[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9401 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-10 21:31:26 | 显示全部楼层
原来秘技?不过发现秘技都好犀利

エツクス 发表于 2010-8-10 21:44:50 | 显示全部楼层
你又知道啦 ?
( r* y. `$ x; a; L# gchrisrex 发表于 2010-8-10 09:10 PM
* H+ \* s. D7 ^5 z3 K; i8 e! ^- b  Z
7 y1 ^) V! T- a) J2 ]/ f0 ~
/ D% K2 @9 v( {) V" Y7 V7 i1 @
    无意中发现,按下鼠标就俾我知道佐,用个种方法比35秒仲快都可能得

chrisrex 发表于 2010-8-10 22:09:50 | 显示全部楼层
无意中发现,按下鼠标就俾我知道佐,用个种方法比35秒仲快都可能得& ?7 p% I# T1 D( ]- O& u
エツクス 发表于 2010-8-10 09:44 PM
9 w# P& r8 B( h: W# K

. B7 j5 B" Y, L+ K1 {/ t. Q% k2 D% Y
7 F. _  }1 h2 |" x6 u    不过快得滞,讲出嚟人哋都唔信啦

ayimei 发表于 2010-8-10 22:31:55 | 显示全部楼层
原来秘技?不过发现秘技都好犀利" s) J* m$ s$ g# [8 G
kevinchan 发表于 2010-8-10 21:31
: @. p/ {. B- `
5 Y" C; b' _/ ^
: D: V9 o  ~. Q1 c8 l6 F
    边度有秘笈发~

エツクス 发表于 2010-8-10 22:32:28 | 显示全部楼层
不过快得滞,讲出嚟人哋都唔信啦) E% w3 T9 Y+ v( |
chrisrex 发表于 2010-8-10 10:09 PM

1 r' {0 N0 Z/ y- f
* _; I4 l. F" w2 x
, k9 N/ V9 R: O  J    一开始见到甘快时间,D人一睇都会觉得系咪作弊出来啦,甘D人咪想法子去找到作弊方法,系相同作弊情况下,D人又会系度公平斗一斗啦

エツクス 发表于 2010-8-10 22:50:49 | 显示全部楼层
未命名.jpg 用昵种方法,甘快都得啊

kevinchan 发表于 2010-8-10 22:51:01 | 显示全部楼层
边度有秘笈发~* `' R' E6 h. y5 F2 [# S, H
ayimei 发表于 2010-8-10 22:31

* L) J; N$ a; p4 c* A2 v0 ?7 }5 \" K" k& ]6 ~) l( P

# p( x% e. h2 A$ }" E    睇佢哋嘅对话好似係有

chrisrex 发表于 2010-8-11 00:23:18 | 显示全部楼层
用昵种方法,甘快都得啊
( L9 T( B2 S- Y# w- Bエツクス 发表于 2010-8-10 10:50 PM
# ?5 \  J/ B: b" ~3 Z& l
) O  ?1 m$ Z& o7 P2 d! X
我帖出嚟嗰度,每一幅拼图嘅最后一幅,都系真实时间嚟嘅

エツクス 发表于 2010-8-11 10:32:41 | 显示全部楼层
我帖出嚟嗰度,每一幅拼图嘅最后一幅,都系真实时间嚟嘅
, A( W. A' z0 I2 [" Gchrisrex 发表于 2010-8-11 12:23 AM

) q6 f4 n$ q- {3 `* n  F( v
- q" Z1 t: J* n& ?& g/ P7 X4 R
* a4 ]6 T; m, d    你最后个幅有咁快真係好犀利啊,我一开始玩用咗41分钟先搞得点,太多叠起身好难睇得到

alexhus 发表于 2010-8-11 12:48:06 | 显示全部楼层
俾人发现咗啦,下次将采取其他玩法。。。

chrisrex 发表于 2010-8-11 13:20:30 | 显示全部楼层
俾人发现咗啦,下次将采取其他玩法。。。: m" O+ S. K  z% C  `
alexhus 发表于 2010-8-11 12:48 PM
2 r& S, u6 J, i. r! Z( ~
% K5 p( F" ?+ o5 D% u* _7 R
, U* R6 K. ^0 Y0 C
    我保证~我以后绝对唔会将用秘技嘅图贴上嚟,你继续奖励最快时间双倍星梦啦~  

基拉杰特 发表于 2010-8-13 10:56:37 | 显示全部楼层
第二张只是用了35秒!!我单是移动那点东西都不止35秒,悲剧,难破啊!