星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] :[连载发布][爆旋陀螺第一辑][全51]TVB录制版更新35集

jack12345 发布于2011-1-11 20:36 7914 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
0 }: i7 S2 W3 ]: v, V# y. b: D" E3 |  r% Y# |" K8 Z
名:爆旋陀螺% Q2 ?8 f6 `, c
格式:RMVB. }' g- r! }) T
容量:80MB5 F& R6 k  |( E, M4 F) ^
31.rmvb_20110111_200316.jpg 31.rmvb_20110111_200419.jpg 31.rmvb_20110111_200406.jpg 31.rmvb_20110111_200426.jpg
. G- p% M3 p; R; F6 C+ T, R! u" p$ D+ ^
说明 :本片是TVB录制版本,是以前盗版商将TVB台标遮住在罗出去卖而已
3 t6 g; x# j& |# g! c- x* N
( S9 b& b" i, g" s) |# h, a3 p8 o8 d' s7 ^
31集下载地址:/ z( H* F( }8 n' r0 ^
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
/ m7 C9 i3 N1 C' ~1 k; h: |
32:
" J& v" ?% R! ~7 v0 j+ J) Z

' _% D$ Z- k& t. P4 Y9 p, V5 i% W% |. D9 I+ }4 f& S: H7 Z; W
$ U6 x  W  k! _. S  H4 n7 ?
33:
: y" f7 x  G4 S# S
) b* R, x% B- p, ^1 g7 U; B

. c8 t# T: E% M" f" \7 F) Y7 a34:( V' F5 f5 O2 b

$ U& B/ G* `9 D6 F" A. [
, Y3 F* a8 n- h+ U35:
8 a3 t/ D; }+ ]0 d

已有(95)人评论

inber 发表于 2011-1-11 21:03:13 | 显示全部楼层
7 r+ l: v/ t; B. b& C8 {
% m0 b+ {/ h4 H5 H7 { 這這...難道就是傳說之中的第一代
  J# H* w* S  B2 ~- U' S
" c" A7 ?/ U( l6 v; C( I% A( n( N+ X8 u+ W9 h$ U$ A/ [" m2 `
上面講緊廢話
  `5 i8 P9 h: Y4 j8 ^. _在此送上. Y3 e1 A1 q* |6 T2 W9 U! i2 V
[MU空間]第31集1 O9 O. ?5 s1 z) k4 W
http://www.megaupload.com/?d=RG4A1WSI2 \+ |! c4 q3 z) R$ B

* ~. J; L7 M5 R: A條link我上網找的

漫步雲端 发表于 2011-1-11 21:30:53 | 显示全部楼层
# |# z7 G; [2 c% i+ ^/ @3 [" ~
呢套咪好似有合成版?

jack12345 发表于 2011-1-11 21:34:01 | 显示全部楼层
有合成板咩  起边`

kanouxu 发表于 2011-1-11 21:57:04 | 显示全部楼层
哇~ 又一个经典之作吖~ T-T

guanriru123 发表于 2011-1-11 22:10:20 | 显示全部楼层
支持啊,绝版了

漫步雲端 发表于 2011-1-11 22:26:22 | 显示全部楼层
呢個囖http://www.dreamxt.net/bbs/viewt ... C%D0%FD%CD%D3%C2%DD
2 a4 p( h2 w7 k4 m9 `! v# G; n) X: B1 q1 |6 X; m
不過好似唔系你呢個版本= = 我純粹亂估所以唔洗理我了

jack12345 发表于 2011-1-11 22:28:42 | 显示全部楼层
回楼上 果个系钢铁战魂 我这个是第一代·

kwanyeung 发表于 2011-1-11 22:38:15 | 显示全部楼层
係咪好過私家屋嘅RMVB錄影版?

jack12345 发表于 2011-1-11 22:51:55 | 显示全部楼层
以前果只全部到30集就无啦 加上以前D唔系录影版 我从31集开始连载···

chakfung2 发表于 2011-1-11 23:31:55 | 显示全部楼层
遮得好唔專業...

kwanyeung 发表于 2011-1-12 01:26:36 | 显示全部楼层
以前果只全部到30集就无啦 加上以前D唔系录影版 我从31集开始连载···
) k: H8 V- V+ Cjack12345 发表于 2011-1-11 22:51
8 E- b% u' `+ o! `
哦 原來係咁呀。。。咁即係私家屋嘅係VCD配音?係嘅話你就要連載晒啦。。