[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14283 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
panzcheng 发表于 2011-2-13 18:12:35 | 显示全部楼层
發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的* v3 [- a* d8 q$ {; u
見反正上 ...
$ E8 ~7 _; H7 T2 T+ U) E漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16
# J/ W3 B# g2 [
3 y! U! V0 l1 }
+ Y) D0 h2 j# Y$ n
    畫質確實唔系太理想~~岩系出面見到我以為系D老物黎的~~ 但系你祿左放出黎噶~~多謝都黎唔切喇!!點會笑呢......我地大陸黎邊條件唔好,無幾個人有條件錄........你D勞動成果一定有人欣賞的噶!!就算畫面唔好~有音頻都唔錯~~

alexhus 发表于 2011-2-13 18:14:39 | 显示全部楼层
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊都系。。。

myth1320 发表于 2011-2-13 18:14:46 | 显示全部楼层
點解會有番禺既字樣=.=

基拉杰特 发表于 2011-2-13 18:19:54 | 显示全部楼层
漫步自己录的,真是辛苦了

Batcat 发表于 2011-2-13 19:09:59 | 显示全部楼层
哇漫步有原創錄制啦!!!

lovepx 发表于 2011-2-13 19:57:56 | 显示全部楼层
應該其他錄影組成員有錄掛,遲下或者會放出都未定2 g7 v3 Z/ t6 G: d6 f9 }
漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:10
% D. x" t. E0 x$ P0 ]& e% [; q

5 O$ q  X% C/ K# g9 f6 t5 U. K( h; c6 @
   HDC有人放了 ..8g几~

lovepx 发表于 2011-2-13 19:59:02 | 显示全部楼层
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊 ...
& }: R- c4 a- D1 t. o7 Q$ Palexhus 发表于 2011-2-13 18:14

0 `! y4 o: Q: [/ z$ [8 u3 C+ P- O; f0 @6 L
% E/ y4 v* k6 H- l: ~; J; c( B
    几时结婚啊?奉子成婚啊?

漫步雲端 发表于 2011-2-13 21:14:27 | 显示全部楼层
畫質確實唔系太理想~~岩系出面見到我以為系D老物黎的~~ 但系你祿左放出黎噶~~多謝都黎唔切 ...
) c$ W8 |8 h! z* m" V- Dpanzcheng 发表于 2011-2-13 18:12
( W: l* n4 l0 U2 l
+ d: F+ C" J) Q/ H) S" b  j
- g! L1 c/ h' e8 n' w* u
呢套野起碼都成20幾年囖,你話算不算老物?

漫步雲端 发表于 2011-2-13 21:18:10 | 显示全部楼层
+ z1 g; |4 C  N$ B4 N
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊 ...
: o2 N+ `# l! q. f" \' ?) a; Malexhus 发表于 2011-2-13 18:14
0 l# t7 `% L2 `/ ~$ y
8 ^- ]. H) ~- I

9 W! i$ Q9 \1 p: D) n- D" m嗯...國語版土豆有全集,不過粵語版就搵扁各大視頻網站都沒...可能就得我呢個版本了

hikaruyin 发表于 2011-2-13 21:58:46 | 显示全部楼层
我都入黎支持下,不過我對呢套都冇興趣,所以都冇打算錄

无双MR 发表于 2011-2-13 22:19:50 | 显示全部楼层
太给力的动画片,不过小时候看的是国语版的.

mcnynbajay 发表于 2011-2-13 22:56:35 | 显示全部楼层

+ T2 M  t- u2 N* q5 s漫步真的鼓好大的勇氣發出來的~~因為都欠缺了前一半集數了~~
* `4 s6 i. z! W. ^' h! s# x; e, H  j5 P, {2 Y" r
我都想吐槽下,做乜錄哩集比上集差左嘅~~睇截圖,黑邊比上集多左喔~~好似位置偏移左: s* b; j! t8 l5 P- B( d

- U( B5 c6 |: k* J仲以為暗地幫我錄添,但你開到貼,就成為你的使命了~~無得抵賴了~~
5 F% w$ g6 _( P7 Q& z4 u) G( t" a7 t& g% w
睇左哩套野的OP,我先知道,原來張衛健果套乜劇了,忘記左名了
/ v) L% W6 ?* l8 A9 |$ H  d7 Z4 i) g首歌系巴巴閉閉,巴巴閉閉,乜辯駁最流利~~