[其它更多] 分享真系难。。

袁美 发布于2011-1-30 03:23 3291 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(34)人评论

袁美 发表于 2011-1-30 03:25:35 | 显示全部楼层
仲有D 链接 失效。。。。烂尾噶D唔再讲。。。嘿。。。囧囧。。。

熊猫仔 发表于 2011-1-30 04:01:17 | 显示全部楼层
毕竟下一部动画都需要唔少时间,唔喺个个得闲补档噶嘛...
) B# j$ s; e; [& ?- A过一排d资源就会有人从新发噶啦,唔洗急喔...

袁美 发表于 2011-1-30 04:33:06 | 显示全部楼层
不知 何年何月。。。等等等等

Ling1988 发表于 2011-1-30 06:17:04 | 显示全部楼层
資源當然是共享!呢度資源收過您一分錢無?7 t4 A0 v9 r% U  l

$ ?$ r/ b/ Z6 m7 F凡事總有期限的,無論咩野都在何前進,論壇都甘,有心之人一定下載到區想要野
5 }. S# l0 c7 f! ?
4 T: B) e3 n# }6 c3 |  p世界是唔會為一個人停步!+ x, O  l* F" X9 S& D* f  s
! {2 f6 q! i+ p5 R! J7 p
做人做事動唔動就怪其它人,有無問自己有無做好呢?自己有無錯呢?有無等過呢?+ k/ z4 n) H8 s6 u5 A! o) C# B: x  e* @

0 a3 F% X. r$ [6 g4 b有無了解過一部粵語動畫(在論壇上粵語動畫資源)點來粵語音頻?點合成?點上傳....從無到有是點來?
# [5 y/ N) s+ f/ K5 d; u1 H3 G8 [  ]
  c( ]% r# c* ]! K) j6 d4 J呢度當中是有無多人付出辛勤勞動!時間....甘您有無了解過啊?
5 Q0 U2 a. }% m# [) |
* D4 n( d/ I) u/ y4 [( T1 e上唔上傳完全是個人自由! 在網絡凡事都是個人自由8 c$ E! y. G" b, d5 b. }. K) N1 c
$ i# M8 O' Q# Q6 L
您個人問題解決是好容易的!您自己合米就得了

评分

iamaboyandog + 5 我很赞同

help6288 发表于 2011-1-30 08:10:55 | 显示全部楼层
資源當然是共享!呢度資源收過您一分錢無?
- N" ^2 ~  i3 j; t
6 L; K! }& V$ S3 I凡事總有期限的,無論咩野都在何前進,論壇都甘,有心之人一 ...
7 x6 j$ |& ^4 s0 ]. yLing1988 发表于 2011-1-30 06:17

; `5 ^1 M/ p. d7 q2 R- z- X& V: L4 e
7 y  v  I) T$ \' L
    入來讀千字文...哈哈

Kiver 发表于 2011-1-30 08:44:02 | 显示全部楼层
資源當然是共享!呢度資源收過您一分錢無?9 c( z: L0 ?% e  i0 G. [" X

4 A: @3 B4 E/ |' t( v" t" e凡事總有期限的,無論咩野都在何前進,論壇都甘,有心之人一 ...
* b& q: C! {  P4 iLing1988 发表于 2011-1-30 06:17

1 A  ^: {) z6 H$ y5 J$ K* Z- c& W6 s1 T' V; X" `* ~: g
, y# d, x4 |* U/ ?' y  c5 s" \/ j
    好文章~~~

guyoushi 发表于 2011-1-30 09:04:07 | 显示全部楼层
資源當然是共享!呢度資源收過您一分錢無?1 Y( I6 f, {$ b1 W% `( C

# R' O- j9 g3 P0 L凡事總有期限的,無論咩野都在何前進,論壇都甘,有心之人一 ...9 X$ W) F5 x, }2 `! }6 _
Ling1988 发表于 2011-1-30 06:17
$ T% i/ s; q& @: ^' F" u* e
- d! \; B* b' `0 J
7 S4 a0 E. m3 L0 U3 \5 a+ o+ {3 C
    实在是诛心之见.

inber 发表于 2011-1-30 09:37:36 | 显示全部楼层
) q2 L! a3 d6 |' G. \1 A9 q9 P5 c% X0 r) C, O. _1 _9 Y: F9 u
回复 1# 袁美 $ z; h! Y% E/ a+ f) w

/ _; {2 b2 W5 o# U5 u" x

2 M: @+ ?# S3 ~! M5 z+ J4 w' Z你意思系你想分享?
1 d6 E2 j- q4 L) V+ y但系下文好似唔關事

Ling1988 发表于 2011-1-30 10:03:06 | 显示全部楼层
回复 9# iamaboyandog - Q$ R% p0 s6 h
6 V* B) M1 S1 s# G) v8 b+ I! }

" n7 I3 I0 j% Z) G1 U& d% m   您講到五顏六色睇來眼都花了!/ X) r" `- Y$ `2 o3 p1 ]4 i  G) s
呢個是個人理解意思:
+ `" S2 I7 j2 B
2 A% o" t- R0 ^% `       樓主有區想下載動畫資源都連接過期了!但就要版主 或者下載過果個資源朋友補一下

inber 发表于 2011-1-30 10:04:29 | 显示全部楼层
9 d4 z7 p/ }, z" ^6 l0 O0 |
回复  iamaboyandog
2 Z7 ^* J3 K) O. H7 }- q- \7 R& P+ M& T% H- r0 Q+ |' ?

! O+ P: k0 X8 U' F# r. x   您講到五顏六色睇來眼都花了!7 D& H/ p, X5 M! m5 h1 t
呢個是個人理解意思:
( c( d. G7 J  r# g, f# o- v( n$ M/ l( {" D* R
       樓主有區想下 ...7 O! ]: u, f  `8 ?+ ^% h5 i
Ling1988 发表于 2011-1-30 10:03

8 U0 l# w9 s( x
  K  b. a# O1 U『 闲 情 茶 聊 居 』唔系發系呢道好D咩
( `3 z8 @3 i' t/ w2 _; @: w. H$ ?/ x
重有2 e  |" K- J' E$ T1 h. m& `
標題- h: t. }4 C8 `, v  _& A
"分享真系难。"5 @, r+ D: i+ n4 Y
令到我以為樓主系想分享$ q" J* S5 N+ F& h
但感到有難度

Ling1988 发表于 2011-1-30 10:06:12 | 显示全部楼层
回复 11# iamaboyandog 5 Z! t3 x/ l" A  P6 V
7 [1 K  A6 e- o. k

6 T3 L5 w: i, ^: W: f% T3 u& R   睇來小I您都未明樓主想問乜!
# Q+ z9 h5 e3 Y區體呢度發這帖應該是無問題的

123下一页