[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14296 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-13 15:27:40 | 显示全部楼层
乜嘢十分愛?
0 x6 r- s( E0 E) E  C" d6 b漫步雲端 发表于 2011-2-13 15:24

5 {- g& S) ^" Q6 a( T' k
+ i5 Q! K: Y' `- {# h0 k# s
5 n8 t# t/ h5 n2 U8 V* ?. v( ]佢套電視劇囉
0 Q# ~! ^8 @7 o0 J! }+ ~佢揾過錄多啦A夢個個會員幫佢的
2 N4 M/ T/ D! t$ s5 ~9 L+ o# Y但系佢話對情情愛愛無興趣% k' B8 _8 h; o0 ]4 u! S# a+ U' e
所以小L唯一可以揾的人就系你了

艾米尔 发表于 2011-2-13 15:29:49 | 显示全部楼层
哇一休哥啊( ⊙o⊙ )哇.....依出的确几冷门...hk果d的确冇咩人录...╮(╯▽╰)╭真辛苦啊...星期日朝早录..

gulliver 发表于 2011-2-13 15:32:20 | 显示全部楼层
沒辦法啦,溫度一低就會有噶啦# c: D  N. g+ @0 W" |+ ?% n1 `4 T
4 A# K. T' E5 [! i
好克人憎
( W( f* W- u* ?2 D漫步雲端 发表于 2011-2-13 15:23

. e0 D* ]) T; ~- {9 F
* B9 g# O/ D5 x2 ^4 K- d4 m" ^* a( h5 H* k# N
    总之就~不过我好小见你录也喔~最近搞紧边套动画啊?

lovepx 发表于 2011-2-13 15:33:56 | 显示全部楼层
乜嘢十分愛?% h9 ^2 o0 B. }5 \9 C
漫步雲端 发表于 2011-2-13 15:24

$ T& c) `: w( {, l8 }- N9 c% e% t. x" \
1 z/ `1 [+ L  @+ W; I1 E
    电影咯~寻晚播~1600话冇录

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:07:45 | 显示全部楼层
佢套電視劇囉6 o. {5 }% H2 z: T! ]" r( q
佢揾過錄多啦A夢個個會員幫佢的
# e' M4 T) q$ _9 l" b但系佢話對情情愛愛無興趣
7 f) p6 i4 g& e: [* H) d0 ?. k& u8 j4 h所以小L唯一可以揾的人就 ...) J1 r3 N% m! V- i# S. B, r
iamaboyandog 发表于 2011-2-13 15:27
' n/ \! L! J, {) i+ F

% |, Y  b( B4 Q# F  q& N; z9 X8 K) a1 W

6 g+ `3 R2 \+ E# O* C- v9 D哦...我錄出黎嘅渣畫質相信比佢都唔會要

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:10:29 | 显示全部楼层
电影咯~寻晚播~1600话冇录& y; w7 l7 l2 _7 I; u
lovepx 发表于 2011-2-13 15:33

/ z& c( j* e- }" L6 t4 Z3 W  ]
, m9 o) s' Z3 o: b" D4 L6 D. n* {" L" x
    5 I' j) R0 _2 @0 _: s
應該其他錄影組成員有錄掛,遲下或者會放出都未定

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16:43 | 显示全部楼层
总之就~不过我好小见你录也喔~最近搞紧边套动画啊?3 F! C2 a/ k+ k4 g8 A
gulliver 发表于 2011-2-13 15:32

" K( R8 U. X0 D: R) A" O2 f4 Q, r  q- k; i: u

% }" g3 c2 D5 n8 g+ R. r% L$ @$ m- L4 U
發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的
# T# T; z# @  x# \. H見反正上傳了,而且又沒其他人發咁我咪發出黎騙下分囖
* f: N' s$ c0 O. g& I6 p- T我搞緊邊套動畫?呢個當然系商業機密啦

天使之风 发表于 2011-2-13 16:17:29 | 显示全部楼层
经典老物。。。路过支持~~~

gulliver 发表于 2011-2-13 16:23:36 | 显示全部楼层
發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的
+ l. _" t8 f( _3 D5 Z0 M/ I  T4 W見反正上 ...) v7 h8 E2 R0 z2 ^" Q- }/ C
漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16

6 N* I5 ?% z% @' U' z8 b3 S: Z" w+ ^  l' F8 w( g" _8 u
: V5 b! _% _& Q- V( z9 e; `5 r4 d
    系系~系~仲以为你有兴趣录也添~
$ L' Z% U# T) X0 l6 ~! t9 H使唔使感神秘啊~透露小小来听下~

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:31:54 | 显示全部楼层
系系~系~仲以为你有兴趣录也添~' R9 W1 w  z3 }9 x
使唔使感神秘啊~透露小小来听下~( R- G. X+ k. _' O1 D# E! ~
gulliver 发表于 2011-2-13 16:23
3 G/ a% ~+ R) G( Q( G" l
+ Q* y, v* z5 g% Q
6 Y2 w4 M  R5 |% q' L0 g) g- ~! x

& ?$ ?8 V* B) ?8 _0 q- C% T咁你咪講比其他人知啵 而家搞緊魔道少年

access 发表于 2011-2-13 16:37:33 | 显示全部楼层
支持先,对哩套一般

gulliver 发表于 2011-2-13 16:55:00 | 显示全部楼层
咁你咪講比其他人知啵 而家搞緊魔道少年
; M" e, w/ r# Q# r漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:31
' e6 L- w9 E+ ]8 n5 O9 y7 O5 _1 t# h

1 s; _3 T. x. Q+ d
9 l5 B8 v  N# N8 E    哦~哦~哦~原来系呢套啊~感我=住路 ~唔热都唔搞喔~我仲以为你会搞以前D添~