[真人特摄] [原創] [阿基拉 - 劇場版] [H264 BDrip](日粵雙語)

panzcheng 发布于2011-2-2 01:12 8317 次浏览 70 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kidhitomi 发表于 2011-2-2 09:44:10 | 显示全部楼层
) z" i) A: I" X# y
BD版
$ A8 ^& Z1 `! @! G7 J' ]( k- m! p有空再算了

小c 发表于 2011-2-2 11:00:17 | 显示全部楼层
这个很给力,多谢楼主!!

panzcheng 发表于 2011-2-2 11:15:29 | 显示全部楼层
多謝支持先!!

chrisrex 发表于 2011-2-2 11:16:48 | 显示全部楼层
冇乜印像,支持下
7 U. j5 B$ f1 m' e, {/ _( n5g有冇音轨单独下载呢

panzcheng 发表于 2011-2-2 11:19:13 | 显示全部楼层
回复  panzcheng * _1 W0 ^1 K3 P+ [' p! e

@- T; M7 Y$ c. P! P$ l  t; ~3 l# v! O0 q/ z  H
    係邊到搵返出黎嫁=.= 係咪得一集咁多??
$ M: X- R7 O9 K* [wulove 发表于 2011-2-2 02:36

* y" d- `  }( G; z! l
* p) W* X  B% Q  A3 e! F* z1 [6 @( C# O  f1 J! G" V
    恩,得1集~~系劇場版黎的!!
+ b) F$ J& d; m: E, [" K+ g; P$ k3 M1 W5 P0 }( d9 [' a

0 I) U' P4 I1 C5 A4 k) s1 S) O估计那导演是拳皇的爱好者.

1 n& O* \3 C, K& E
/ F$ ?9 x6 C  s, L0 ?) O4 Q本黎我都系咁認為噶,但實際上系鐵雄先有的,拳皇02之後無左K999黎個角色應該或者可能系版權噶問題.....

panzcheng 发表于 2011-2-2 11:22:32 | 显示全部楼层
本帖最后由 panzcheng 于 2011-2-2 11:29 编辑 & y( d, N$ ~/ j* }: d' I/ h/ e
冇乜印像,支持下1 c9 ?0 @& L" O
5g有冇音轨单独下载呢
8 {5 p7 D& `7 A% dchrisrex 发表于 2011-2-2 11:16
" T8 Z- k$ @* a; T* p0 U- j: [' d

" @) o/ E7 I$ f
) O  D  L4 h& s1 V* X    好,等我發埋條音軌上黎~~收少許,意思意思一下!!

z135z135 发表于 2011-2-2 12:04:29 | 显示全部楼层
里部咩动画来噶,虽然个名叫啊基拉,不过我连听都未听过,而且画面真系一D印象都没咯

chrisrex 发表于 2011-2-2 12:17:34 | 显示全部楼层
好,等我發埋條音軌上黎~~收少許,意思意思一下!!9 S  j2 U  Q1 C
panzcheng 发表于 2011/2/2 11:22 AM
/ j0 f$ C, U" A3 A% p% t7 @

- ]( o* R+ J8 U- v% ?
$ Z% g9 O! I9 w& o6 x: C    咁我都意思意思一下 }70%[{{0E}}5EBB)1XQF$(E.gif

aaron81 发表于 2011-2-2 12:19:25 | 显示全部楼层
LZ,这个你都有~还是粤语的,太强了~
' N% {$ t- ^' n/ _8 _这是我细路时最有印象的一部卡动电影~记得是9几年是圣诞假期还是复活节假期深夜播的~当时阿基拉从肚里的肠掉出来觉得很恐怖~" u1 H, V# Z$ v9 _
想问下,这个粤语是出自哪里的~. _* m2 \, m; v& E0 s4 n5 W/ H
还想问问~有无D版本小一点的,现在要2G硬盘暂时吃不消~

panzcheng 发表于 2011-2-2 12:28:30 | 显示全部楼层
本帖最后由 panzcheng 于 2011-2-2 12:35 编辑 7 `! g4 [3 R# e( M2 {8 u$ U
LZ,这个你都有~还是粤语的,太强了~. L. c; K9 I6 C4 I
这是我细路时最有印象的一部卡动电影~记得是9几年是圣诞假期还是复活节 ...
2 e! d# W. V5 c, y, baaron81 发表于 2011-2-2 12:19

3 `, _8 ]- {; R! e9 J3 r8 o' m7 ^" d1 ^, `4 e

% A* _5 s; C: k; k9 J1 R    呵呵~其實我無感經典噶嘢!我哩個音頻系來自dotmu過邊 雪比 分享噶VCD版,取其音頻合之,不過果個版本都1.17G的!哩部動畫我第一次見過陣系完全無印象的,不過覺得都幾唔錯,D腸過度系D幻覺,我系過度有認真留意過,過D幻覺噶畫面原來有D系後面鐵雄崩潰噶時候過D畫面黎的,哈哈!放心,我115盤有空間,會保存比較長時間!

eegbook 发表于 2011-2-2 15:24:15 | 显示全部楼层
呢个。。。呢个正吖,我好鬼钟意呢种画风。

h2o2 发表于 2011-2-2 16:19:47 | 显示全部楼层
咩来嘎 我没看过啊