[迅雷快传] [原創合成][東京地震8.0][粵/日雙語][1920x1080 BDRip][更新至11完]+[特典映像]

Batcat 发布于2010-11-6 06:02 7264 次浏览 128 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-11-6 13:57:54 | 显示全部楼层
睇過幾好睇  字幕  用番TVB  ^__^  多謝你o既BD版^__^

Batcat 发表于 2010-11-6 14:08:00 | 显示全部楼层
这片源第一眼看起来好像压到不够好
- Z' c- Q7 {' rmaplep 发表于 2010-11-6 13:42

4 W- ]# [: X% ]- K
- L, L' `) L  d& @$ u& a
- C6 m0 p# b. M4 R, H; j1 G   仲有個系mkv版的華盟做的,我無發上來!!睇下天才系發來個版!!

ttsti 发表于 2010-11-6 14:08:09 | 显示全部楼层
虽然睇过不过都来支持下!

Batcat 发表于 2010-11-6 14:09:10 | 显示全部楼层
樓主最近好似發佈咗好多作品啵
, {5 z, o0 ~& v2 G漫步雲端 发表于 2010-11-6 12:58
2 b) l) B! d8 p- f

; e8 B1 o3 s# V4 C
  k6 m% o& ]( X7 o( w* C   我發都系d比較短篇的,唔夠你發個d勁

simon21 发表于 2010-11-6 14:13:08 | 显示全部楼层
大佬!~~400M几v,,,,系咪应该减肥下啊?!~

Batcat 发表于 2010-11-6 14:32:30 | 显示全部楼层
大佬!~~400M几v,,,,系咪应该减肥下啊?!~
! t( K4 c) s/ B" }) I6 m! Ysimon21 发表于 2010-11-6 14:13
5 Y7 I! K7 P7 e& `3 j/ r/ H, K
4 t) r' G5 {/ f( K
我都要叫你一聲老板了,一個bdrip得個400幾m都叫大?甘你見到個d一集都有1g大既,你未要叫救命?

幽助 发表于 2010-11-6 14:37:24 | 显示全部楼层
我都要叫你一聲老板了,一個bdrip得個400幾m都叫大?甘你見到個d一集都有1g大既,你未要叫救命?! c. t8 r! c. f$ ?& }7 b7 X: d# U
kruouo 发表于 2010-11-6 14:32
9 A; u/ q4 `( x4 A, F" b
講得岩呀  我都覺算細喇  之前好多都成1gb幾呢

漫步雲端 发表于 2010-11-6 14:47:13 | 显示全部楼层
我發都系d比較短篇的,唔夠你發個d勁
0 l; c# J) m4 o/ z& J: Bkruouo 发表于 2010-11-6 14:09
- }1 X6 n+ C! `% N

2 ]  c+ j* i  Q8 j$ _& j
" ]' R7 J( U7 o0 \. d' M    0 E2 I" q( I' }
係啊,有人話我唔長篇的都唔做

Batcat 发表于 2010-11-6 14:47:38 | 显示全部楼层
講得岩呀  我都覺算細喇  之前好多都成1gb幾呢3 L( d4 R& o; u0 G6 x& c% k
幽助 发表于 2010-11-6 14:37

3 g+ R7 ?: d& |, e( X! d
, k5 |) Q3 o2 H- I& u
8 ^' S# \) C& y$ X" y" J   多謝支持!!

漫步雲端 发表于 2010-11-6 14:50:33 | 显示全部楼层
收Yousei-raws做的BDRIP一集就2.3GB的笑而不語

Batcat 发表于 2010-11-6 14:56:35 | 显示全部楼层
係啊,有人話我唔長篇的都唔做
! V' ?. C  N* U+ S漫步雲端 发表于 2010-11-6 14:47

3 z2 a( B# }& |8 i4 K6 x7 x3 K1 U; H
5 a+ E, J% z9 t8 K& W
$ }* H" ^! `2 R   系你有毅力,我就。。。。。。。。。。之前既結界師同天元搞到10幾集斷尾了!!

漫步雲端 发表于 2010-11-6 15:06:32 | 显示全部楼层
系你有毅力,我就。。。。。。。。。。之前既結界師同天元搞到10幾集斷尾了!!
" B+ `7 [8 O1 A& mkruouo 发表于 2010-11-6 14:56

& t! I9 [; z, s, R5 z/ O! L. g+ _1 v$ a- Z9 M2 q/ m

3 D: K/ G& m$ b$ {    1 u" L3 a5 {' g3 u
我的海贼王都爛尾了啦 原來你有合過結界師的啊