[115空间] 「原創」热血最强 哥修罗 R2RAW 1-51完 粤日合成

ConvoyChan 发布于2010-11-4 02:57 15845 次浏览 342 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2011-2-18 14:40:21 | 显示全部楼层
你同悟空先生都差唔多
, D* {* _% G$ Q6 h( o
6 M% c' I( Z, h( f/ `& [traimy話下唔到
6 b, A7 e1 \8 c) R0 J你就教佢點上
+ V% T1 l, V+ b) Z2 z2 @( F2 j) b& `iamaboyandog 发表于 2011-2-18 14:04
% |" v9 K* \2 v( R* S$ j

1 X. L: A' _. f1 x0 A% `6 K# K! o# E, U6 |$ Q+ r% n, @
    i 版你真強大

kidhitomi 发表于 2011-2-18 21:19:24 | 显示全部楼层
楼主 终于合完了
  X! o( l2 C" {, H0 K5 e9 l辛苦晒
8 m! g3 n6 L/ t/ J! j' B

2497341O1 发表于 2011-2-18 23:10:59 | 显示全部楼层
唔知有无音频合集呢~

ConvoyChan 发表于 2011-2-18 23:13:49 | 显示全部楼层
唔知有无音频合集呢~! D; D6 l# m' i9 J; b! E/ C
2497341O1 发表于 2011-2-18 11:10 PM

7 B4 H  K, N# y9 E" p# u
( B0 L' K& g4 Q: Y6 ^& `9 P- }+ t/ T# S, M' \8 E
    近期不会,以后应该会

熊猫仔 发表于 2011-2-19 18:06:26 | 显示全部楼层
就差最后一集,下极都下唔到,无论喺片源顶喺合成版,死人头MU就是不给力,得果几k,有时仲要断埋,好meng啊!激死我啦!听日就要翻学校啦...555555555...我好想下完睇埋先翻学啊...
" O( g2 [& }8 \2 _  呢个假期都喺一边下一边睇,一开始觉得 热血最强 中随随便便就变机械化,根本违背唔知守恒定律,但喺一路睇落去,越睇越好睇,越睇越热血啊,特别喺合体配埋d音乐,睇到我心情澎湃啊!~仲有d简单感动嘅故事情节,唔似依家出果d动画咁,鬼咁复杂嘅情节,一个星期先以集,一个唔小心就唔记得之前嘅剧情,之前重要涉及类似政治呢类复杂嘅野,都喺以前嘅动画好,够简单明了,真挚感人!

ConvoyChan 发表于 2011-2-19 21:07:43 | 显示全部楼层
就差最后一集,下极都下唔到,无论喺片源顶喺合成版,死人头MU就是不给力,得果几k,有时仲要断埋,好meng啊 ...0 Z3 |; t  h  h+ N
熊猫仔 发表于 2011-2-19 06:06 PM

: p( a5 S7 X7 Q3 n0 g3 e  b' C
1 b) t) a2 l1 e- h5 e
6 ~- }( ~# b" D$ b3 q   片源既话我接的m街传左一份去mu的 搜索下 貌似就系本板块 几k我都解决5到 或者你用工具下咯mipony就几好 再5得就录影版解决燃眉之急咯其实呢 睇动画就5好纠结于科学了,系哩度莫说物质 能量都5守恒 实际上更加冇所谓既感情力量 如果按矛盾来讲,机械化更加冇可能的说
, b  n  U" f- W6 Z本来好多都系机械的 例如汽车 都可以再一次机械化。。。。。而且机械化帝国竟然掌握到了原子的分解和重组 人类根本冇可能抵抗" V2 d% c9 \+ ^+ Y. K' D
物质复原装置更加是扯谈,感情力量对机器有用更加不可思议$ L) p2 t, R9 D* K5 b9 s7 S
其实看这些动画不求画质 不求剧情 求的只是当时一放学就冲回家睇电视个种感动 个种回忆。。。其他神马都是浮云了

lovepx 发表于 2011-2-19 21:22:21 | 显示全部楼层
LS2位回复斗长嗯!!

inber 发表于 2011-2-19 22:03:05 | 显示全部楼层
LS2位回复斗长嗯!!3 D' s6 Y" _. w5 }8 r$ ^1 k
lovepx 发表于 2011-2-19 21:22
' ~" p0 G9 S# `# U

9 r/ b/ l& W  I, b5 w  F0 U' g- Z& @# u
你知就好啦....(樓主咁有心機)
9 u1 K- O6 b* E6 c+ i重系道系又灌唔系又灌
$ }6 d% b. z# v$ O4 I% a  Q5 q* l. j- j* i- t, T

7 t# f; c; j+ k4 L(其實我而家都系)

lovepx 发表于 2011-2-19 22:46:14 | 显示全部楼层
你知就好啦....(樓主咁有心機)% ?& _" |; O; D
重系道系又灌唔系又灌
" M( t1 Z7 u: `- ]2 v
- w3 M/ J) Q( U, U% l
, D  D! _, P- B/ I(其實我而家都系), w' b: j2 M9 S9 ^0 H7 Q* U0 d
iamaboyandog 发表于 2011-2-19 22:03
5 [: w" I; T) P" B0 p
8 L6 U; x: N! Y! k$ ^' P* u
2 b& S  [, ]* f" [7 }( i& g' ]; a
    你知道仲讲出来..我好后悔嘅啦家阵已经

熊猫仔 发表于 2011-2-20 00:00:13 | 显示全部楼层
片源既话我接的m街传左一份去mu的 搜索下 貌似就系本板块 几k我都解决5到 或者你用工具下咯mipony ...' [; P3 S5 l5 u8 {# h
ConvoyChan 发表于 2011-2-19 21:07

- O& y1 e3 q* V" o1 K
  G: x# O1 Z' b: d5 v0 q( V( @: m9 a4 s! H: L: |, ]2 v

4 X- F( K1 x% l* E* Z. ^1 |对~!就喺想搵童年时代嘅感觉,搵翻儿时嘅回忆~!
  o2 N  l- @9 d2 B" U7 F6 r睇动画,特别喺儿时嘅动画一定要用一颗童心,就当自己仲喺幼儿园.小学生咁去睇,睇得特别开心~!
4 ~' z2 c* u& U! Y好多谢楼主做呢部合成版,我特别中意蓝光人系列嘅动画,特别有细细个果时嘅回忆!

kof008 发表于 2011-2-20 09:46:17 | 显示全部楼层
真係太好,感謝樓主的堅持, 可以收下一整套, 樓主你太偉大了

2497341O1 发表于 2011-2-21 20:32:28 | 显示全部楼层
近期不会,以后应该会
3 P7 D, N9 y' [- h0 ]: yConvoyChan 发表于 2011-2-18 23:13
( y. U6 O, y8 J

! K5 `( i6 f3 Z  g3 ~
# v# k2 v5 N6 k1 S4 b! W; }1 U    唔知可唔可以提供埋44-51嘅音频呢?~   我就差呢几集音频.  齐左就可以顺便帮手全集音频打包分流~