[真人特摄] [原創][犬夜叉完結篇][粵日雙語][高清1080p][共26集完結](補115)

漫步雲端 发布于2011-2-17 20:35 21358 次浏览 211 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:32:06 | 显示全部楼层
佢見有幾集壞損左/死左(Darrennsz版)
$ g- v( D# u5 A先問你的1 z6 I/ s) B: W, i
iamaboyandog 发表于 2011-2-17 23:25

5 M& o  B. |$ v" W9 e  h0 h  T' ^+ i1 @& @, {& _
0 V, O) J8 n/ x
    " X. Z' W5 x5 D) a) V/ X" z9 p
哦...片源我就有了WMV9的 非H264% Z8 E/ ]1 E' n& ?: g4 s
不過剧场版好難合 或者得閒合埋佢啦

wulove 发表于 2011-2-17 23:34:57 | 显示全部楼层
" @, @) P  m* B  p- L" r2 A
回复 49# 漫步雲端
& l  A! I" M0 j; l8 S; ]# u: r$ O) ?( _  e. B

+ d( m0 L% ?) ~; h: F, x7 N3 M    話時話我有犬夜叉完結篇 720P版 睇下1080P音頻岩唔岩用先..........
8 ]" [; y1 w! `. }& y你要唔要呀720p

漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:41:35 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
# q. G3 W7 u# d1 B5 e3 ~7 {4 K: g5 e6 G9 |5 O+ V$ G
# P" y' f+ j1 q4 y
    話時話我有犬夜叉完結篇 720P版 睇下1080P音頻岩唔岩用先..........
2 t$ a9 k- P1 mwulove 发表于 2011-2-17 23:34

9 H+ X/ |; {/ N; g7 y" c: \" g4 x6 O5 x% \) P6 q7 o5 Z* {

" _( R6 H/ p3 `7 X3 D   
8 m- }! F) P/ T& T  P+ W8 J啱就啱,不過可能會有少少唔同步我以前好似講過 所有HDTV嘅長度都不一樣
* _' A0 a1 d% G+ X6 ]. f事關廣告位不同 唔系我都會發埋校正音頻啦...

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:49:09 | 显示全部楼层
應該唔系我啦,我套黑執事都唔系PD掛      C  e/ x. d1 z1 j1 u' H) f: M
你d緩存好恐怖 其實PD要不要經常幫佢加節點的?個d ...
, o3 r' |& ?$ ?% c/ J漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:13

. g/ l& ~3 A3 H* P$ f1 l/ s0 d: `/ m' d. c: T5 b. W2 U% K6 _* Y1 S
3 |. o" Y% R. [+ [
    黑執事第一輯,你好似無放過1080I版本喔?  我梗唔系話你傳俾我,系話,我傳緊惡作劇之吻過你了~~
7 d( }1 A8 b; _% c7 i嗯,我好記得,我系端午節,開始用PD,我要用佐整整一個分區來擺放PD的緩存+下載文件的!
1 a; s9 j3 K7 P/ ^6 D) _
& p3 f; l* X; w' E4 J節點,一開始梗要添加了,之後,佢自動連接刀其他用戶的,當你覺得“關鍵字搜索”的數字無乜變動,咪更新下節點咯,我最多去到5萬個!
5 f4 f* M5 _9 K0 z9 B- X
9 b6 p# ]' w) @5 c% C  I7 z6 L講真,PD掛嘅野,只系可以過下癮的,根本掛唔齊的,散集可以掛到,但合體包,好難掛了~~3 T: U% y% y1 }/ c: T# A
掛了大半年,只能完成左《四驅兄弟》《極速方程式》的,哩兩套,其它都系散集唔齊全的多!& O( P& N& D( T) c0 T; V2 \
PD,無SHARE的觸點搜索?好難搜得齊~~

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:50:15 | 显示全部楼层
啱就啱,不過可能會有少少唔同步我以前好似講過 所有HDTV嘅長度都不一樣
! `5 C' T3 S% [5 d事關廣告位不同 唔系 ...$ Q5 s& Y* p  e% r1 |/ E
漫步雲端 发表于 2011-2-17 23:41
: z/ C2 C  C) ?% Z2 o7 J5 K% s

* T7 X. `  v% E$ ^
% r* E/ N, ?8 O, m0 d8 A    私人發俾我了,唔想DOWN封裝版了~~~太多了~~我都系115拖左了!

wulove 发表于 2011-2-17 23:56:57 | 显示全部楼层
回复 51# 漫步雲端 0 ^. G9 ^  H: [' \8 h- N

! a9 @5 N( r/ e. H
4 t, s( q8 ?6 y/ Y* E    如果係咁都係出返1080P囉 不過真係幾大下................ 點解唔用720P整既......* e! ?1 M2 r9 _. B
720P都係250-380MB左右

