[其它更多] 悲剧啊~最近的MU简直走不动了

大天使007 发布于2010-12-9 17:32 4376 次浏览 49 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-12-9 22:35:01 | 显示全部楼层
甘我未用到" I( P" T- ?4 o6 X6 j
你有無用6 _+ ], n  l5 Q/ A% O
Ace0210 发表于 2010-12-9 21:12

0 y6 ~3 ^4 j0 r$ Q9 A4 J" ~# f6 J6 G# V. q
0 i$ @% m! B6 q( V9 \
我而家準備試% z# D- m+ Y6 A; P; [4 |, b
(好奇心重)

Ace0210 发表于 2010-12-9 22:49:05 | 显示全部楼层
我而家準備試
' P+ P) ]8 \% v1 @4 c/ y(好奇心重)& K" [4 \8 K5 Q
iamaboyandog 发表于 2010-12-9 22:35

) ^+ M! N0 t( ]6 F$ h, @4 [" R+ R# B; \  N; R; {* n  h

$ y7 \- P. m8 g. G1 s你唔係JD仲用到咩( p9 ?& A; o8 U  K  D) ]$ \% M
用得OK發來比我ok?

inber 发表于 2010-12-9 23:13:04 | 显示全部楼层
你唔係JD仲用到咩
8 t3 d$ M9 K. ]9 T1 h3 _3 i* x* X用得OK發來比我ok?
$ r% K- k* Y  ]3 }; N9 g0 [  P6 lAce0210 发表于 2010-12-9 22:49
, d. q! X0 k6 S# s. n5 T

2 F* O; A  j3 B5 H' A, l: J7 \% A6 M1 K: p% X
個軟件好可怕* X0 L) X* w  q
安裝左之後上唔到網...(msn都唔得,咩都連唔到)8 E/ n1 M  C: L( h/ D5 l$ V  r
解除安裝之後又得返
( D* Y0 L9 C9 Q" ~
+ P- u# u: Q% [6 j* l+ I! A如果有人識解決的9 m% h+ b3 i, [; l* D4 C
同我講

aaron81 发表于 2010-12-9 23:18:47 | 显示全部楼层
改版之前我试过都是时快时慢!

inber 发表于 2010-12-9 23:21:40 | 显示全部楼层
7 Z% p1 }% {" s( V2 T" ^" R
有無人英文好少少* t1 S7 L+ w% h( h- N
我睇左紅色個句7 i  @' }9 E$ H" ~
佢個情況同我好似一樣: `. k5 {( f8 _. H
呢個系唔系bug黎的
, k0 I1 ~, B0 C4 I- ]/ H! q5 i2 b0 M系嘅
: V3 |/ `2 {1 h* b* T我就無曬心機去試了
/ f2 i2 s4 X/ s/ b. r! o
+ P5 R% B' R1 u% [
Defiantly Not i tried it and it removed my internet as well i dont know if it is a bug or if they ment to do it but im not happy with it eather.7 N/ |- F2 D$ o+ ?
7 }9 r6 k/ X+ U  F; {1 A
it did actully upload things very fast the first time i used it though so it had about 15 minutes before it became a broken program

" @/ T* K% k$ k  ?7 f( M7 s; A% W6 P' M. G
來源網址. Z- P' n3 Y8 f( h( D
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101201142234AAOvW46

4ycao 发表于 2010-12-9 23:21:54 | 显示全部楼层
之前就有,不过现在已经无左啦!这都用过,吾错,几快吖,一次可以下载多个文件,爽吖!但是现在又恢复番原来甘啦!

netasa 发表于 2010-12-10 00:11:36 | 显示全部楼层
我发觉朝早嘅速度好快!有满速。不过晚上就10K咁上下移动。就连深夜也一样。真无咩引去下载拒咯!!我宁愿好似以前咁仲好。

maplep 发表于 2010-12-10 02:25:12 | 显示全部楼层
個軟件好可怕( v* _- t. D0 G/ z& {
安裝左之後上唔到網...(msn都唔得,咩都連唔到)1 m8 |# R7 K/ f8 N& a! w( o9 P
解除安裝之後又得返
+ d! G& P5 Z2 _1 _. }/ d# L5 }& z+ j
& |5 w6 {/ `& j8 N# I0 a8 d: F如果有人識解決 ...% @* f' {  G, A3 G
iamaboyandog 发表于 2010-12-9 23:13
! y, u" M7 V5 r# w# B

/ c0 z) F+ Q" ^; O$ C, O0 f" ^/ Z+ `! |  I
    。。哈哈。。我第一次装时也是这样。。。偷偷跑去重装系统然后再试看装(其实我还担心问题一样)就可以了。。无问题了。。正常上转- -

Ace0210 发表于 2010-12-10 06:30:00 | 显示全部楼层
甘我suggest你唔好再用啦

z135z135 发表于 2010-12-10 08:02:10 | 显示全部楼层
我宜家每次去下都系打个叉叉就系甘,搞到我都唔知己郁闷,岩岩人地先更新星美美少女,可惜我却没晒速度去下,悲剧啊

huang 发表于 2010-12-10 11:10:20 | 显示全部楼层
老版快车下载多年,速度依旧,平均过百,断点照下

Ace0210 发表于 2010-12-11 09:31:44 | 显示全部楼层
老版快车下载多年,速度依旧,平均过百,断点照下7 Q3 D- w6 g$ A( |% c; t) k; `
huang 发表于 2010-12-10 11:10

- L) y1 L% m, f0 r- x$ D: ]8 M1 H+ K: `" W. G5 S
! }0 M4 ?+ G  ?' _: Y3 a: \
你系用咩下先?
, S3 w% K+ O# [/ |* u最近真系慢左