[Tora.to] JS轉貼 龍珠Z001-291(三语合成版)+龍珠GT01-64(TVB粤语版)

wulove 发布于2010-12-7 01:14 11068 次浏览 157 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【動畫名稱】:龍珠
2 A$ I$ i& O" V9 Z【集       數】:291集+64集
+ X8 A- r, T2 h: d) p7 Z) `: d【配       音】:TVB粤语 * z5 d" q2 F! ~/ d& y" Y" w) L6 C
【每集容量】:320M左右
' |2 X9 e" n, A$ }' M0 P【文件類型】:DVDrip(mkv)  
- p! X8 ]: X: r【時       間】:你估下
/ ~/ m' ^3 q* ?+ w0 @" ^3 a好在我有買龍珠DVD 姐=.= 全集(姐係龍珠初代+龍珠Z+龍珠GT) ,
; ~& G6 m7 \- v1 b買左成2-3年以上 我仲好記得最先出既係龍珠Z 之後係龍珠初代 最後就係龍珠GT..........太爽了!!!, |3 K9 S$ p$ @5 @2 E7 A
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(157)人评论

help6288 发表于 2010-12-7 01:23:18 | 显示全部楼层
有龍珠既地方一定有我
- S6 `4 h0 l. K. O+ L6 s: k4 }7 _JS空間呢到有個貼都有....

chrisrex 发表于 2010-12-7 01:29:05 | 显示全部楼层
回复 2# help6288
1 a9 }( [0 a+ B; U! O; G+ }5 }4 G5 x6 k! }- }
悟空仔你都咁夜

wulove 发表于 2010-12-7 01:29:59 | 显示全部楼层
有龍珠既地方一定有我
2 C% ^; Y% H# |0 z  lJS空間呢到有個貼都有....7 f9 x6 Z/ F  z- G2 {
help6288 发表于 2010-12-7 01:23
- q- g/ m3 }& E6 b0 S% V

; w5 U) Y  r/ i0 S/ h7 c: Y0 f% ~6 _% C' I: K# ?# w5 p
    咁洗唔洗我DELETE 返張貼佢??

help6288 发表于 2010-12-7 01:54:11 | 显示全部楼层
咁洗唔洗我DELETE 返張貼佢??9 Y5 R! O% m5 B# i7 `3 r* e
wulove 发表于 2010-12-7 01:29
4 e; p& i! K- L! q5 R; i; ~
$ a+ P7 Z* X2 x

8 H$ O7 j9 n' F( f- j    5使啦.....
6 N! d) P( r; h& {+ `4 t% x/ G4 G分享一下比多D人知都好

help6288 发表于 2010-12-7 01:55:14 | 显示全部楼层
回复  help6288 ! o/ Y6 {0 \  N

- w9 w+ O3 X8 H悟空仔你都咁夜& S7 Y( \2 D2 c3 A: O
chrisrex 发表于 2010-12-7 01:29
6 C4 k8 d" }) i' r. o1 \
; }1 B& w! w; B5 d! b$ a
% b- ]' p) K9 ?# i# n
    一向夜開架啦

panzcheng 发表于 2010-12-7 03:07:33 | 显示全部楼层
体下GT个版本几大1集噶先~~先头过D三语版记得好似系百几MB一集噶咋!!画质~~唉......

inber 发表于 2010-12-7 06:52:28 | 显示全部楼层
空間是JS?: {/ O( q: s+ M3 h3 q0 i) C
我唔濟

z135z135 发表于 2010-12-7 08:12:43 | 显示全部楼层
oh yeah,甘样又可以唔使我去狗狗过度搜索来下,毕竟狗狗搜索噶,貌似粤语噶连载比较难稳,我个人比较懒,所以。。。。收下了

最爱粤语 发表于 2010-12-7 09:00:50 | 显示全部楼层
好贴  ,大家帮忙顶起来

kidhitomi 发表于 2010-12-7 09:56:55 | 显示全部楼层
入哩支持下!!* u  B) p; z% y$ y; x/ x4 T
Z洗版中

Ling1988 发表于 2010-12-7 10:51:06 | 显示全部楼层
無睇都知下載網址了!有無經上傳者同意轉帖啊?# ]0 q+ Y$ k2 H' A( R

: J# z- N2 b* J我地以前是批量下載的,唔知依家呢: l; q. z5 @% L
- r9 @" k' o1 }$ u5 G8 g
O  睇來還用得
0 g; g# x8 n3 g( W. X1 R
( p, q' ?  O% m  p 0003.jpg