[其它更多] JS空間死了嗎?上不了的~_~

小比xD 发布于2011-1-29 09:26 4396 次浏览 111 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-1-29 10:00:54 | 显示全部楼层
話說MU 的檔案時快時慢
4 m  c. f: E7 M# E0 H1 z4 q慢個D等多幾個字再下又可能會快返
7 R6 }+ e( B' v* B0 Viamaboyandog 发表于 2011-1-29 09:59
& W% p$ {& n7 A8 C* E% k

- A0 V5 f0 v, k9 E( ^* A6 g- K, A) B
0 _$ Q. z7 l$ A    系吖系吖,我最常遇到呢个情况。唔知系咪佢揾搞,就黎搞乱个PARTY呢。

inber 发表于 2011-1-29 10:01:29 | 显示全部楼层
以前打开得好慢,我系用“自由”嘅,打开自由后,再打开OP浏览器,就可以直接上,直接下。你无试 ...
2 b& h+ M/ X! Z# e% Xeegbook 发表于 2011-1-29 09:59
9 f; v( P" q7 w
4 c' ^2 Z/ N* a! D
9 w4 ^7 a8 D: r! o6 q1 R$ j
試過
$ m7 y7 n- Y% \但好多時有另外一個人同你用緊同一個ip
4 B& _0 o: Z# |1 l$ T) G7 O0 M因MU限制一個ip只能同一時間下一個+ T& y) C; o2 h9 a
所以等到無心機

eegbook 发表于 2011-1-29 10:02:53 | 显示全部楼层
試過
- ?5 \" f$ v' L7 V" y$ I& Z: @4 {6 B但好多時有另外一個人同你用緊同一個ip% D7 G4 {( ^) H" x; w: J3 Q) H& I% }
因MU限制一個ip只能同一時間下一個3 o/ A, x' r# W8 L* N
所以等到無心機( C! W. Z$ j7 `2 y7 }
iamaboyandog 发表于 2011-1-29 10:01
; m+ s5 I; Z+ ]0 A5 }
: A9 C2 y. `: B: o) L
( ^% A) `) A) }! e! D! g6 j$ I  [
    所以,呢个就变成咗 斗快游戏嘞。话说,其实我系一个番 墙白痴黎,有无乜呢方面嘅技术贴介绍下?

eegbook 发表于 2011-1-29 10:03:55 | 显示全部楼层
其實抽風是什麼@_@# F, g' i( C* D% ], }' e8 C# _- j
小比xD 发表于 2011-1-29 09:59

9 ~% y+ T6 y! \6 k+ }8 u
6 z3 m: q' j! v' m
; C7 z/ p6 ~; U3 ?    网站D机器过热,咪要抽风降温咯,抽风时上唔到,到机器开番,咪又上得到咯。

inber 发表于 2011-1-29 10:05:36 | 显示全部楼层
所以,呢个就变成咗 斗快游戏嘞。话说,其实我系一个番 墙白痴黎,有无乜呢方面嘅技术贴介绍下?7 b1 M: e5 X) Q& _4 X
eegbook 发表于 2011-1-29 10:02
4 [/ y" N$ g. z  q6 i9 j
6 M, d+ _9 r3 i6 [
9 `9 }' I6 K  D( x- E
我無留意過有呢類帖* B9 a* J. G; i) J; i& p
我只系間唔中上MU先番墻
* b0 \0 ^4 ]: l5 b- H, d2 B所以唔系咁識呢D野( M1 f% m* o( P0 e/ c1 t8 f. r

5 n: h8 Z3 u0 E你有無試過批量下載MU檔案
2 F1 P2 ~/ r$ C) _2 {; e" ?有一個方法系一次過用多個IP下載& g. U0 c2 ]% F, l( B
所以做到批量的較果

inber 发表于 2011-1-29 10:07:57 | 显示全部楼层
其實抽風是什麼@_@
0 u0 K- D& ]- f* n0 V; j9 u, z小比xD 发表于 2011-1-29 09:59

: H3 u" z; }: J" p! j2 U, w. q$ @$ C1 H- z

; u. [" M9 t+ C9 a' T) t6 m) N: @8 n在下引用某文章$ U1 p( ^" {+ O; z: B
网络上的抽风是指:网络上的因为服务器维护或者是其他条件的干扰导致用户有明显的网络延迟或者是网络不稳定甚至掉线。

eegbook 发表于 2011-1-29 10:09:44 | 显示全部楼层
我無留意過有呢類帖
- E# m( o( v' Y( z' B" K7 o4 ]我只系間唔中上MU先番墻5 O6 p0 \3 P- m4 b% J
所以唔系咁識呢D野
, n  a! U6 F, O0 k' F/ ~* A; @
! l" g* [+ U: [3 k3 t你有無試過批量下載MU檔案& I$ i$ t. ~" l* [2 _
有一 ...8 ~" h# I/ E* h$ k! d2 `
iamaboyandog 发表于 2011-1-29 10:05

3 E& U4 u$ {: S
! Z2 U1 i' w# ]( p/ r; {% E% [& }: E$ R7 u( p3 F% S( l; b
    批量就无试过,一次下两个就有。我系用两个唔同嘅浏览器实现嘅。
6 s$ h+ `  ~7 `  a. ?    不过,下几个都好,我呢度速度杯具呢,我4M(好多人羡慕架啦,因为系最高级别),满速都系得四百几K,系香港之类嘅地方,郁下手指仔都话10M以上,我恨(羡慕)到不得了。

timaousi 发表于 2011-1-29 10:10:04 | 显示全部楼层
琴晚本身仲有後備地址可以上~但系今朝一起身連後備地址都上唔到啦~

eegbook 发表于 2011-1-29 10:14:03 | 显示全部楼层
琴晚本身仲有後備地址可以上~但系今朝一起身連後備地址都上唔到啦~
6 f; |. B% Z, ttimaousi 发表于 2011-1-29 10:10

6 Z9 Y- f0 H& ~; h2 f  R# M) I0 |- ^; F

' {* j! V+ q' S- c9 d    咁睇黎,JS真系抽紧风哦。

timaousi 发表于 2011-1-29 10:17:31 | 显示全部楼层
咁睇黎,JS真系抽紧风哦。
1 j! ~( w* q. A! t3 Zeegbook 发表于 2011-1-29 10:14
0 V' B5 n- }9 K9 e* x
( ~0 b, B* q9 T
# z/ `  Y  \" ^' u
    唔系抽風問題咯~好似系被墻了~又系天朝例牌會做嘅好事~

eegbook 发表于 2011-1-29 10:19:59 | 显示全部楼层
唔系抽風問題咯~好似系被墻了~又系天朝例牌會做嘅好事~1 x2 U$ \2 t9 e+ A0 E
timaousi 发表于 2011-1-29 10:17
我倒,有D咁嘅事?!我又去翻下,睇过情况先。

sakuraj 发表于 2011-1-29 10:40:55 | 显示全部楼层
JS我也上不去,哎