[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9402 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-9 01:30:44 | 显示全部楼层
对你呢啲话有保留.........
# T+ d' t" m/ R! a0 s( t4 q, p9 [chrisrex 发表于 2010-8-9 01:04

; q4 ?- u4 c0 H) X( g8 x, X6 c6 j, J  x: s$ ]3 q: \9 u

# J! q0 O, {2 n$ N% s( |    你又唔相信我?

alexhus 发表于 2010-8-9 09:21:38 | 显示全部楼层
乜唔係话最快嗰个有双倍奖励嘅咩?几时到手呢?
% a: P; L8 o1 \' }; ^chrisrex 发表于 2010-8-9 00:12
/ I& _2 a. c! S& I  h! `4 M
9 e# s6 `2 t0 |9 c* z" S4 R6 ]$ Q
- D! n; T$ z) }4 A; x, l
    已经奖励咗俾你啦,讲下35秒点整,可以短信息讲俾我知,我考虑下公唔公布出嚟。。。

chrisrex 发表于 2010-8-9 10:00:07 | 显示全部楼层
已经奖励咗俾你啦,讲下35秒点整,可以短信息讲俾我知,我考虑下公唔公布出嚟。。。
' w" @% N6 x, ^' a6 f- Nalexhus 发表于 2010-8-9 09:21 AM

$ a, V, \  S# d& I* @& r" u& p. T( \( F5 f5 L2 m+ a! e

+ a6 C0 r7 Q" y& N    我觉得你都系唔公布嘅好,不过我都会讲畀你听嘅~但係,点样pm你呢?整个图文教程嚟睇睇~

chrisrex 发表于 2010-8-9 10:10:42 | 显示全部楼层
你又唔相信我?  @5 f) Y. n+ x4 i& @
kevinchan 发表于 2010-8-9 01:30 AM

1 x/ `% v' L# g1 I4 ?$ i5 D6 `( @6 g" ^4 z5 _+ g: E
$ C' y: P: r; k2 _& k& _3 y
    咁暂时信住你先啦~

alexhus 发表于 2010-8-9 10:40:06 | 显示全部楼层
我觉得你都系唔公布嘅好,不过我都会讲畀你听嘅~但係,点样pm你呢?整个图文教程嚟睇睇~; B9 x6 Y3 l8 u. y$ q
chrisrex 发表于 2010-8-9 10:00
3 O) \/ Q2 k& ~2 f0 g' s

; [& r+ T' U6 w0 a! Z' I  O  h, e# C% V8 K$ l
    你直接发到我邮箱alexhus@126.com

chrisrex 发表于 2010-8-9 10:54:19 | 显示全部楼层
你直接发到我邮箱。
( j' ~, P" g; l: Ralexhus 发表于 2010-8-9 10:40 AM
- ^1 t5 V7 o' B* u  d4 ~
+ M/ j; B% w7 J: N6 J

0 [6 W$ r( r, G) n    我好似经已喺论坛嗰度直接发短信畀你了,你checkcheck

alexhus 发表于 2010-8-9 11:21:03 | 显示全部楼层
我好似经已喺论坛嗰度直接发短信畀你了,你checkcheck  Q9 D- b) @2 t. u
chrisrex 发表于 2010-8-9 10:54

, ]1 J/ j& j6 i7 F! }# V+ d4 t7 F: U! Y3 K7 b0 w  k
5 X2 i$ ?& L! \% q+ P2 x
    已经知啦,咁以后最短时间奖励要考虑下啦。。。

chrisrex 发表于 2010-8-9 11:24:13 | 显示全部楼层
' U3 C. z: G8 k+ q" b4 [6 H& {
已经知啦,咁以后最短时间奖励要考虑下啦。。。3 H) p1 b- c  R
alexhus 发表于 2010-8-9 11:21 AM

& ^3 Z( b5 B. w3 @
  U0 l; o! @+ {; W2 x
6 |7 R2 {- q3 o( r# r7 r( D9 g7 i$ |    唔好啊~我发誓以后都唔会再用"35秒秘技"嚟玩啦~~

chrisrex 发表于 2010-8-9 11:27:02 | 显示全部楼层
已经知啦,咁以后最短时间奖励要考虑下啦。。。# S2 l0 P5 O) K3 i4 j: N- `
alexhus 发表于 2010-8-9 11:21 AM

6 O) ]( q  N. l1 d- f6 M
7 @: h# I. u1 D3 p8 s8 l
4 ?! v* R, v' a    我经已将非"35秒秘技"嘅图帖上,就系每种拼图嘅最后一幅

victorsengmo 发表于 2010-8-9 18:15:01 | 显示全部楼层
本帖最后由 victorsengmo 于 2010-8-9 18:18 编辑 ! A: ]3 E6 }3 k; a5 ?
5 l% R# k+ s! ^3 m) v
無聊之下完成了 ...還沒到時間下班........還有15分鐘5 X$ I2 P6 [! }/ k7 K; B1 d

+ b- f. \! g" i5 e 15.JPG

评分

alexhus + 15 虽然结束咗,都俾D奖励你支持活动。

エツクス 发表于 2010-8-10 20:37:07 | 显示全部楼层
已经知啦,咁以后最短时间奖励要考虑下啦。。。
- E3 h/ r/ J6 I. q% Balexhus 发表于 2010-8-9 11:21 AM

7 \- _/ F6 b$ H5 j, h2 T- D+ c$ R7 I9 D7 f( Y
昵个程式漏洞都几大下,唔怪知得可以甘快

chrisrex 发表于 2010-8-10 21:10:45 | 显示全部楼层
昵个程式漏洞都几大下,唔怪知得可以甘快
/ _& `6 g5 u% `9 N) ~$ x. [* ?9 V9 j% ]エツクス 发表于 2010-8-10 08:37 PM

2 W; z) Z. a% v+ i% G& y1 h2 Y; v4 w/ l4 T" s

+ M$ {1 t5 M; U6 A! c' y    你又知道啦 ?