[迅雷快传] [J2RIP][K-ON輕音少女][01~12+1,2][日粵雙語]

ngyan1600 发布于2010-11-18 12:45 2788 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
# B! ^. W  V( O% I1 Y# i( t  Z7 m. b+ F0 h9 G+ k
片源由"evilko"朋友提供0 B! Z, t4 _1 L  C7 D& O# @
為左保持畫面比例,所以保留左上下黑邊
, ]8 X! S% y5 n7 }: Q外傳2今晚先搞2 j8 v* k# z2 v- R
[片名]k-on 輕音少女(第一季)
* k1 M+ e8 X/ T[集數]1~12集+2
' n, j3 d( Y1 c0 b# K9 e[語言]日粵雙語
' P" e/ X8 ~- A5 w5 S; q[字幕]j2內掛# ^* q' Q# g- X, o0 N
[格式]mkv/mp45 J# z: c( l: }1 r# Y5 c
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(32)人评论

梦之星际 发表于 2010-11-18 12:57:19 | 显示全部楼层
来呢度都支持一下,发觉你发的字幕的颜色比其他的都清晰,你系用咩程式改色的啊?

117480 发表于 2010-11-18 13:15:17 | 显示全部楼层
我仲以为系万能M...

d34872712 发表于 2010-11-18 13:22:13 | 显示全部楼层
谢谢

评分

iamaboyandog -1 -5 恶意灌水

lovek 发表于 2010-11-18 15:05:50 | 显示全部楼层
很好 ~支持下 ~~

inber 发表于 2010-11-18 15:06:35 | 显示全部楼层
樓主愈發愈多 # {0 [& Y; `: A2 V
會很辛苦的

lovek 发表于 2010-11-18 15:06:54 | 显示全部楼层
哇~~有PSP版添啦~ 仲好 5使我自己转,清5清晰咖

ngyan1600 发表于 2010-11-18 15:34:49 | 显示全部楼层
哇~~有PSP版添啦~ 仲好 5使我自己转,清5清晰咖
. U* b7 ^2 t3 plovek 发表于 2010-11-18 15:06
6 d7 z) r9 X: `+ Q9 j" o% M
6 C7 ~4 \4 `& Z
6 B5 k# L. H* `. ]# L0 L1 J2 G6 T
    係psp睇就一定清既,係電腦睇..就無為了._.""""

zsl198602 发表于 2010-11-18 16:14:33 | 显示全部楼层
楼主果然劲!支持下,不过唔明点解哩出野甘有人气

基拉杰特 发表于 2010-11-18 16:28:42 | 显示全部楼层
版本真多!适合各种要求,合成支持

huang 发表于 2010-11-18 18:58:07 | 显示全部楼层
先来撑NY1600一脚

alam 发表于 2010-11-18 21:19:02 | 显示全部楼层
K-ON輕音少女, Thank you!

123下一页