[迅雷快传] +115礼包][半原创][浪客剑心][DVDrip_480P][halfcd2 aac][粤日双语][94集完]

天才不二 发布于2010-10-8 17:12 14301 次浏览 215 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-10-8 20:36:57 | 显示全部楼层
原来小C有打算合!多谢分享( |# C0 Q) b! h4 _, |2 J
基拉杰特 发表于 2010-10-8 19:36

+ m& s1 ?+ F0 g) w( N6 Z% v
$ Q* H: E6 X, j9 F4 S, C7 L/ x6 w7 t! l  l5 k/ Q
小C先前發過張帖叫人投票
2 R( y0 F) v- H1 @5 W) B" _; ]問有無人想要......多人要的話佢先合成
( z0 y* n5 Z) ]最後小C決定左合
8 j5 e- n" M4 j" I) _重合左幾集

chrisrex 发表于 2010-10-8 20:37:15 | 显示全部楼层
哈哈,绝对支持,收藏都好

天才不二 发表于 2010-10-8 20:40:39 | 显示全部楼层
TV-JAPAN有花屏?? 5係啩...我仲打算收你嘅音频就算
' {$ d; y; e$ a% W* ^0 _& U# E2 [lovepx 发表于 2010-10-8 18:21

$ {% C5 d. K, c  H$ \! Y
# n& r. K8 `# t- J; w; _3 H: [  T, v- [( @
TV-JAPAN版44集19分左右花屏

zifeng23 发表于 2010-10-8 21:12:55 | 显示全部楼层
多谢分享......

kevinchan 发表于 2010-10-8 21:43:51 | 显示全部楼层
原来係halfcd容量,睇嚟唔错啵,不过我只能纯支持一下

zjt 发表于 2010-10-8 21:49:14 | 显示全部楼层
115.楼主辛苦了

help6288 发表于 2010-10-8 22:02:23 | 显示全部楼层
哇....115盘正呀.....支持LZ! f/ u! R) K% S& o5 ~$ `
( j! k* m. Q  u& M( ~
下一集CC先......经典野一定要收藏画面最好既

maplep 发表于 2010-10-8 22:38:20 | 显示全部楼层
竟然没发现这贴。。。标题问题。。所以没发现- -

aaron81 发表于 2010-10-8 22:55:08 | 显示全部楼层
回左贴先再睇!

aaron81 发表于 2010-10-8 22:58:42 | 显示全部楼层
TV-JAPAN有花屏?? 5係啩...我仲打算收你嘅音频就算
, m1 e. Y! |+ W4 l4 r  s' }. x* R& Plovepx 发表于 2010-10-8 18:21
; N5 o5 @( R1 P& U' o/ `
我同你一样!9 d* x) z/ p# {' c7 x5 ?0 m
不过我睇左44集是无花屏的哦!吾知用呢个音频岩吾岩使!

aaron81 发表于 2010-10-8 23:06:34 | 显示全部楼层
哇....115盘正呀.....支持LZ
8 K$ ~! }$ G3 G: D/ X/ @$ l$ E) O2 a& m8 K, b6 {
下一集CC先......经典野一定要收藏画面最好既
2 n+ S  l3 F- z& jhelp6288 发表于 2010-10-8 22:02
' Q" G& F& G8 i( W3 Q; _( ?
感觉如何?!!

help6288 发表于 2010-10-8 23:24:11 | 显示全部楼层
感觉如何?!!
, c, X& l8 d- ?; }, `0 p2 v+ Vaaron81 发表于 2010-10-8 23:06
/ M' c0 {* ?) C+ [7 \# z, R5 e" s
/ T; v: a1 x, B; B9 W- ^& z) d
' F" V( o5 s& ?
    无呀我未DL呀.....
2 c1 a" W7 @% |6 \, p* t就甘睇佢呢個好似系二次rip.....