吻真系估唔到

inber 发表于 2011-2-17 22:37:26 | 显示全部楼层
絕對唔系了~~哩套野,印象中,網上根本無此片源的~~9 t$ k) O7 \9 s6 h7 B, e9 D2 x" i
mcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:21
: `5 G6 Y$ r% k) w5 Q; c0 ^
0 B; N. _0 [6 j" B
7 T+ v6 a+ J4 G% O$ M
系我理解錯漫步個提示
- Q( W" i+ }  k7 m7 e+ N( q: `* N( E" K1 O. S; r$ g
我都唔覺得漫步會合個部- T! |# G& O. W/ S
見到漫步嘅作品4 ~( w8 n3 f5 S$ K2 }
唔多覺有機械人片

漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:40:27 | 显示全部楼层
聽見你話可以掛到《彩雲國物語》,我即刻努力嘗試掛了2日多share 嘅了,照足步驟1 s- J' S$ u  m% F8 [* O

6 T$ B  K6 V/ K5 V但仍 ..., a2 l9 ?* R  a
mcnynbajay 发表于 2011-2-17 22:29
  q1 Q+ C0 w: t( R9 d6 I3 ]$ g

6 k% H" W# _1 t- w2 K" W
, [% x& O0 u2 `7 a    8 g( l0 J+ l. M" [; x+ d. K
SHARE嘅資源全活時間沒PD咁長,d人下載完刪左個緩存文件...你咁遲先下載梗系沒速度啦2 @" A/ B7 Q" {; z: J! }  G) v
嗯...115呢個片源25集有問題嘅 銳化太強搞到d人物變曬相

eegbook 发表于 2011-2-17 22:42:01 | 显示全部楼层
哇,高清版咁利害哦。

panzcheng 发表于 2011-2-17 22:44:12 | 显示全部楼层
本帖最后由 panzcheng 于 2011-2-17 22:47 编辑 ) r4 q1 F* S7 L$ ~1 L) K4 z
哩套野冷門,所以沒人合?我份工一d都唔輕鬆啊...3 x. M( g$ v' ?) r
朝早忙到食早餐嘅時間都沒...你有沒見過我試過系 ...
1 J* O% k- w5 q0 B& O1 K/ E漫步雲端 发表于 2011-2-17 21:29

& ], f& q3 k6 G# ?: I4 g* R- l9 S4 D8 _2 ^% g/ p1 J
) ^8 W7 {5 V; ^& ?: i5 |0 n% Z
    我都幾中意哩套嘢的嘎!系咪冷門就唔太清楚了!見到你100幾集都合~~咁20幾集噶都肯定唔會放過既...... 如果份工系自己中意噶話唔會覺得時間長的~~哈哈! 可以系公司度傳嘢!上下網,工作環境不錯的啊~~

漫步雲端 发表于 2011-2-17 22:44:48 | 显示全部楼层
你玩野
7 n9 t! R; i+ K" u  R( Q: W$ M5 p
% G  B8 ^! q2 u' y+ o6 H1 T再加上我理解錯% J6 o! G' Y, `% `0 W
"而家J2播緊的"
+ V7 \" \1 b& L# o/ q2 F  i可以解為J2系個一刻播緊嘅動畫
" ]: n+ T3 ]2 e# ~
% D1 A. f! u0 g雖然我都估到你唔會合 ...
2 G1 J4 W% ]3 n& H6 x# q: oiamaboyandog 发表于 2011-2-17 22:35
; m, a0 F5 u" T, P7 B9 W/ z
+ Q2 q' @4 k9 N/ m9 W$ N

; L' ?+ o4 z4 [, l+ \    . I: U( ]1 n; K. J4 ?& W$ v9 u
點解你會理解成呢一刻播緊嘅動漫架?你果然系异於常人