[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14291 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-14 11:39:14 | 显示全部楼层
咁你咪講比其他人知啵 而家搞緊魔道少年! w+ T# V/ J, `4 a9 n# c
漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:31
& g( y- n- X* D: r, M
7 ?" o3 h( O6 g% }9 F. R

# d8 j1 A* P5 U3 D* s6 ~  P2 w- f.....你當其他人都是盲的4 a" V* X( ^- a$ G! M4 C
1 b- |+ g: r9 ?* K0 g5 O

: U( H* o; V4 f話說你D評分.......
2 l) R* L% G) b0 _整到我好似好"姑寒"咁

漫步雲端 发表于 2011-2-14 12:08:39 | 显示全部楼层
.....你當其他人都是盲的! X/ Y3 N4 T: M$ N$ A  Q3 Q5 X
, X3 m; o% C: K+ J* D0 D( s' a

+ d& G7 u2 W) O話說你D評分.......
5 i1 F( Q" h: }: j整到我好似好"姑寒"咁8 w  @) ?7 ~7 A5 a
iamaboyandog 发表于 2011-2-14 11:39

6 |* A4 B1 P  w: A$ ?- j9 m  A$ e& c  a. r5 [! v5 U/ X; H! t
6 D4 ^4 A1 C/ j# G
    - w8 U- g! f% C+ N" x" a( y
沒野講想搵d黎講啫,發得帖出黎肯定預左比睇人啦 你唔姑寒...7 |# W$ z# ^3 p# N
你已經好大方了 我都未見過你評分會超過64的

q3891 发表于 2011-2-14 18:10:25 | 显示全部楼层
我很喜欢这部  、属于希有资源吧。

slc 发表于 2011-2-15 09:13:18 | 显示全部楼层
有这种好事???
& v& c; c& X$ h5 Y
; n( Y9 s2 r9 }- p. O, B. |" c; x果然经典呀

QQ车 发表于 2011-2-15 23:27:53 | 显示全部楼层
在这边睇到,都要支持下先。

ET0-0 发表于 2011-2-16 19:22:43 | 显示全部楼层
睇截图好像唔系好清 唔知道下载落黎睇会唔会咁蒙呢{:5_337:}

22061952 发表于 2011-2-16 21:44:01 | 显示全部楼层
经典啊~~~~

aimir053 发表于 2011-2-17 00:12:42 | 显示全部楼层
此戏适合30+中坑收看

cimmy210 发表于 2011-2-17 15:43:40 | 显示全部楼层
经典嘢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HZEMEME 发表于 2011-2-18 10:04:20 | 显示全部楼层
老物了,支持

mig19 发表于 2011-2-18 17:59:02 | 显示全部楼层
特意注册回复,谢谢楼主,细时很仲意睇,吾知细路宜家睇吾睇

kidhitomi 发表于 2011-2-18 21:16:19 | 显示全部楼层
辛苦晒
  F; P  c5 l3 t9 m! d经典之作的粤语好过无
% v2 S1 h* k4 J