[迅雷快传] [原創合成][東京地震8.0][粵/日雙語][1920x1080 BDRip][更新至11完]+[特典映像]

Batcat 发布于2010-11-6 06:02 7259 次浏览 128 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天才不二 发表于 2010-11-6 21:09:36 | 显示全部楼层
西瓜戈度啊我接得比较求其,戈句尖叫声直接用日语替换,背景音乐基本完美链接,不过缺陷就系个西瓜跌落地的声音就快左

mcnynbajay 发表于 2010-11-6 21:21:49 | 显示全部楼层
本帖最后由 mcnynbajay 于 2010-11-6 21:23 编辑 2 @: F  }( o6 }1 A/ H7 X( D
系你有毅力,我就。。。。。。。。。。之前既結界師同天元搞到10幾集斷尾了!!: ^7 t1 k7 u: p' s* K& j
kruouo 发表于 2010-11-6 14:56
+ [) T! H9 I7 n
你個ID點叫了? 都系中意叫Kururu了~~
( J9 n, Y! H2 k6 q8 _早估到你會合嘅了~~我都來支持一下!
, I- [+ q; S- n你都開始接觸BD了~~今時今日,我都終於有能力睇到BD動畫了,部機支持到了,開始回收BD合成!; _, r% \) `7 A# |8 _, l* N
嗯,果兩套爛尾到後來,我都未得閒收了,打算收漫天版同Traimy版?9 b2 h+ j- N3 M- {2 C! o

6 B% X6 e+ O) w# b% lPS:你會唔會放埋校正音頻了~~方便下收左片源黨的朋友吧!還有迦南都都想要了!

Batcat 发表于 2010-11-6 23:22:31 | 显示全部楼层
你個ID點叫了? 都系中意叫Kururu了~~
6 r- o$ S: d: d$ G8 J早估到你會合嘅了~~我都來支持一下!
* Z( m6 s& t3 X2 h" e  R你都開始接觸BD了~~今 ...& d7 J  n( N5 M4 D" |3 Z
mcnynbajay 发表于 2010-11-6 21:21
( D6 R2 V- j# @9 I+ {

8 x& y: Y; H" i+ P- E
: i8 a/ c4 A. f) o# C* S   我系片源同音频分开放!!

Batcat 发表于 2010-11-6 23:27:13 | 显示全部楼层
粵語錄影你從on9的rmvb抽?7 ~+ S/ J9 q0 e2 V9 E
仲有你邊個位要修正19分幾多秒; u) s6 b8 }' t2 I/ C1 ]$ B
漫步雲端 发表于 2010-11-6 20:58

' N- i* N; \3 e4 F/ i! a
9 [9 ]9 ^1 ~/ D0 H; C0 `. P1 k; y3 u+ L! n; l2 I* ^
   系用on9个个抽的!!要修正我发既校正音频!!(位置大概系19分左右)我发多条音频系想方便你!!你可以成集做都得咖
# K( H' P  L8 Z7 [3 I: v5 \2 J(我刚先训左觉,所以甘迟先复到你!!)

漫步雲端 发表于 2010-11-6 23:30:20 | 显示全部楼层
系用on9个个抽的!!要修正我发既校正音频!!(位置大概系19分左右)我发多条音频系想方便你!! ...
5 q. C) k: E; }9 u* K6 R7 jkruouo 发表于 2010-11-6 23:27
# K; D' o8 T7 V: E+ G. ~; x
7 |* l8 o9 W4 {! z# z
2 g$ X- }9 _) A0 r

9 D5 t; l- F+ W% @" y19分鐘左右= =
# P2 p( J8 Y0 z$ H5 H7 j
+ Q: |3 a/ c1 y! S# @# g1 c$ C最好知道係幾秒,因為懶得慢慢搵

Batcat 发表于 2010-11-6 23:37:26 | 显示全部楼层
19分鐘左右= =
2 h; Q' s! ~  _/ Q7 ?, o+ v) U0 R. i3 j8 g; l0 I
最好知道係幾秒,因為懶得慢慢搵
2 v) b* u) T  C% `1 ~& L漫步雲端 发表于 2010-11-6 23:30

* O: B& f" `. t5 R
  @2 p* T( W/ W% J. X; y4 V* ?9 {
1 K) Z- j8 L# X' ^' k  k* c+ A& o   校正音频19:02-19:16你听录影版音频就知,小左句粤语对话的1 }( v3 s! Y  G# g0 C1 T, p
(唉!!好上要上班了!!!)

漫步雲端 发表于 2010-11-6 23:38:46 | 显示全部楼层
校正音频19:02-19:16你听录影版音频就知,小左句粤语对话的, m2 D/ B! ]( \+ ?# f. ]
(唉!!好上要上班了!!!)3 ]) T) W* D7 S, |
kruouo 发表于 2010-11-6 23:37
) H" @9 {3 Q& d6 u$ {' y5 m) e

+ d5 N- U, b) p3 C$ L: ~
1 h7 K' n' r  [& N, a    . T0 j+ w6 r4 w* X# _  M
夜晚11點先上班?

bill203 发表于 2010-11-7 00:34:02 | 显示全部楼层
下完TV版,下埋HDTV版先

Batcat 发表于 2010-11-7 08:14:36 | 显示全部楼层
夜晚11點先上班?2 i7 H4 i2 X: d2 ]" i7 q
漫步雲端 发表于 2010-11-6 23:38
" `( q0 N) x7 L4 E

* r7 J" e% R9 t7 U; w5 u
, F& f. C8 |9 g0 D  无计!!轮到我上夜班!!

漫步雲端 发表于 2010-11-7 12:14:42 | 显示全部楼层
无计!!轮到我上夜班!!
! Y9 j& _# c5 w1 V* n3 @% Mkruouo 发表于 2010-11-7 08:14

. C$ Y0 ~4 X: |) F( s2 S0 R' i' _+ D2 }
7 n" ?2 J3 l6 ]3 k9 O5 B3 p
    / {) Y8 }( y% s
搞掂了,不過有沒達到你想要的效果就唔知啦
& `1 T0 X% a( |  H% s
2 ^! V& `- r3 w( Q% l1 Ghttp://www.megaupload.com/?d=LGYQEI4E

simon21 发表于 2010-11-7 13:35:20 | 显示全部楼层
回复 30# kruouo
2 |( J4 `) |  U2 T
' S6 A+ a" n1 q: F( F. k5 {8 s; l/ x, N6 U# a( }
    哈哈~~我都忘记佐睇片头以外嘎野啦~~·* m9 Z8 s" I" B0 j
因为睇呢出片我可以讲真系感动死人啊!~~·

Batcat 发表于 2010-11-7 17:58:19 | 显示全部楼层
搞掂了,不過有沒達到你想要的效果就唔知啦+ r3 W& Y% \5 Y
漫步雲端 发表于 2010-11-7 12:14

z- w0 H" j2 m& N% W+ N, u* w+ N# F

$ T$ n$ d) |: H6 A" a   嗯!!唔该晒!!我试下先!!!