[其它更多] 悲剧啊~最近的MU简直走不动了

大天使007 发布于2010-12-9 17:32 4361 次浏览 49 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-12-11 23:10:12 | 显示全部楼层
引用人地的帖" ^& Z$ N/ d5 m  Y

7 q9 v. B5 |$ w8 x3 I" P  b# w+ x* ?
不過佢地話香港用唔到
& i/ }4 c. [5 t- @/ l' v2 giamaboyandog 发表于 2010-12-9 19:22
1 t" [: q# B& Y& a  R

. ?- k6 F! Z( \6 c5 p5 \' Q8 N0 [+ i/ j
    请问点样解锁?

inber 发表于 2010-12-12 08:31:28 | 显示全部楼层
请问点样解锁?5 V( u. W" e) S7 R' f3 k3 H6 }# V3 }6 B
kruouo 发表于 2010-12-11 23:10

. U8 A! j0 \; [1 U5 P- {
2 G1 o/ ]% y$ C1 e9 |- i+ W8 y這個我都用過) k. [0 O6 Y$ ^
一頭霧水
/ _6 k7 T! \% d根本唔知點解鎖

inber 发表于 2010-12-12 08:32:10 | 显示全部楼层
你系用咩下先?
' X2 k. l2 `" d7 l' }, _最近真系慢左5 c% V- ^2 |. ?* u- W8 `' e
Ace0210 发表于 2010-12-11 09:31

Q; u6 m& `2 y* V" k+ f; e, P' O5 `" o' u% m

( i. X& w4 ]1 @& ~! [& K佢講左用快車了
; f6 g, B. M  u2 p+ j( s" v
老版快车下载多年,速度依旧,平均过百,断点照下

tankkiller 发表于 2010-12-13 14:38:12 | 显示全部楼层
好似都一样。MU时快时慢。凌晨好D

qqzz 发表于 2010-12-13 19:14:43 | 显示全部楼层
一斷就要由頭下過
% Q+ p' ^; k% l3 b次次都系甘

kevinchan 发表于 2010-12-14 13:55:03 | 显示全部楼层
最近冇下载过MU资源,唔清楚情况

chen2010 发表于 2010-12-14 22:48:40 | 显示全部楼层
可以用啊!!!

inber 发表于 2010-12-14 23:03:11 | 显示全部楼层
可以用啊!!!$ u, A' g/ p/ s& ^6 o
chen2010 发表于 2010-12-14 22:48
6 i' Y5 L4 Y4 }  B
9 H  h* w3 H6 z0 c5 o2 a+ i2 m

& `3 S, O/ r( c/ }可以用什麼
. O5 l+ ^7 B2 l/ I% y2 l9 ^8 a可以說明白一點嗎?

access 发表于 2010-12-14 23:18:19 | 显示全部楼层
本来就可以短点嘎啦,不过改版后唔晒验证少佐d麻烦,不过就以前d旧文件都打唔开,有d仲未down,真系惨情!!!!!!!

Ace0210 发表于 2010-12-15 08:21:04 | 显示全部楼层
本来就可以短点嘎啦,不过改版后唔晒验证少佐d麻烦,不过就以前d旧文件都打唔开,有d仲未down,真系惨情!! ...
& W( L$ V9 F) D; Q% waccess 发表于 2010-12-14 23:18
5 @, L; K$ F6 R- i& ~1 _
9 M6 P& }# s7 ~  \
" H5 j! A4 Y) p
咩以前打唔開呀
$ B$ u" J0 O# H: [3 m) T; B  b; e/ h邊有可能?

chen2010 发表于 2010-12-15 22:05:56 | 显示全部楼层
回复 32# iamaboyandog
3 Y% Y3 D% b; c  N5 R+ E- }& q% o
2 `. N; n  s6 }2 f  I( Y6 ?/ J0 Y' w' @$ ^- a! g) M
    可以下载,而且速度都在200K

tankkiller 发表于 2010-12-15 23:51:51 | 显示全部楼层
我现在载紧。不过就得120K左右。凌晨就快D。300左右