[其它更多] 求高人幫我排年份!_!有關所有高達既動畫播放年份排序~_~

小比xD 发布于2011-1-31 19:52 4962 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninihaoha 发表于 2011-1-31 22:48:05 | 显示全部楼层
UC沒怎么看過

aaron81 发表于 2011-1-31 23:13:43 | 显示全部楼层
機戰D劇情老作串起身架~你唔系甘都信啊~
  K  @9 Q: m$ a/ jtimaousi 发表于 2011-1-31 21:20
2 a: M2 b) E8 A. w' k9 r5 R
每一部应该无乜关联吧

timaousi 发表于 2011-1-31 23:28:09 | 显示全部楼层
每一部应该无乜关联吧; G5 `3 p  t7 g& A0 Q& k
aaron81 发表于 2011-1-31 23:13

% P5 A" \* |) S% F9 R/ v5 D+ C% z+ l* ?% Q2 R2 q9 b! y3 }
  @; L. [" H. n7 U9 |
    如果系講機戰嘅話~除左續作嘅關聯~其實有一兩作勉強叫有關聯啦~

eegbook 发表于 2011-2-1 00:05:20 | 显示全部楼层
会唔会问百度会快D呢。?

lovepx 发表于 2011-2-1 00:45:27 | 显示全部楼层
UC紀年順序~  0079(uc0079-0080)-08MS小队(0079-0080)-0080(0079.12)-0083星尘的回忆(0083) ...
9 Y" P! i  k. S5 M1 etimaousi 发表于 2011-1-31 20:55

2 N; [: s# v8 Y+ ^
( x* \! @4 j- S) v$ G8 T5 W6 L4 R! D' y& o; B9 H- R  T
    偶怀疑佢呃帖

lovepx 发表于 2011-2-1 00:46:06 | 显示全部楼层
如果系講機戰嘅話~除左續作嘅關聯~其實有一兩作勉強叫有關聯啦~
7 t) x& ~# n8 _  U- ztimaousi 发表于 2011-1-31 23:28
) f7 N" g! h0 X% h

; }6 p7 k5 n# `" }/ m6 i' f( a% e( z( f0 M) J1 T) a
    点解哩度水加4星梦??

go13241 发表于 2011-2-1 01:03:25 | 显示全部楼层
如果附图片那就好了。

chrisrex 发表于 2011-2-1 01:31:19 | 显示全部楼层
呢度水一次有4星梦?

netasa 发表于 2011-2-1 03:45:54 | 显示全部楼层
其实我都睇过唔少机战了,不过感觉唔到其中有咩关联嘅?!
2 S0 s2 A- f& W6 ^3 L  ?
+ ~  O0 D, O, B: _& M感觉係,D机体变唔变型,上唔上到空战,用嘅係咩动力,用嘅係咩系统,咁就分开左好几套了!!/ H( A; r* J6 v4 S+ Y2 f/ {

0 R( S0 n" q- x/ B  m不过我谂最大相同点都係每套都有个面具友扮晒嘢,不过事实又好鬼利害。

基拉杰特 发表于 2011-2-1 09:30:07 | 显示全部楼层
看来已经被T仔和超三完美解决了

小比xD 发表于 2011-2-1 09:49:57 | 显示全部楼层
* {& w& O0 j1 a  F
8 |' @1 b' J( R7 v1 F+ Q6 V, p0 e-__-咁都叫解決左-_-我話按每一套係日本既播出年份排-_-仲有無喇喇吹到機戰重點我係搵高達同話我呃POST呃4星夢果個你個腦係咪裝屎?你見過人呃星夢打咁嘟長大篇野未?吾幫咪算囉又要話人呃星夢.尼個論壇D人真係賤到無聲出-,-百度你地搵到又吾POST上黎?你地搵到又點姐好勁-__-??????係呀我搵吾到-,-你搵到又吾見你地POST上黎就回覆你地先係呃POST囉好無-,-算係尼度問係我錯~吾記得尼度D高分既人好串.搵你地班人幫我真係愚仲比人屈呃星夢=(((唉我搵到仲洗問你班人-,-?好聲好氣地問話我呃POST.唉.心淡算喇你地幫就幫吾幫就吾洗幫.吾幫我去第2個論壇問一樣得.廢事比你地話呃星夢.咁白痴的事情都講得出,打咁大篇野呃星夢=))))))咁一句打天下果D尼@@

inber 发表于 2011-2-1 09:54:56 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-1 09:57 编辑 ' z( R- M5 ?! |  _; n9 j0 {) [
呢度水一次有4星梦?! E" i' I3 I' j: k7 M' Z5 K
chrisrex 发表于 2011-2-1 01:31
2 S0 r% M) A9 v" `

6 ^, |( i  Z: k) t* p
- `1 _' K  B! T& d+ r- L你唔早講~
, e* X+ _; @3 J$ j0 i: E, `' [0 ^4 f
不過樓主唔系好滿意你嘅表現3 s/ A" ?. I0 N% ^8 k. Z. N
所以都系唔好系呢道水了+ e0 Y5 n$ L7 Q. j, `6 L

' l9 F" p4 n1 I# r$ e; B0 o8 JTO:樓主
1 ]# G* o. h# b我唔系好識呢D野: i. `+ G) U" }3 w
見到有咁多高人
- y- V( O4 o  x0 D# j, C
3 A5 ~6 h9 b" R  B$ |4 V唔系了.事情嚴重,我要睇曬你地講咩; s6 v+ p: C. e- v+ n. U( N9 g
先可以件出評論