星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] :[连载发布][爆旋陀螺第一辑][全51]TVB录制版更新35集

jack12345 发布于2011-1-11 20:36 7917 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
117480 发表于 2011-1-12 12:25:52 | 显示全部楼层
我以前都买过来玩的..

inber 发表于 2011-1-12 12:27:33 | 显示全部楼层
但是而家3樓好似個傻仔咁 話空氣= =
( `' b( @  z7 x" g& Q& v1 g) b( Z& k2 ^& t

; _6 u9 [7 P1 k+ ]: T5 P都系要改改7 r% C# m* N6 ~  ?$ g. D- P
漫步雲端 发表于 2011-1-12 12:23

4 c9 F# ?' |! l6 N
) E0 S0 U! `- l
* N+ T# m3 b4 }6 w2 l8 h你刪左?) _4 |# n5 k( d, l6 W( s( O/ f
又話改?

漫步雲端 发表于 2011-1-12 12:32:29 | 显示全部楼层
你刪左?
8 k9 u# |8 V% p* l. a- ?$ Q又話改?/ R, q1 \- \$ o/ i* S" }
iamaboyandog 发表于 2011-1-12 12:27
; c; P( [+ E, D  G
0 Y' @3 \5 @, g+ b. ]. q  p7 ^* g

' O6 z- j7 M9 ~! V/ Y9 ~   
- l/ n/ W' p6 B7 h( h$ }改左下面個句囖,刪帖要扣星夢的 我先不刪

小c 发表于 2011-1-12 17:38:44 | 显示全部楼层
呢度甘虚憾既!!

freedom246 发表于 2011-1-12 18:27:28 | 显示全部楼层
经典嘢,收左贤讲,多谢!!

迪格斯 发表于 2011-1-12 18:39:05 | 显示全部楼层
真系好嘘撼,我趁嘘的。。。多谢一下楼主搞到咁热闹

火中君 发表于 2011-1-12 20:08:20 | 显示全部楼层
好啊好啊。楼主继续更新啊,之前私家屋噶有几集down 5到,宜家可以补翻啦

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:59:05 | 显示全部楼层
呢度甘虚憾既!!
/ @( U$ D* U9 ~; L小c 发表于 2011-1-12 17:38

$ t# I1 Y9 N% v6 d4 E7 L虚憾有屁用咩~~ 我地凈講唔光顧樓主的文件~~一D表示支持都無咁……

Snoopy 发表于 2011-1-12 21:37:39 | 显示全部楼层

小c 发表于 2011-1-12 22:23:28 | 显示全部楼层
回复 44# mcnynbajay 1 I- P, |7 D; ^; s9 K5 ]
7 S% A8 {6 i7 O- u$ c- O
! y5 o  ?: W; ^+ U7 k" ^- I! y  f
    我对爆旋陀螺无兴趣不大,系电视度睇过下,甘大把!

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:27:25 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
' t% X# ^  N* U+ q
; W) b! ], H% E" _; G/ p! S5 Y- b8 r7 c, Y+ M% V! e. m
    我对爆旋陀螺无兴趣不大,系电视度睇过下,甘大把!
$ W" F- \2 z3 ]$ Y6 Q( L小c 发表于 2011-1-12 22:23
  X8 R7 u2 t  f" |% G

4 }' Y3 y. L  `除了第一代之外,其他代就無乜愛了~~搵唔到相關DVDRIP了~~可惜……

Ace0210 发表于 2011-1-13 03:37:52 | 显示全部楼层
除了第一代之外,其他代就無乜愛了~~搵唔到相關DVDRIP了~~可惜……
% e  U3 l& T1 N, D, Cmcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:27
* `3 @8 R0 o2 b. D  E1 d
" A6 v* G  C8 D. `

( i1 O( v5 ^4 U8 C搵到意義太大
1 Y) \+ P- P1 Vtvb版全集無人發出% `* k/ s- q6 l, c! \
私家版5系tvb
7 f  k2 j1 i- Q; q* Y$ J3 ^以上