[其它更多] 求高人幫我排年份!_!有關所有高達既動畫播放年份排序~_~

小比xD 发布于2011-1-31 19:52 4964 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-2-1 12:03:43 | 显示全部楼层
原来真是有4星梦。汗

lovepx 发表于 2011-2-1 12:06:07 | 显示全部楼层
明明自己錯仲咁大聲@@尼度有你真係吾多和諧-_-講野都吾用腦SOSAD認真時認真講笑時講笑係OK~人地認 ...: |4 H# Z( u+ X% k2 K
小比xD 发表于 2011-2-1 11:52

) N/ N4 k9 x) K
3 W5 \' N" h- a: B! Z
6 |$ E5 l  p2 e" B: e     头先好好同你讲又无视..咁5该你都用你嘅脑谂下嘢啦..5想同我嘈你又打咁多字..我就系5想同你嘈先草草了事..你咁样即系点..咁样你都话你,冇聊交嗌我就真系无晒意见啦..??话时话,我啱啱醒起套高达都系我帮你揾..你咁高教育连google娘都5识用??你点高教育啊??你有咩证书啊老细..讲笑都5识嘅人想登大堂啊??你以为样样都咁正式...除非你老豆系高官..如果5系..一系你5好同大陆打交道..入世未深啊罪过罪过

timaousi 发表于 2011-2-1 12:06:17 | 显示全部楼层
好啦~剩低嘅超三你作補充啦~

小比xD 发表于 2011-2-1 12:14:44 | 显示全部楼层
高达年表* `: M! M7 z. H$ W* `+ C9 u
TV动画:
! t  X1 _, P# b/ N* v9 t7 s6 {3 i机动战士高达(U.C 0079)by 富野由悠季 1979.4.7~1980.1.26 * g& F% @7 f3 K* [' M; h  w% c% r
机动战士Z高达(U.C 008 ...9 b; p% D3 h  `- x* o3 K5 x
timaousi 发表于 2011-2-1 12:02

( l6 V# H/ \5 h! X
8 [( T8 {( l8 y" z! X
2 q) _3 a/ B& ?$ n; w) A    謝了A_A有年份等自己來排@@THX

timaousi 发表于 2011-2-1 12:16:51 | 显示全部楼层
謝了A_A有年份等自己來排@@THX' Y' [, C7 N- S% B1 b) M
小比xD 发表于 2011-2-1 12:14
7 a6 n! i. Z$ B% L1 Y

{2 i  |  g) ^  i# ?6 M0 |1 o* f! N" j& T( X( ]5 j. n0 Y2 U" O
    仲有幾出漏左~等陣可能會有人補翻~

小比xD 发表于 2011-2-1 12:18:06 | 显示全部楼层
头先好好同你讲又无视..咁5该你都用你嘅脑谂下嘢啦..5想同我嘈你又打咁多字..我就系5想同你嘈先 ...4 O" R9 o7 v& X2 @9 y
lovepx 发表于 2011-2-1 12:06
7 m& _, g- w' }' Y
5 K6 s. I7 {8 }  ]1 n4 J1 S6 X
! ?/ ^. L, }6 t2 w  N9 E
    UM~_~無人同你打交道~_~吾好再回無關主題的事-_-果D係道理吾似你D歪理-_-........你吾想再同我嘈你就吾好回-_-你搞笑- -仲有-_-無分大陸人同香港人-__我國民教育好大家都係中國人-_-你咁分法你係廣州人~一個係天津人分到天光都未完-_-

小比xD 发表于 2011-2-1 12:18:42 | 显示全部楼层
仲有幾出漏左~等陣可能會有人補翻~5 Y( o# z6 x" ?1 }3 t$ j
timaousi 发表于 2011-2-1 12:16

+ S8 f, O0 w# d  @' t7 r
3 ?; S" o/ S. I/ y$ m. `: W1 x9 r4 t4 t4 S1 C/ x
    吾緊要喇a_a你已經算係齊a_athx

eegbook 发表于 2011-2-1 12:21:01 | 显示全部楼层
字数............嗯............
$ y; N+ ^; P1 n6 Q$ Q' `: hchrisrex 发表于 2011-2-1 11:55
( y, q6 Y6 P$ L9 U' i

( t" Q* T1 A* R4 m& z7 f/ i2 k2 j8 S/ S* M- n: `
    超三,乜整D咁好玩嘅野咋。

timaousi 发表于 2011-2-1 12:23:19 | 显示全部楼层
吾緊要喇a_a你已經算係齊a_athx
. O0 \3 P5 L1 u/ i, q9 V小比xD 发表于 2011-2-1 12:18
# C! r& U1 Z/ s8 t8 X
# B  u6 a" V! G
仲有維基嘅你參考下~
6 t* q& D( S) X5 x* K% ?/ Yhttp://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=GUNDAM%E7%B3%BB%E5%88%97%E4%BD%9C%E5%93%81%E4%B8%80%E8%A6%BD&variant=zh-cn

chrisrex 发表于 2011-2-1 12:31:04 | 显示全部楼层
超三,乜整D咁好玩嘅野咋。5 g$ ^- K/ j% A1 H
eegbook 发表于 2011/2/1 12:21 PM

# X1 m1 m; |- {- f
7 B4 ~! _! U& L" o: d! H$ j% f1 a" ]2 O3 K: ^
    仲有货,迟啲发

eegbook 发表于 2011-2-1 12:33:06 | 显示全部楼层
仲有货,迟啲发
* j6 z3 \' l, J0 O5 q& cchrisrex 发表于 2011-2-1 12:31

E% J) ^7 j1 B6 G3 ]6 ~9 e3 L# {) |

a. \3 O9 p5 M! T% J6 P/ v    期待期待哦~~~ 新年快乐。

chrisrex 发表于 2011-2-1 12:34:52 | 显示全部楼层
期待期待哦~~~ 新年快乐。
5 x) c4 v4 y" W. ueegbook 发表于 2011/2/1 12:33 PM

+ a6 F, g' t1 ^8 n. c9 s( x, s1 P& E: |. G( \) [3 B9 L( Y
+ \  Q' x5 l/ T  g7 V! {
    拜个早年先,恭喜发财