[115空间] 「原創」热血最强 哥修罗 R2RAW 1-51完 粤日合成

ConvoyChan 发布于2010-11-4 02:57 15853 次浏览 342 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-11-10 13:24:56 | 显示全部楼层
更新到05……

天才不二 发表于 2010-11-10 13:56:52 | 显示全部楼层
撸过继续收音频

KGWAj 发表于 2010-11-10 20:10:58 | 显示全部楼层
期待楼主的发布

ConvoyChan 发表于 2010-11-13 21:19:53 | 显示全部楼层
頂上 更新到第八話音頻

天才不二 发表于 2010-11-13 21:28:19 | 显示全部楼层
我又来收音频了

ConvoyChan 发表于 2010-11-13 21:49:54 | 显示全部楼层
合成版請到合成區發布& v2 }: G; c" |) K6 ?* Q" r0 c
(天音:你只會說人嗎!?)
$ s' j) [6 X9 }; ^* j* B( M! F(我:我有嗎!?)2 w  f2 o  ?" E2 l& t2 g4 d+ T$ U
(天音:玻璃面具不就是合成嗎!?)  i$ m( h4 ~1 r! J) _+ b: L
(我:你是在 ...
1 k# p" r' a) v, d* Engyan1600 发表于 2010-11-4 08:08 AM

& x! p! v# m  @3 I* N/ [4 V5 t% E) b  a2 K1 B, f
! R  N7 ]. ~+ Y' T
   搞掂埋你個四驅兄弟wgp拉 等到我頸都長埋啊。。。話說你個剛好可以同新版日版片源合成。。。。

ConvoyChan 发表于 2010-11-13 21:50:39 | 显示全部楼层
果然有人合咗啊路過支持下4 s2 M" P8 s/ m- b. X( _& U+ @4 r
漫步雲端 发表于 2010-11-4 11:19 AM
, D, |( S7 |9 K# M

3 r) M2 K9 n; _% i( ?& Y) }6 k4 R6 J; F: G
   漫步你個旋風管家第一部個錄影版有冇電視臺個臺標播下播下走出來噶?

漫步雲端 发表于 2010-11-13 22:37:51 | 显示全部楼层
漫步你個旋風管家第一部個錄影版有冇電視臺個臺標播下播下走出來噶?
8 A# z' S; d, I- Q# e* I$ uConvoyChan 发表于 2010-11-13 21:50
% y- Y2 [2 s$ h4 h6 r* {
6 B* S/ f; r' Q

+ v9 Y$ _3 V3 h4 i    : N* o. }, M" N2 q/ v
邊集?係邊個位置走出來?

ConvoyChan 发表于 2010-11-14 00:46:32 | 显示全部楼层
邊集?係邊個位置走出來?9 P( R1 `# u* p
漫步雲端 发表于 2010-11-13 10:37 PM
" i* S) ]/ J+ W6 a

9 C# G' p$ }- b. p$ ^# L' S/ m  u- |9 N8 G' ?$ i2 x6 V
   我未载啊 我问下有冇先姐 因为我自己手头有套wmv格式既片源 如果个录影版走个台标出来既話 我斋要音频咯點講都好hdtvrip出来既清好多

漫步雲端 发表于 2010-11-14 01:46:15 | 显示全部楼层
我未载啊 我问下有冇先姐 因为我自己手头有套wmv格式既片源 如果个录影版走个台标出来既話 我斋要 ...1 {/ Y5 \( r) [* Y
ConvoyChan 发表于 2010-11-14 00:46
5 O# u; X8 m. u
0 H, Z. D1 c6 p; M+ A
0 A) M, s; q, S+ y/ A

8 ^' g  ^7 h: ]7 M頭3集有,之後的全部冇...5 l+ h( u2 F/ {0 r, L% S/ u( v
其實所有HDTV片源都係有台標的,係啲職人在壓片的時候加入一種可以隱藏台標的濾鏡

chuanchua 发表于 2010-11-14 10:06:17 | 显示全部楼层
太好了,有人合成DVD

kyokofukada 发表于 2010-11-15 07:37:31 | 显示全部楼层
感謝粵音和R2JRAW