[其它更多] 睇高清 嘅神器【播放器】。。。

袁美 发布于2011-1-30 19:28 6558 次浏览 72 位用户参与讨论     [复制分享主题]
1、Splayer 射手播放器
: }. \4 |6 B4 t" V. H1、Mplayer
( z/ q- V4 z( t4 j3、Potplayer8 U6 S2 h" V! E# `
以上 3 款播放器 结合 Win7各玻璃化效果。。。睇高清冇 得顶!!!
: K, F. ?+ ^5 {* o- C/ n& x7 U; Q截图如下:1、 1.png
- a4 B# g3 e0 {; t
% `2 i1 p* l% D                  2、 2.png % G6 F+ O2 }' R* s6 V! U

8 q# f! S# N6 i! T1 W# z! \! |                  3、 3.png

已有(72)人评论

袁美 发表于 2011-1-30 19:30:05 | 显示全部楼层
高清档 嘅朋友。。。咪走鸡啦!!!!

基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:32:25 | 显示全部楼层
播放器的话我已有KMP了,不知你那三个有什么特点

inber 发表于 2011-1-30 19:36:23 | 显示全部楼层
播放器的话我已有KMP了,不知你那三个有什么特点+ W. r* U( W& y7 n* y/ J2 {
基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:32
6 S: ?5 D+ T" {- ~0 G
( J% v$ n9 @( F8 P* Q# e

+ t* ], C4 B  N. p, c1 |- z( a佢學得你多  h: |# N3 K" m( K$ H7 V6 B
成日都自己坐左沙發- B0 o7 N2 ?5 a
+ ^! E* Q- ~- @7 a/ N
樓主:+ g! k2 d: U+ ~6 N
3個我都無用過/ q( {, R1 _. O
第一個有聽過個名

chrisrex 发表于 2011-1-30 19:36:39 | 显示全部楼层
+1,同领导一样

基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:37:48 | 显示全部楼层
佢學得你多
0 [! z- N& y% I, Z成日都自己坐左沙發8 d7 A  h+ M+ p' J0 `; I1 i" i

1 k3 C9 r4 S8 e樓主:) {9 m8 O. s8 K+ N
3個我都無用過. c8 H$ Y5 C0 z& v$ D4 v
第一個有聽過個名* _) l/ I' ~  e
iamaboyandog 发表于 2011-1-30 19:36

2 O. l+ D( O! b, Q1 j/ V
/ |; D# V* I# b% m- B3 \
6 [4 {: m0 B0 ]+ \2 v: `    不要什么都扯在我身上

inber 发表于 2011-1-30 19:39:21 | 显示全部楼层
不要什么都扯在我身上
! A& ^" m+ p6 {4 S8 ~; O4 {基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:37
/ V. s  n7 T9 v2 P, v

) ^1 e7 s2 A: R  `
% x$ V$ s/ U. W4 I: Z1 R  ^系..系
0 k& _" o: s2 O1 ]8 l點解次次講親你都比你發現

gulliver 发表于 2011-1-30 19:46:23 | 显示全部楼层
Potplayer呢个我用紧~好唔错~不过唔更新拉~太可惜了~% _# h7 L- ]2 w( v0 l: x; i
不过距功能都几全~由其系快进果到~系唔使=架~

基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:58:24 | 显示全部楼层
系..系
4 e$ W, l9 c  l點解次次講親你都比你發現
2 s0 u8 v3 D( V' B& x" Jiamaboyandog 发表于 2011-1-30 19:39

6 G, H1 R) H( ~0 C( R0 E5 `6 a

1 x' x8 ]8 }* B! ]  l6 K    这个是能力

mcnynbajay 发表于 2011-1-30 20:07:20 | 显示全部楼层
7 f4 @7 S  Y7 A! }  W8 [+ ^6 e0 P6 d& r( D6 H4 U4 X

5 M- a; V6 K$ _我繼續支持QQ影音的~~唔經唔覺,由1.0版用到而家有2年了~~8 [6 t) G5 a) @9 Y
雖然無與WIN7玻璃化結合了~~但夠在有時間顯示結合左+截圖尺寸根據自己電腦分辨率而定+簡單易用~~

chrisrex 发表于 2011-1-30 20:10:11 | 显示全部楼层
Potplayer呢个我用紧~好唔错~不过唔更新拉~太可惜了~& @0 @) Y& T" m( w
不过距功能都几全~由其系快进果到~系唔使=架~3 i7 ~, \: E* |- a4 F' x- i
gulliver 发表于 2011/1/30 07:46 PM
% y3 ?! C; |( u) A4 ~# B

) r' v( g& f( M  l8 ~. _2 e$ y, h5 c6 V  f- ~0 Z/ l* r1 u
    pot唔更新?唔係kmp唔更新咩?

by.iceb 发表于 2011-1-30 20:13:55 | 显示全部楼层
结合 Win7各玻璃化效果...同睇高清有乜关系啊?