[动漫讨论] 大概20年前嘅一部动画

熊猫仔 发布于2011-1-29 18:47 3149 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2011-1-30 03:47:55 | 显示全部楼层
TVB叫,无敌大铁人!!
' S3 ?8 O4 f, M' |freedom246 发表于 2011-1-29 23:22

. e) w7 t: c/ ]  S4 o7 t- A2 ~3 z" D% q& s+ t, j) ~5 t9 _

5 Y5 `9 U! E4 s  ~; X: G    除左黑牛,呢部动画讲咩我都完全唔记得,连主角都无印象...不过对呢部片好有感觉!

熊猫仔 发表于 2011-1-30 03:48:31 | 显示全部楼层
无敌大铁人·······啰
4 p1 M* z# E9 s( q' m4 j4 a, T: d貌似已经有人答咗
- I1 X) d; W1 @, Q/ \* g3 d, F; nLaputa81 发表于 2011-1-30 01:39

5 q; b4 B" X: C1 _
0 \* j1 t6 n( h0 x, u6 [4 k$ `9 o
4 E( f" \' ]9 X" c% I$ x' K$ Z: A# q    你都算潜水潜得耐咯!

eegbook 发表于 2011-1-30 08:35:27 | 显示全部楼层
大铁人~~~9 z# ~+ ]# u. w  X* X, U! n. ^
部黑牛型哇~~~

vskenying 发表于 2011-1-30 08:45:24 | 显示全部楼层
有睇过,具体叫咩名就唔记得啦!

eegbook 发表于 2011-1-30 10:44:22 | 显示全部楼层
有睇过,具体叫咩名就唔记得啦!" \# p4 D& Y+ S+ U  `; G. A
vskenying 发表于 2011-1-30 08:45

' F" e2 O5 ^1 Q- R6 ]; w
% C# v+ r% U' y1 v0 H* h; A% d8 B3 @5 [- e) x
    原来你都LIKE架。不过旧版个遥控器就水平咗小小。

eegbook 发表于 2011-1-30 10:44:56 | 显示全部楼层
除左黑牛,呢部动画讲咩我都完全唔记得,连主角都无印象...不过对呢部片好有感觉!/ m% W3 R( I2 w3 z: D
熊猫仔 发表于 2011-1-30 03:47

# `5 s) g" L( L( _& ~' R2 z  h
* B1 {% M8 Z' _% C5 y! J9 h1 M  q1 b# i
    部黑牛,话黎就黎话走就走,好鬼型仔。

Laputa81 发表于 2011-1-30 13:36:14 | 显示全部楼层
除左黑牛,呢部动画讲咩我都完全唔记得,连主角都无印象...不过对呢部片好有感觉!
8 |+ @" `; X; N' O熊猫仔 发表于 2011-1-30 03:47
) O! l' }% g& e* i, m0 w
. Y6 @* U# y, ~/ t
, r5 k# q$ ]% o# E' a
灭绝寒光········型阿·········个名

Laputa81 发表于 2011-1-30 13:37:13 | 显示全部楼层
你都算潜水潜得耐咯!
; }+ J$ p! M* ]4 g) c熊猫仔 发表于 2011-1-30 03:48
0 t2 G. X! E. z3 M5 @4 Y8 T
2 A- ~5 c7 s& {8 [  H8 b/ U
; j/ r* R, B) c
冇留言啫·····都有浏览嗄嘅

最爱粤语 发表于 2011-1-30 13:48:00 | 显示全部楼层
在线等答案

vskenying 发表于 2011-1-30 15:03:44 | 显示全部楼层
原来你都LIKE架。不过旧版个遥控器就水平咗小小。
# V& v6 @4 K, L( s" Peegbook 发表于 2011-1-30 10:44

/ @8 I) i, h( \4 y. T' ?/ g- ?0 J  q( v. k5 R6 w

3 F* `# K" q3 y    嗯,细个时都好钟意睇。哩D旧动画如果不重播或出碟的话就绝迹了,很可惜哦。

myth1320 发表于 2011-1-30 18:09:46 | 显示全部楼层
太細個唔記得有無睇過喔

gal 发表于 2011-1-30 19:25:41 | 显示全部楼层
新无敌大铁人28