[每日闲聊] MaSa謝 ,请一路走好!

熊猫仔 发布于2010-8-26 01:21 2117 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
tandong 发表于 2010-8-26 12:19:51 | 显示全部楼层
菲律宾個廢柴總統還笑得出,正一廢柴島國
- C' v) |1 u2 y$ T% w慢步云端 发表于 2010-8-26 10:42

* \6 g  ?# @2 ~1 }& L* W
% V1 e+ ^* d/ ^# ]5 f0 k3 ~
6 \) p. h, _6 |8 n7 ^7 ?. `    那个人代表着没有政治和道德觉悟的无能种族!

keroro 发表于 2010-8-26 12:25:21 | 显示全部楼层
那个人代表着没有政治和道德觉悟的无能种族!& i, R: v8 W. y% a  h- F/ e( r
tandong 发表于 2010-8-26 12:19

+ l/ q4 I$ C1 R5 e7 E' f* I话需如此但也请不要侮辱他人的民族

canvas 发表于 2010-8-26 12:31:23 | 显示全部楼层
菲律宾個廢柴總統還笑得出,正一廢柴島國
! q0 N( X; k0 [* w' R. G( Q慢步云端 发表于 2010-8-26 10:42

2 n& h# a+ U, b0 L. N, v' \+ k, S) U+ g% Q- H" }$ n1 s6 U
6 Z' [4 @, `" p. m% u; E
後來他還說,”微笑”代表”憤怒”...

tandong 发表于 2010-8-26 12:35:39 | 显示全部楼层
话需如此但也请不要侮辱他人的民族
. C" M4 o- q4 w2 \# e. {keroro 发表于 2010-8-26 12:25
6 P" Z8 f: m# z! l. V

/ j+ m9 Y& [! n- {从平民到總統,距地都有咩值得你同距地辩护架?枪声后的一片笑声呢?

tandong 发表于 2010-8-26 12:37:44 | 显示全部楼层
後來他還說,”微笑”代表”憤怒”...
2 I, ]* S: B7 ~& \" y- Gcanvas 发表于 2010-8-26 12:31
( D( p, Z4 o- I% m. G

* {) w: {2 o; W( \: F4 P' V6 G3 U5 }9 ]
    那枪声后的一片笑声呢?更代表”憤怒”了!不过,憤怒的是我们!!

timaousi 发表于 2010-8-26 15:06:21 | 显示全部楼层
電視訪問菲律賓嘅警察竟然都系笑住黎講呢件事!真系好克人憎啊!

kenhai74 发表于 2010-8-26 16:07:55 | 显示全部楼层
难道“菲”的谐音真喺“废”?!疯狂混乱的社会,特别喺菲律宾啊!哎...................无语!!!

Kuromi19 发表于 2010-8-26 16:23:50 | 显示全部楼层
某评论:經過一番瞭解 呢個人的確唔系MASA謝導 希望大家冷靜 呢個人系双腕手筋和神经都被射断【陳國柱先生】 ...( {( h/ S0 p9 L& d$ `
嚣のЪ 发表于 2010-8-26 09:48

S4 ?3 L1 \1 k' P, W: w( o% b" W% W* n9 @

3 A3 x/ W' a9 Y, G0 J. B    就算哩个系唔会,但系点会有医院系抢救既时候个个都咁姿悠淡定噶,一D紧张既气氛都无,后边仲要企住成班护士系度睇,连企系伤者旁边果D都好似无乜反应咁

kevinchan 发表于 2010-8-26 20:59:39 | 显示全部楼层
某评论:經過一番瞭解 呢個人的確唔系MASA謝導 希望大家冷靜 呢個人系双腕手筋和神经都被射断【陳國柱先生】 ...
/ f. E# K! K. z. r- T5 m嚣のЪ 发表于 2010-8-26 09:48

' \# h% q, x/ x: U/ V' S: p3 s# t4 F: m  a: Q" X
9 n. c' g( c) G) O9 H
    叫楼主改改标题咯= =!

叮啊叮 发表于 2010-8-26 21:29:01 | 显示全部楼层
我只能说,呢个真系唔系MASA,系陈国柱。
% W5 r1 r% D5 k唔好再乱转呢个消息了。/ b3 M, R9 u6 T6 e) K( v
大家都知道佢系英雄就够了……

chinocc 发表于 2010-8-26 22:40:40 | 显示全部楼层
難得一個有膽色的領隊
* g  A' s5 U: M& Y- }  g唔怕事之餘仲敢打番香港~$ J3 y% B* w9 Y. D) A

: X2 h; V, B) M7 y1 I; {; j一路好走了~

平常心 发表于 2010-8-26 23:38:48 | 显示全部楼层
吾系呱,医S人,有没搞错,我在于立誓,我及其后人,终生不能踏足菲国.