[其它更多] JS空間死了嗎?上不了的~_~

小比xD 发布于2011-1-29 09:26 4395 次浏览 111 位用户参与讨论     [复制分享主题]
http://tora.to/blog/276644.htm
+ f5 I  Z6 N# m1 {; T3 A還有很多很多也上不了@_@2 v! i; Q( e( Q$ f
是空間問題還是汁左@___________@?
( Y0 F( ?# o$ X$ h+ K幾時先用得番囧有野要DL=口=, d! m5 Z% F: w: h9 x0 ]2 @4 N
有無人知咩事@_@

已有(111)人评论

eegbook 发表于 2011-1-29 09:30:56 | 显示全部楼层
唔会又系某部门想争取年终奖啩?!

小比xD 发表于 2011-1-29 09:32:09 | 显示全部楼层
唔会又系某部门想争取年终奖啩?!. Z5 I9 W) V5 b+ u! t9 ^
eegbook 发表于 2011-1-29 09:30

7 d: i. j/ J: A, N" ~- F$ |
4 {5 |- P$ l$ [  N8 A! t+ N/ v4 {
5 }9 B* A4 a5 n9 s( ]    你上吾上到@_@

eegbook 发表于 2011-1-29 09:33:18 | 显示全部楼层
你上吾上到@_@; o) D0 m) u* [+ ~
小比xD 发表于 2011-1-29 09:32

. N8 @! Q2 f8 `# _/ [2 Z
+ k( T# G2 y" i( e9 A
4 |" P/ G$ \* A  j" J& L. H    我按你果个链接,真系上唔到哦~~~唔知乜回事呢。

小比xD 发表于 2011-1-29 09:33:53 | 显示全部楼层
希望佢快D開番比我下載=_=

eegbook 发表于 2011-1-29 09:35:40 | 显示全部楼层
希望佢快D開番比我下載=_=
' {% Q2 t* s1 H( x小比xD 发表于 2011-1-29 09:33
( j; e: @6 t! D5 A3 o3 g

# D" i8 o$ O1 x# X
5 D9 g) S2 ^3 O5 e7 ^* I    上面D资源好多好正下,不过。。就速度而言。不过无相干啦,系呢个“年终奖”嘅时代,有得下咩都好。

小比xD 发表于 2011-1-29 09:36:44 | 显示全部楼层
上面D资源好多好正下,不过。。就速度而言。不过无相干啦,系呢个“年终奖”嘅时代,有得下咩都好 ...
$ @) e8 K6 B; d" w* @9 ]eegbook 发表于 2011-1-29 09:35

1 O& X+ R' Q- x& s$ j) ^! W0 s' J2 ~- Q! Y  j$ U: v

8 s3 b) c* @/ q! r    我用軟件下的@@速度不錯有500Kb/s@@

eegbook 发表于 2011-1-29 09:39:19 | 显示全部楼层
我用軟件下的@@速度不錯有500Kb/s@@$ D0 D0 b/ i+ _4 C) _  Y
小比xD 发表于 2011-1-29 09:36

7 ?9 K: k7 W9 R, y( J
5 h5 o4 e$ U. ~5 i# B0 }( x! B; U0 W# q/ H8 S6 X$ B) a
    咩软件下哦?!讲声得嘛?流口水。
$ v- J! P7 \) t& s4 H6 W我谂有好多因素,可能唔同网络都有好大关系。

小比xD 发表于 2011-1-29 09:40:43 | 显示全部楼层
咩软件下哦?!讲声得嘛?流口水。# n% F% H( p, i# e5 _
我谂有好多因素,可能唔同网络都有好大关系。4 f6 i& J& c7 u8 f6 U" Q4 T
eegbook 发表于 2011-1-29 09:39

+ z$ U) P) p5 A4 o: r$ C2 K4 T; a4 N' l( G! P0 m9 }

* G5 Q4 }0 a  O* O! z5 b    一定喇~js空間主機應該吾係大陸係台灣應該only=_=

eegbook 发表于 2011-1-29 09:41:46 | 显示全部楼层
一定喇~js空間主機應該吾係大陸係台灣應該only=_=8 s4 T4 G( M# j  k9 d# D
小比xD 发表于 2011-1-29 09:40
, |2 I1 m/ }8 z
: [9 q7 V8 O% c7 ~6 ~" N
! R6 {/ ^6 d/ j8 q% ?, [: e6 A
    所以我下载杯具。。。。

小比xD 发表于 2011-1-29 09:43:19 | 显示全部楼层
所以我下载杯具。。。。6 ~1 _; L; w! q2 ~/ e! {% l0 T- H+ \
eegbook 发表于 2011-1-29 09:41
8 O: X- q3 i& M* }
# I1 k: ?& B) I$ w: U1 C
1 g3 h& R3 m2 Q$ g* D
    = =我也試過@_@不過香港卻用不了MU~_~唉呀佢幾時先捨得開番個SER比我下野@_@

eegbook 发表于 2011-1-29 09:44:58 | 显示全部楼层
= =我也試過@_@不過香港卻用不了MU~_~唉呀佢幾時先捨得開番個SER比我下野@_@! i5 v- \5 r! ^0 R7 X0 Q( e, ^
小比xD 发表于 2011-1-29 09:43

, G; C9 S- c- P3 L4 E9 d- U, T6 J6 T. l. I+ I
7 Q1 h) Z; n, E5 z
    何解呢?我呢度都上得到哦。香港点都好,都民主过我呢度吖,又会唔比上都有嘅。