[其它更多] [转贴][u-file+UG空間分流](J2)美少女戰士[1-46完]bobby3690648@dotbt-plus

freedom246 发布于2010-8-13 20:26 5922 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chongbo86 发表于 2010-8-14 22:13:41 | 显示全部楼层
可能这个清晰D喔..多谢晒.下左先至算

kshuzhiwa 发表于 2010-8-14 23:15:41 | 显示全部楼层
刚留意到有外挂字幕版啊

alam 发表于 2010-8-14 23:33:48 | 显示全部楼层
系甘不如你打包分享TVB高清音频吧~~" Y; \% R/ y+ y' x2 y3 f- }5 h+ t
因为而家高质音频系最重要噶~~: o* c% q8 j- M  @
8 M* g4 @# X- j9 P3 N5 K4 Q
上传都没甘吃力~~~2 L+ D2 n3 B0 ^& h
马桶帅哥 发表于 2010-8-14 11:11
, P! M# J) x7 X; |0 }8 @* |5 L" w
9 N% `( s# q, Q2 ^2 K. f

) Q+ `, z/ a% t. z1 u$ A4 t    看來我都唔使分享TVB高清音频, 那麼多人出來合成了!  不過美中不足是我喜歡當年op!

hidashen 发表于 2010-8-15 00:25:59 | 显示全部楼层
支持分流的,特别是经典之作,多谢楼主啦。。。。。

雯雯 发表于 2010-8-15 02:55:22 | 显示全部楼层
e....空間好似冇之寫這麼大...仍該是冇cut 黑違版本吧; v8 ^1 [3 M9 J" {) ]
# R" v9 E2 L4 N/ Q
thank you~~~

zifeng23 发表于 2010-8-15 07:49:50 | 显示全部楼层
支持MKV版本...

eegbook 发表于 2010-8-15 16:37:35 | 显示全部楼层
正吖,美少女战士重播。好正。

183334257 发表于 2010-8-15 22:43:56 | 显示全部楼层
好多版本,录影版都有两个版本

minicake 发表于 2010-8-16 01:10:11 | 显示全部楼层
看來我都唔使分享TVB高清音频, 那麼多人出來合成了!  不過美中不足是我喜歡當年op!& z- v" Z2 ~4 U! C' V! q
alam 发表于 2010-8-14 23:33

# O4 b8 b$ q: Z3 s) Y9 d/ y/ V
1 t! K! z0 D3 N+ W8 u  |對呀! 片頭一播就不像是王馨平、湯寶如、周慧敏的版本1 u+ f. J8 R* ~. u4 i8 p
不過很好看就是了..

eegbook 发表于 2010-8-16 01:24:47 | 显示全部楼层
8 l% M; P8 u, n7 N2 I- ~! O
版本真多啊) Y7 L+ a) R* e$ L. W" \" ^
huang 发表于 2010-8-13 20:43
7 A2 [7 f# B) Q! O; V0 x1 Y

9 Y: @2 c; K! B1 E; [& }+ K) X  n$ a* l0 v' a
    睇左第一集。月野兔 把声好似唔同左。

kulanyee 发表于 2010-8-16 21:28:59 | 显示全部楼层
只有第一话吗

kenhai74 发表于 2010-8-16 23:23:57 | 显示全部楼层
有没横向分辨率喺1280或是1920嘎?按照现在这个版本1024仲未算喺高清嘅格式喔?难道J2原始分辨率就喺咁样嘎?仲有OP唔喺当年果个版本就真喺失色好多嘞!不过都喺要多谢各位分享自己嘅录制合成版!THX!