平常心 发表于 2011-2-18 00:00:55 | 显示全部楼层
百脑汇来系漫步出品,还系1080P,我点可错过,支持下载,感谢中,,,,,,,

漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:02:36 | 显示全部楼层
黑執事第一輯,你好似無放過1080I版本喔?  我梗唔系話你傳俾我,系話,我傳緊惡作劇之吻 ...8 W6 ]4 z" h, W7 a& v% ?
mcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:49

) X% c2 l, ]5 ?) t3 {" e. J  u黑執事1080p我私下有收藏不過差幾集1080,所以呢套又諗住獨食了
# @% X8 p$ r7 a( s' o你講嘅搜索到5萬個系咪最上面果個總搜索啊?我最多都系去到3萬7 而每個子搜索限額系1000?! K' e8 S1 ?' k8 g3 N3 Y$ ~/ _
PD嘅資源真系沒SHARE咁多4 I; |' q. _6 S4 M

1 [: S' U* ]3 i9 M  U# m& ?0 G8 Q' P$ R
私人發俾我了,唔想DOWN封裝版了~~~太多了~~我都系115拖左了!
: ~- k5 I& G, X' _2 p0 l+ kmcnynbajay 发表于 2011-2-17 23:50
( |& a) O7 X: g+ x* ?

3 m5 V( j. v% ?) f. I3 A) }
3 H9 u0 Z4 ^3 Y9 W5 q6 i6 g4 ^得啦,而家上傳緊第二集 音頻聽朝先比到你

漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:08:15 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
1 G  B$ P- s7 x, a7 F, C6 x* {% Z+ y
% W& X( H7 L: k2 x+ C
" E% k+ Y; |2 T6 \2 q5 [; A; R4 F! E0 L; U    如果係咁都係出返1080P囉 不過真係幾大下................ 點解唔用720P整既.... ..." l2 F' H) v& n  r- o5 N% l
wulove 发表于 2011-2-17 23:56

' C1 `* g1 C& y) p
$ {- o: ?1 A% j( o: a) a7 u/ a
( Y4 M' ~4 S* D% }1 h. K* ]& E   
3 ^' f0 F  L& Y3 I8 c* k當你下載完睇過1080p同720p嘅分別之後你就明白點解我唔用720p了

mcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:11:47 | 显示全部楼层
黑執事1080p我私下有收藏不過差幾集1080,所以呢套又諗住獨食了 # I8 s) O$ p5 d- i9 ?( g
你講嘅搜索到5萬個系咪最上面果 ...: t* d. ~$ a$ T0 H7 T
漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:02
2 {( `6 }, e; k+ T
# u9 B  M/ {  e- }
2 K! T3 F" z2 I. p" r7 ^
    妖~~同我一樣,搜唔齊而收唔齊,我再一次頂你了~~  P9 k1 W; z0 K
: Y4 ?7 a3 B2 s( u, y
嗯,每個搜索都搜索到1000個的,字體顏色變成綠色的,有時需要用到所謂的高級搜索?唔識用!
- Y! P) s* y! E1 V( o- Q* V4 a
2 ?; @3 _0 c4 z+ g6 A# v  E嗯,的確無咁多,但我反而容易搜索到好多資源的(SHARE搜唔到1萬)~SHARE好似分分秒秒,都有放野,次次刷新都唔同曬!

漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:19:28 | 显示全部楼层
妖~~同我一樣,搜唔齊而收唔齊,我再一次頂你了~~
/ u; L; S4 `) {8 p: N' C% j" u& I3 x& D; p! i; ~6 [
嗯,每個搜索都搜索到1000個的,字 ...
5 a, D& e5 n, j' O% M8 E9 [& }& {mcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:11

2 a, Y  h' P, B( g, J* t/ w  p4 L) s& V9 O
哦...原來果然系限額1000
5 w+ g( e1 e; c$ m- h1 {
5 J- i% a0 Z7 e好似個套守護甜第一季心咁 我想收曬成套DVD 720p不過硬系搜索唔到全集 真無語 # D# j, `6 x1 d6 ~2 ~/ G
高級搜索?應該識用嘅,我一般設置只搜索200MB以上嘅文件

bobee 发表于 2011-2-18 00:40:36 | 显示全部楼层
非常喜愛這部動畫,完結篇更是一直期盼著的啊!
  I; o9 x0 j& h+ U* _4 Y- ?
% d$ P- P$ t4 m' c% }: e) u; Q1 n謝謝樓主上傳分享~~