[115空间] 「原創」热血最强 哥修罗 R2RAW 1-51完 粤日合成

ConvoyChan 发布于2010-11-4 02:57 15873 次浏览 342 位用户参与讨论     [复制分享主题]
老威 发表于 2011-2-16 17:31:29 | 显示全部楼层
好喜欢热血最强

inber 发表于 2011-2-16 18:13:02 | 显示全部楼层
做餐懵都冇人黎同我评分。。。。冇天理啊& O+ ^1 _4 X0 |
ConvoyChan 发表于 2011-2-16 17:02

9 K9 W3 c' O% Q6 ]& y' F# T( I7 L  |) R! ?- V2 ~
6 T4 d; O$ W+ n  `+ o
過左五日嘅帖我加唔到分$ b$ D! ~4 O6 V1 K0 w! V& _
等漫步黎

ConvoyChan 发表于 2011-2-16 18:27:49 | 显示全部楼层
過左五日嘅帖我加唔到分
( L* W2 }( D8 d' ?; v等漫步黎+ _0 l1 Q; k  l$ e6 x) H- `
iamaboyandog 发表于 2011-2-16 06:13 PM
4 c$ ~+ e% q+ E! ]

) }* v4 S) \% `. L# D3 Z/ i# k. s( p, Y
  系咪因为你5系哩个板块既版主啊。我见你地D权限都系一样个

inber 发表于 2011-2-16 18:54:18 | 显示全部楼层
系咪因为你5系哩个板块既版主啊。我见你地D权限都系一样个
( K, V5 z* l; g9 n0 {% zConvoyChan 发表于 2011-2-16 18:27
# d5 q) U1 Z0 s6 b4 z, a

5 u# S( i) K0 D% X, l# K$ J
" e. i6 {3 Z& z  R+ {正解! I6 A8 `1 ^5 w; i5 }. t, u$ {. D; v
漫步系呢區的,所以佢咩帖都可以加分(呢區)

as499383231 发表于 2011-2-16 19:27:42 | 显示全部楼层
有冇录影版啊

inber 发表于 2011-2-16 19:29:02 | 显示全部楼层
有冇录影版啊
) D; Y! u  Y9 J* {. |6 aas499383231 发表于 2011-2-16 19:27

% d3 `8 Z% L6 o4 l! t: d2 q" j& Y% ], K3 E1 Q$ f

3 L: l7 ~7 T0 X, O8 _" H3 Q5 |有就一定有
2 M3 f0 J9 p7 Q  z# F" |睇下你識唔識揾

aircuit 发表于 2011-2-16 19:41:43 | 显示全部楼层
woowow ~~~
+ m+ n' {7 E+ ^$ q( J超給力呀 !!!" H5 H# k+ f( H8 z2 z5 }
謝謝哥呀 ~!!!

lovepx 发表于 2011-2-16 20:16:27 | 显示全部楼层
系咪因为你5系哩个板块既版主啊。我见你地D权限都系一样个3 A/ K1 B5 R1 T6 _  O
ConvoyChan 发表于 2011-2-16 18:27
% t7 J$ H" m) _1 `

: o8 I1 J: ?$ |* |* M- P; J: c' A, Q9 h5 `1 C  i
    你话加就加啊

ConvoyChan 发表于 2011-2-16 20:23:38 | 显示全部楼层
你话加就加啊& l0 Z, ]+ p' r) }7 r8 v1 s/ h; c
lovepx 发表于 2011-2-16 08:16 PM

- e9 R+ l2 e% S" @4 s6 t0 M" V2 w7 ?9 Y2 U

, v  t7 ^+ z# S( r    l酱过分啊 以后都5睬你。。。。。。

mcnynbajay 发表于 2011-2-16 20:37:33 | 显示全部楼层
要支持下了~~終於坑完了~~恭喜恭喜了!, f) G& a5 i6 y* {
下一部,決定咩了?繼續等TVBK重播?- b1 n9 l& {  }& e- r

2 y" J' h" [: Z5 xPS:合成版要打包了,個文本了~~音軌睇來我求唔到了,索性掛合成算了~!

ConvoyChan 发表于 2011-2-16 20:42:41 | 显示全部楼层
要支持下了~~終於坑完了~~恭喜恭喜了!
# \7 Y( C  o) ]  y下一部,決定咩了?繼續等TVBK重播?
+ U9 y( ^  E9 q' I7 ?
2 p6 w/ p$ u/ D$ Q7 PPS:合成版要打包了 .../ M# k" v3 Y' `' m. ]5 r4 n! b
mcnynbajay 发表于 2011-2-16 08:37 PM

5 [0 q: f) S! i9 K6 ^7 W
( Y! @" Q! Z1 g& {" i; C, p- u; D/ C. ]. @6 T$ h9 ^: V+ r$ Y8 @
    再次本人严正声明绝不开坑 只会专心做好一个先。。。。下一步就剩元气爆发,等tvb重播吧,做完之后睇下仲有冇激情,冇既话就归隐山林了。。。。

lovepx 发表于 2011-2-16 20:48:39 | 显示全部楼层
l酱过分啊 以后都5睬你。。。。。。) G5 d6 {, [4 n
ConvoyChan 发表于 2011-2-16 20:23

. s- @4 P& y2 N/ M1 }: H' D" {* E. T/ _" }% a/ I

" M1 F# m0 ?8 g& S' g3 q    你都会咁讲嘢..5似你喔