[新手问题] 大家推荐点好噶网盘吖?

4ycao 发布于2010-11-5 17:14 8484 次浏览 90 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-11-6 15:48:09 | 显示全部楼层
你見唔見連接那裡有個類似ip的東東 1 c% X, ]4 G4 z, Y8 b
(我無話那個系Ling1988,系你估的 )
/ j8 n* p+ J2 p+ T( G8 e
3 i- e. {' z  r- ~(話說你而 ...) L, B' O# R4 w. q, _
iamaboyandog 发表于 2010-11-6 15:44

2 ]1 |6 t1 u" G- b' f有无详细的教程,响网上找吾倒!?

inber 发表于 2010-11-6 16:01:52 | 显示全部楼层
有无详细的教程,响网上找吾倒!?
8 |) z# z+ B, w7 D/ Daaron81 发表于 2010-11-6 15:48

0 V1 v) r6 _! @& j* {
" x% `2 c% s/ @. g' O& `( E0 R6 r! X1 N& Z# R; S- i2 Y% I' E- W
MU下載地帶有(原帖)
6 p- y( N0 i; {2 t我唔方便把樓主的那個教程轉曬過黎(佢篇野好長),我又未用過% s; o: q; |+ G% P0 d

4 J* w! T8 i! _- |" M9 o9 l8 |! _2 P- n) D
下面佢用呢個方法所需的軟件,其他野我唔識教你,你去原帖睇吧4 ?" V' u. e5 y, z
首先準備一下幾個軟件
2 Q. {" Z! m( [9 V
7 ^& V7 v" c* L# `FreeRapid Downloader
/ g* |, T) B- Q+ p8 xjava運行環境" A- m7 F! @7 `: q3 ^
亚伟代理(批量下載就看他了)【綠色免安裝】 亞偉代理.rar

aaron81 发表于 2010-11-6 16:09:47 | 显示全部楼层
回复 74# iamaboyandog 2 D6 u$ P. n  ?5 @( {
那边标题是什么,我过去找找!

inber 发表于 2010-11-6 16:14:34 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ) o5 ]$ _* O' G5 D( K1 R6 _
那边标题是什么,我过去找找!7 t2 S8 @7 m  I; E6 Z! y$ \
aaron81 发表于 2010-11-6 16:09

* m6 n/ e2 n, ?% _
' k! g+ H# \, D  p: z% k: O3 \6 ^4 w1 v2 z; N: u9 r* w' }
你見到個標題都知,唔夠分系睇唔到的1 p' ?# U3 }8 P& S; M
免費批量下載MU文件(庆国庆,阅读积分降至100) - [閱讀權限 50]

aaron81 发表于 2010-11-6 16:24:34 | 显示全部楼层
你見到個標題都知,唔夠分系睇唔到的+ v4 P4 q# s+ ^+ n
iamaboyandog 发表于 2010-11-6 16:14

/ u+ j9 A& J" Y8 x1 `2 z我都找到,未够权限

inber 发表于 2010-11-6 16:27:12 | 显示全部楼层
我都找到,未够权限% S& _' R6 Y2 Z9 F3 z" ~4 Z7 W
aaron81 发表于 2010-11-6 16:24
, @7 D8 s7 K% z' T4 }& r

" _/ n2 a; Q$ z" N+ ~
. n; E% U! k9 U我都話左啦

aaron81 发表于 2010-11-6 16:32:04 | 显示全部楼层
我都話左啦
: H7 Y! T) ~0 J  W# M' Viamaboyandog 发表于 2010-11-6 16:27

' g! E7 e* Q9 t! b6 V果边好少上,无办法唯有等够权限先去睇

基拉杰特 发表于 2010-11-6 18:35:27 | 显示全部楼层
MU有无乜方法可心下载快D~??
: o- Z- C8 H8 W) b9 ~aaron81 发表于 2010-11-5 22:44

; f! L! z* E2 w& }! R& F
, i' v5 W0 h) |2 t/ R3 B' M5 H+ T  |1 B% W8 d& d+ E
    用单线程下载,比如用原始版快车

billiard 发表于 2010-11-6 22:05:33 | 显示全部楼层
115网盘,MU网盘

aaron81 发表于 2010-11-6 22:18:54 | 显示全部楼层
用单线程下载,比如用原始版快车
( W) X; K5 _8 w; {9 S# D基拉杰特 发表于 2010-11-6 18:35
/ b5 ?- @6 i" S8 l$ e7 k' ?$ _
一直都系用梗快车,最近龟速 ,求解决方法

基拉杰特 发表于 2010-11-6 22:31:26 | 显示全部楼层
一直都系用梗快车,最近龟速 ,求解决方法
+ B2 M7 |- w8 n& {. K  saaron81 发表于 2010-11-6 22:18

+ ^4 B  Q5 X: {* k6 f, q9 J- g. R' ~$ {1 R* X3 Y$ r

6 @0 l6 W5 P- u5 R: J# d    我没啥办法,MU有时怎样通常很快会恢复

zsl198602 发表于 2010-11-12 13:39:33 | 显示全部楼层
http://forum.tgbus.com/viewthread.php?tid=6612565 e2 A% R6 D7 a& i% |8 `/ \& T& k
唔知哩个教程得唔得咧,唔得既话咪喷我(我未试过)