[其它更多] 求高人幫我排年份!_!有關所有高達既動畫播放年份排序~_~

小比xD 发布于2011-1-31 19:52 4965 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
小比xD 发表于 2011-2-1 09:59:10 | 显示全部楼层
你唔早講~
* u6 `, ~+ \) c/ k% K5 |4 ^" F$ P/ {& `7 w+ K) \& \, Y: y7 K
不過樓主唔系好滿意你嘅表現. S  X: Q. u; {) \# i0 j
所以都系唔好系呢道水了& e# W7 X1 x5 P+ I' Q3 `

& r; m- G  p5 j4 I# KTO:樓主
7 f- c( M5 V: Q我唔系好識呢D野
1 a3 z, B/ S# o" s& |( E見 ...2 ~8 f4 o6 I) c. V
iamaboyandog 发表于 2011-2-1 09:54
& M0 m9 D. ~  W- [) G. d& h
5 c) K$ D- h# R6 ?' q3 l1 K
佢地都吾高~_~答野都吾中PT淨係係度吹水.又話又吾自己搵下=(((我心諗搵到洗黎問???????佢咁叻搵到又吾分享淨係係度講話尼D野點點點-__-唉算喇你地高分D人., c* L9 Z: ?  D1 \& `3 `! k: V
話說A_A早晨~小的對論壇很心淡A_A不過都有好人但吾多~

inber 发表于 2011-2-1 10:02:30 | 显示全部楼层
偶怀疑佢呃帖
- t  T- c# q. W6 \; b- H# ]lovepx 发表于 2011-2-1 00:45

( F& n; B, o+ T' I: j) r) E: N/ D) K! a
2 u7 c  T+ h$ C2 k0 F/ M
[禁止内容]非动漫类内容交流讨论;无聊图片上传、长篇无聊大论、敏感政治类内容、黄色及不雅成份内容图片;我是新人类无聊主题;5 f9 G& J7 ~3 i* u/ z: p  c
      重复之内容帖子,不允许所有只是单纯求助资源的讨论交流主题帖子
7 t& j" X3 _0 S
呢道系寫明可以咁做- Y5 ]. J) X0 Y$ r
(你地唔地討論緊高達咩?)" b3 I! E7 M% m! P* H& H2 L
& ]: W! P( k3 F& K3 m
我覺得呢個區同
/ x$ Q7 T5 ^# _" c; _! t『 闲 情 茶 聊 居 』) P( U& l, X. z" v# r. o
差唔多
4 d3 y# M7 R7 k& ^3 a  M) i5 }
% r5 q7 z( N9 T3 Q/ l+ W只系一個吹日常生活
0 E. ?) f& \! W' f% o一個吹動漫; q" l" x/ u) l4 D5 m  h/ y3 ^
8 `  l$ N2 O; M
另外
7 j% [2 i5 ~  A/ g% Y- K# U7 ?因為呢個區無咩人理
9 X  f4 x4 a  K4 k( @1 W所以K社先整到4星一帖5 f6 [+ W! m( k6 T& j8 w) D
(個人估計)

inber 发表于 2011-2-1 10:04:38 | 显示全部楼层
佢地都吾高~_~答野都吾中PT淨係係度吹水.又話又吾自己搵下=(((我心諗搵到洗黎問???????佢咁叻搵到又吾分 ...
) o# u3 H4 ~9 _1 N" c6 n) u小比xD 发表于 2011-2-1 09:59
% X( B+ m4 N+ ~2 V9 u- D) {+ R: }
; {9 c; `( Z, b0 Y% S! {, o
- b3 |$ J& z# u
呢道D高分嘅人都睇淡曬D低分人' U& ~: a; g+ f
覺得佢地懶.成日唔親手做,總是要人幫+ ^8 p/ A. |4 e
所以想法走向極端
+ k, R7 Q  n" d1 b開始認為所有新手都系咁+ E/ Z  u8 h- M# h+ ]% E# B- ~
1 `% C- y- ~4 u5 w( b
我都是其中一個3 _+ F0 I+ v: h4 ~8 T7 Z5 g2 Z
9 ?4 P. x/ b) F  I6 g9 `( ?
出門返黎先回你

chrisrex 发表于 2011-2-1 10:04:47 | 显示全部楼层
佢地都吾高~_~答野都吾中PT淨係係度吹水.又話又吾自己搵下=(((我心諗搵到洗黎問???????佢咁叻搵到又吾分 ...
7 G' S2 ~) ]$ t: s小比xD 发表于 2011/2/1 09:59 AM

