[其它更多] 求高人幫我排年份!_!有關所有高達既動畫播放年份排序~_~

小比xD 发布于2011-1-31 19:52 4984 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-2-1 12:37:27 | 显示全部楼层
拜个早年先,恭喜发财
/ z% q3 g4 w3 n, Mchrisrex 发表于 2011-2-1 12:34

2 d9 p! a6 r9 V' f9 h7 A, O2 Q6 w8 a, d' v2 G- }
9 y( ~. W1 _/ V4 N
    呢句好好,我受哦~~~ ) ?6 ?4 \6 ~/ G3 j
祝你YOU TOO。。

kk19820927 发表于 2011-2-1 12:47:22 | 显示全部楼层
要找资料,我相信百度百科里面应该会有的~~

h2o2 发表于 2011-2-1 15:27:28 | 显示全部楼层
字数............嗯............
& P1 Q+ J9 B) X" S" o) Rchrisrex 发表于 2011-2-1 11:55

5 j" ~+ X3 s' |1 P+ r; b* Z) p# R8 Z" ^' C; g3 P3 ^9 t
# P4 `6 J+ N2 E. h% y
    这图 牛●0●

inber 发表于 2011-2-1 15:59:12 | 显示全部楼层
越讲越错啊超三...香港人高调..佢会以为你反驳紧佢..于是我都冇晒意见了..(我都系中意低 ...* [- C7 O4 V* n
lovepx 发表于 2011-2-1 11:38

, e( ~0 c- ?% q4 M" \9 `, x$ v- C. X: h. u

, C/ }4 b/ k) |/ Y你咁講唔怕得罪我咩?

inber 发表于 2011-2-1 16:01:54 | 显示全部楼层
原来真是有4星梦。汗! b. S) r% A5 w4 Y
基拉杰特 发表于 2011-2-1 12:03

+ e; u: a. U4 k5 R& q2 m" L* {9 ^' u+ h/ T1 a3 H$ Q5 B
$ o$ W6 I3 c+ A  c' q9 j1 M
想死啊
7 z1 L. D% U+ n% X) L7 H/ V有兩帖都系講關於回帖的星夢(重要相差咁近)7 @. e+ l( O$ ]- H' o
2 A5 D% h  o& M) [. r0 q
我是来看下是不是有四星梦,顺便散下气
原来真是有4星梦。汗

基拉杰特 发表于 2011-2-1 16:08:49 | 显示全部楼层
想死啊
  X. u7 E9 s, E! x  a有兩帖都系講關於回帖的星夢(重要相差咁近)
; c' ^$ Q7 ~6 l8 O5 s) Q! [  Giamaboyandog 发表于 2011-2-1 16:01

$ ~+ w  e$ m0 Z) ^* u' |6 x3 N9 F, O1 Y& [: H; K
( E* u$ [' U! z/ a& }3 ~6 |: k7 a; y
    你不知原因别问那么多,不是灌水就行啦

inber 发表于 2011-2-1 16:09:35 | 显示全部楼层
你不知原因别问那么多,不是灌水就行啦5 q$ r: J# C. n1 [
基拉杰特 发表于 2011-2-1 16:08
' ]% }1 e/ N' @% Q4 x# K
" _1 O2 ^: p8 S0 t

. L  q$ u# Z$ N# l$ t' E- F* a# u"原来真是有4星梦。汗"
! \, h/ E$ A; r! o7 ]# Y; |: e好明顯系灌水
3 f/ t5 B; A1 Z( ?8 H) B系唔系惡意我就唔知

基拉杰特 发表于 2011-2-1 16:14:39 | 显示全部楼层
"原来真是有4星梦。汗"3 }1 O: l! `) k7 m0 w
好明顯系灌水5 ~' j; V; t2 n$ C- |) r7 j* B
系唔系惡意我就唔知
7 X7 m* {$ H* I6 Z$ \iamaboyandog 发表于 2011-2-1 16:09
8 e, q, l& P; e. ?' |

7 ]3 x5 b- P9 A- D. X0 w
8 A9 d' N( I  Y) P    无视它吧,我刚刚忘记件事,别让我想起

chakfung2 发表于 2011-2-1 16:36:04 | 显示全部楼层
呢度水一次有4星梦?8 e- R) M) u  }' p2 [2 |
chrisrex 发表于 2011-2-1 01:31

; }5 ~' ~8 p; Mwhat!!!真的...
; a& |5 S" I) w; S+1 分  金钱 +4 星梦

chakfung2 发表于 2011-2-1 18:48:25 | 显示全部楼层
我都费事同香港人讲咁多...费事破坏哩度嘅和谐...后面明明有一个表情..原来系得香港人睇 ..." f; e& s- W5 ~  p) \
lovepx 发表于 2011-2-1 11:35

1 o  ]! @, k0 T* s  P) v* f# w, @3 }1 Y- K9 s9 G
' Y) P7 x  {$ ^6 l# M8 ~
   我係香港人,我明~

chakfung2 发表于 2011-2-1 18:49:12 | 显示全部楼层
越讲越错啊超三...香港人高调..佢会以为你反驳紧佢..于是我都冇晒意见了..(我都系中意低 ...
- R( c! r& ~% W3 o/ y, K" ^4 Xlovepx 发表于 2011-2-1 11:38
6 i- L2 D% u) h) f+ d

! z' T3 z; K; d5 z: G) o* G
2 O; ^# R9 R" }& b; Z' k' {* G   我係香港人...我低調...

chakfung2 发表于 2011-2-1 18:56:17 | 显示全部楼层
明明自己錯仲咁大聲@@
7 F: z$ `: B' R8 Z+ }小比xD 发表于 2011-2-1 11:43
# O; m1 C1 O0 c5 i  M

r% y% A$ h5 i$ O- w( `) b# m' E: C/ Q4 e4 n
   睇左4頁...係誤會,,,然後你自己發大佢,,,講到好似我地一定要幫你咁,唔想同人嘈又你自己又係度嘈=攞來賤
  j) q( c& f  J* S+ @; ^----------------------
% q! Q$ G) z7 Q0 l8 I5 ]比起播放年份我比較想知實際在故事中的年份...我有d亂...