跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [繼續懷舊][千年女王+六神合體+銀河鐵道999特別編][DVDrip][最終回+校正音軌]

mcnynbajay 发布于2011-1-24 10:29 11115 次浏览 142 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-1-24 12:21:42 | 显示全部楼层
如果可以合埋時空小偵探 就最好因為都幾好睇下
) W1 c& K- u3 q. b( h/ |wulove 发表于 2011-1-24 12:03

% W% `, X- O9 n8 l0 O3 ]$ ~$ t# }& b

/ b3 g% C2 U4 l7 G    哇~~查下資源圖~~  H( F. U2 x* _3 g0 G* M* J# S- Y
發現系我印象中未知名的動畫之一了~~的確幾好睇6 n% e- r; F1 p2 U
記得好似個細路手上拿果塊系咪大石了?佢力大無窮了,定塊石有神奇力量了~~唔記得了!
3 E" l" g3 g& h. Q) v6 u1 K4 A( ]( h
乜有相關片源同TVB音軌咩?   無哩兩樣,系唔成事的~~發夢有你份!

wulove 发表于 2011-1-24 12:26:56 | 显示全部楼层
哇~~查下資源圖~~
. j. b' x) I: A9 X4 c9 `發現系我印象中未知名的動畫之一了~~的確幾好睇1 T. [, y" ]& S8 S; s
記得好似個細路手上拿 ...3 t4 ]& B4 J' R5 e8 l/ ?
mcnynbajay 发表于 2011-1-24 12:21

' a& \0 s1 a5 a2 T- r  k, Y' I" Z+ ]2 h
6 W6 V: x& F% K2 Z
    呵呵 未知名的動畫之一 咁你都有幾多知名的動畫 wo; o) R! a  u. p* r2 u
好耐之前睇過 想回味都唔得......

艾米尔 发表于 2011-1-24 12:27:48 | 显示全部楼层
小杰又分享老物啊...........好多旧片嘅80-90后入行TVB配音员都唔认识....╮(╯▽╰)╭

种子VV 发表于 2011-1-24 12:41:20 | 显示全部楼层
呢几部动画以前最多系听过,但全部都冇睇过啊!

Ling1988 发表于 2011-1-24 13:03:02 | 显示全部楼层
支持下D古跡先  簡直是動畫文物來的

最爱粤语 发表于 2011-1-24 13:31:35 | 显示全部楼层
老东西 啊   ,支持啊  

inber 发表于 2011-1-24 13:38:58 | 显示全部楼层
呢到都要多謝
3 N4 y" I0 w& M6 k: ^" J出門了

a2203661 发表于 2011-1-24 13:46:36 | 显示全部楼层
支持支持啊!!!!!!!!!!!!!

andyw 发表于 2011-1-24 14:07:15 | 显示全部楼层
哇!!真系超级经典啊!!

lovepx 发表于 2011-1-24 15:01:30 | 显示全部楼层
回复 1# mcnynbajay
) X  _6 C- F( A" P* i& l, v/ J; I2 ?3 s6 v0 a' c' m

# ~# V) o9 R; T3 A/ {9 a3 d& [) Y7 J     新竹取物語咪你嘅单集老坑??

2497341O1 发表于 2011-1-24 15:51:59 | 显示全部楼层
杰仔对旧野真有爱~

小比xD 发表于 2011-1-24 17:47:18 | 显示全部楼层
哇千年老片!_!一定要草=口=