[每日闲聊] To:kururu

熊猫仔 发布于2010-9-28 17:31 1051 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-9-28 21:26:37 | 显示全部楼层
睇真d同我既id有幾分相似。。。。。。一開始以為系同我講先!!+ l5 `6 P/ b* t1 C' ?
kruouo 发表于 2010-9-28 17:51
7 P; P. d8 ~+ {( M& g
! }+ i6 j  g; W' j7 H, U# w

2 m5 ~/ D) t9 x& ~4 f0 u    你记唔记得好耐之前我同你讲过有个ID同你好相似........我就係讲佢

kevinchan 发表于 2010-9-28 21:27:05 | 显示全部楼层
曹长还没露面.......可能熊猫仔会好失望

kevinchan 发表于 2010-9-28 21:28:06 | 显示全部楼层
莫非系熊猫仔你女友写比你的?7 z+ X0 Q1 f: M! R7 b2 N
小c 发表于 2010-9-28 18:48

& f; H, _8 N2 a7 [6 y
" S! s; [9 V' W5 N
2 O- c  G( q/ U( ?9 p9 n: q    你睇相反啦,係熊猫仔写畀人哋噶.........不过唔知係米女友就唔知啦

masato 发表于 2010-9-28 21:30:39 | 显示全部楼层
{:5_339:}- -曹长说他在备考 不得闲 我邀请她去漫展见面都不行

chen2010 发表于 2010-9-28 21:40:00 | 显示全部楼层
这个太有材了!

Batcat 发表于 2010-9-28 22:50:37 | 显示全部楼层
你记唔记得好耐之前我同你讲过有个ID同你好相似........我就係讲佢7 l3 s. u# S  q0 h2 n
kevinchan 发表于 2010-9-28 21:26
' r1 @; i0 e2 d- G7 t# Y& K/ ?
. q0 |- N  d/ Y- u3 {+ l4 Z

" ?" ~' e- f2 _) y7 m" a% ~1 i   我記得!!原來就系佢,不過我好似未見過佢浦頭

落樱缤纷 发表于 2010-9-28 23:36:05 | 显示全部楼层
好动人的说~~~~~~~~熊猫仔深情表白咯! kururu ,我记得哈!还是QQ好友呢~~~ 嗯,生日快乐!

熊猫仔 发表于 2010-9-30 00:49:35 | 显示全部楼层
莫非系熊猫仔你女友写比你的?
0 @" S! N" p4 {3 S8 p! F小c 发表于 2010-9-28 18:48
% l0 O1 E$ c; q0 {1 G: h; g1 l1 T
喺我写比人吖...

熊猫仔 发表于 2010-9-30 00:50:21 | 显示全部楼层
好动人的说~~~~~~~~熊猫仔深情表白咯! kururu ,我记得哈!还是QQ好友呢~~~ 嗯,生日快乐!
+ e+ y7 W# _) g% o落樱缤纷 发表于 2010-9-28 23:36
3 V! l+ b9 ^+ V( H9 M+ T- O# U
8 n; n* Q5 }* M- F! Y' g" E8 A
, Y  }% c- K5 L) V/ S3 @. o2 A
    缤纷姐姐,你都消失左好耐

s0659162 发表于 2010-10-11 16:08:58 | 显示全部楼层
這樣也行.........佩服% H( j# j( P3 q: C( `+ {
願君生日快樂~