% K  l3 u) o3 g5 k, H! q
7 B1 c/ @6 p( E& l: U5 W) z: N" {: Z# }% Y* N
    你太认真了,人哋L酱都系讲下笑啫,除咗佢讲笑话你呃帖,其他人冇咁讲过啊

小比xD 发表于 2011-2-1 10:05:21 | 显示全部楼层
去百度問算@@

小比xD 发表于 2011-2-1 10:05:44 | 显示全部楼层
你太认真了,人哋L酱都系讲下笑啫,除咗佢讲笑话你呃帖,其他人冇咁讲过啊
+ T$ x! ^- H# Uchrisrex 发表于 2011-2-1 10:04
5 n! B; r' a0 u7 i2 g- p. |+ J' F

* k; D& Z/ ]0 P" Q0 X' ~
! [' P$ E) x! \: @- C" G    只是你太吾認真=((哈佢講之前都吾諗下自己@@佢自己又咪呃POST~講埋哂D吾關主題既野A_A吾係咩@@有口話人無口話自己(((笑

inber 发表于 2011-2-1 10:06:14 | 显示全部楼层
# Q) M7 j7 J" K! Q9 @- K' Mchrisrex 发表于 2011-2-1 10:04

& J; Q6 g  K) W0 Q+ Z1 r: ]0 }" K$ G4 s
* ?4 V3 M2 O6 o* Q( W
唔止小L
- U( C  C4 o% b" E1 R個小C個句都好易令人誤會  q) A2 g/ C" l/ F
谷歌百度一下,什么都知道了!!
# F$ _( K7 F3 Z/ }0 @$ Y
(樓主有提到)
% u8 {3 ]# a. T( o  w; X7 p9 x6 I* g7 w" Y
真系要走了

chrisrex 发表于 2011-2-1 10:10:57 | 显示全部楼层
只是你太吾認真=((哈佢講之前都吾諗下自己@@佢自己又咪呃POST~講埋哂D吾關主題既野A_A吾係咩@@有 ...7 a$ K  x7 o+ w2 a' H; s, B4 p
小比xD 发表于 2011/2/1 10:05 AM
) f+ t9 a% A1 o: Z( n1 |8 A1 g
* P. f0 Z; ~0 a2 A
所以佢绝对系讲笑,喺网络上认真就输

小比xD 发表于 2011-2-1 10:19:35 | 显示全部楼层
所以佢绝对系讲笑,喺网络上认真就输
  g7 @3 U2 o; ?+ q8 mchrisrex 发表于 2011-2-1 10:10

) k+ A1 _* n5 [" Z1 M2 \  a
% t* i% z* ?% ~2 O+ \: |% p% b# Z
  T7 ]3 m- a0 b9 E  D9 h" ?) G( v    教育出了問題是誰教你這麼想?以為係網上吾洗認真所以亂講野?就係因為D人好似你咁諗-_-因係網上亂講野吾認真而要負上法律的人大有人在=)希望你可以抱有一個正確的上網觀念同習慣喇=)所以教育真係好緊要-_-我地吾好再吹水了~~~~~~~廢究比人話呃POST喇係咪=((

timaousi 发表于 2011-2-1 10:23:25 | 显示全部楼层
点解哩度水加4星梦??
0 O. C5 l& C/ Ylovepx 发表于 2011-2-1 00:46

6 T1 ^" I6 x+ L) T" C) P; d! b1 x; H. `' _
( W+ V: ]8 t3 Q; k2 P7 C: M4 h
    你唔講都唔知道咯~等我睇下系未先~

chrisrex 发表于 2011-2-1 10:47:50 | 显示全部楼层
教育出了問題是誰教你這麼想?以為係網上吾洗認真所以亂講野?就係因為D人好似你咁諗-_-因係網上亂 ...2 L, D. b. r6 H7 f& f2 h
小比xD 发表于 2011/2/1 10:19 AM

2 z! F0 X' {7 I( Z3 l1 v6 Z: o6 x- P- W5 z7 }8 `; \% z

! D+ t* s: i1 R; C4 h    吹吹冇坏~ 社会嘅错~

timaousi 发表于 2011-2-1 11:31:03 | 显示全部楼层
教育出了問題是誰教你這麼想?以為係網上吾洗認真所以亂講野?就係因為D人好似你咁諗-_-因係網上亂 ...
7 |% X; U$ ^1 |$ K$ J小比xD 发表于 2011-2-1 10:19
* T) M5 J! h1 r6 m

$ T; Q$ T. X& N* T1 s& [* P& Z$ o: b2 P" s* _
   對唔住咯~話你懶~小L距講笑啫~無人真系話你扼星夢~唔洗甘激動~