[新手问题] 大家推荐点好噶网盘吖?

4ycao 发布于2010-11-5 17:14 8368 次浏览 90 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我吾选择咩网盘好呢?有点网盘有时间限制,容量限制,上传速度慢,花钱买的,就吾知有咩网盘好用呢?希望大家一起来
# c" s/ K( p5 m! y- x( K* C分享下自己使用噶网盘吖!

已有(90)人评论

inber 发表于 2010-11-5 17:16:51 | 显示全部楼层
我估樓主今次發錯區; a+ P/ Y( I1 L) f" J' j
都系一句9 j6 s7 `: s' I! W0 O* h9 r: \6 n% M
0 a0 }/ f5 `# b5 H5 N
樓主好運

4ycao 发表于 2010-11-5 17:24:45 | 显示全部楼层
是嘛?那应该系边到噶?

基拉杰特 发表于 2010-11-5 17:28:39 | 显示全部楼层
MU!推荐这个

Ling1988 发表于 2010-11-5 17:42:56 | 显示全部楼层
115幾好用!推薦下

inber 发表于 2010-11-5 17:45:46 | 显示全部楼层
是嘛?那应该系边到噶?3 {; Q% n8 s6 p/ H  f0 t
4ycao 发表于 2010-11-5 17:24

T  {" v( v, f6 {2 s1 C% I! ]3 z$ }" h
% \$ i& E. P: e/ s! A" b3 |, C! ^8 L6 _
可能系我太多疑
# i  C6 }2 x- o7 s. z8 Q' J3 |4 v( rLing1988版主入左黎都無話你" ]" ^* E4 ^0 t' I5 w2 e
咁即系無事掛

inber 发表于 2010-11-5 17:49:24 | 显示全部楼层
而家正式回你個主題
& r7 n; {* w4 o, t* R如果下載黎講.....我喜歡以下呢幾個排名由上至下
/ t" c$ D8 W" Y6 G! {. F, y. cUF
8 j) ?/ E# l/ V7 v# P0 KMF
2 a: s  t" V! u! q' H115& C3 u" M- f1 N7 y& ?! v
MU3 C: u) W; `; x6 l
; Y' u! T% F4 M
如果計埋保存期% N, F6 I6 @* s% ~  B
咁我覺得MU最好

4ycao 发表于 2010-11-5 17:50:10 | 显示全部楼层
回复 6# iamaboyandog
' G! C+ n7 o* F6 j% E" u# C4 d9 s( b7 N4 b

0 _1 h3 ^# g( C$ \    甘你有无睇读心神探吖?
, V# t4 s% i% _+ }$ i- s7 b, {, B8 {* v3 e/ _9 j2 ^& \6 w8 Z* b% F; k6 w, u0 v
      有的话,你就上脑啦!

4ycao 发表于 2010-11-5 17:51:02 | 显示全部楼层
回复 5# Ling1988 5 _$ m$ D# `! f$ l+ J4 d

1 c) |) O& a. g3 t3 z& o  }' P
% R. I# {# Y' y* l8 G' U- a5 H    我朋友讲115系限容量,得1G,太少啦!

inber 发表于 2010-11-5 17:52:25 | 显示全部楼层
回复 8# 4ycao " `$ ?' P, q0 Y' q* W: B+ I
( k7 S) H" F- N# q, Q4 p0 Z" T' n
9 E; }" l( ]2 g6 q1 @% ^
無睇啊
; W3 N. V2 e" c  J5 N/ E: |, A其實我本身系咁嘅性格% C. K9 x3 I- g7 ?- u
好難改
2 U4 X* G8 z" p0 L& B2 X7 ^3 v
! d% ]! u" ]0 Z3 D. L可能系細個的時候被某些的電視劇影響

4ycao 发表于 2010-11-5 17:52:33 | 显示全部楼层
回复 7# iamaboyandog
; P4 y) H( Q" O& e$ J: N
5 O6 D. p% m) D) ]7 Z1 [+ }/ L5 P1 J8 {& T
    MU好像吾系免费的哦?

Ling1988 发表于 2010-11-5 17:53:50 | 显示全部楼层
回复 9# 4ycao
( d$ A4 t/ L' Q( V% O( N
1 S" a5 i) \6 `
- H( L& v+ G2 w8 H' k    邊個話啊!一注冊就有3G永久空間!空間多少就靠自己提升了