星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] ★◇◇◆◇◇【BEE之配音组】〖大剑〗 第二话◇◇◆◇◇★

BEEBEE鸡 发布于2010-8-2 14:08 1266 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2010-8-3 10:05:34 | 显示全部楼层
大剑爽吖!!!
3 L* S- T$ }  Z7 M2 n/ \7 b我指系前四集。

寻缎 发表于 2010-8-3 10:12:35 | 显示全部楼层
回复 13# eegbook
$ I/ l. l  ^3 e6 B# S# J# b
( v' i) n+ C5 z% s/ v' }8 S1 c3 M3 W. |+ ?& g2 @
    我中意后面噶咯,阿米水死噶时候....NO.1果个........死噶时候好睇啊...........................

eegbook 发表于 2010-8-3 10:35:49 | 显示全部楼层
回复  eegbook
2 o  a7 L* t" g1 y' ~# J8 n8 ~; `" Z7 ^
! W, [6 g: E; s
. i/ c" y& f% d* |1 v% E    我中意后面噶咯,阿米水死噶时候....NO.1果个........死噶时候好睇啊............. ...6 H3 p% p2 R4 ]0 o1 k
寻缎 发表于 2010-8-3 10:12

/ [- n0 H& x% J) j5 c. O1 s( N! N- `$ p, [" A. l

4 t. w) E, k& ^( ]9 }& k   其实我好怕D主要角色死,睇多几集之后 ,不免会有D感情架嘛。

寻缎 发表于 2010-8-3 10:58:22 | 显示全部楼层
   其实我好怕D主要角色死,睇多几集之后 ,不免会有D感情架嘛。
; E* c+ G3 l' l4 |- v; jeegbook 发表于 2010-8-3 10:35

8 R+ N* A0 f: P: D- k. f2 Q: N& G3 Q
系咯!大剑里面死得又多....唔记得系边集咯,咩XX狮子噶就黎倒数果集,好多队长死晒....悲哀咯..........
; h7 Y+ F) Z9 i' H4 A4 q) ]: y6 M
: {% u1 L5 S8 e哎,最衰很多地方都禁左没得播啦.....如果TVB之类噶都做出黎米好咯...............

eegbook 发表于 2010-8-3 12:25:25 | 显示全部楼层
系咯!大剑里面死得又多....唔记得系边集咯,咩XX狮子噶就黎倒数果集,好多队长死晒....悲哀咯..........
2 L! G, C3 o0 u  V ...6 q1 g/ y3 V/ ]* z# v. ]$ ~* W
寻缎 发表于 2010-8-3 10:58
$ q6 G: x' |6 _" A/ W: J9 @- y* y8 _3 N

2 e/ c- B8 ~/ A
+ P9 _: p/ ?/ ~6 I: a    有D咁嘅事?竟然死得咁爽,去追番至得。

寻缎 发表于 2010-8-3 13:19:13 | 显示全部楼层
    有D咁嘅事?竟然死得咁爽,去追番至得。6 k/ v* E7 B3 W! R% |! |
eegbook 发表于 2010-8-3 12:25
- T& U  b+ p6 s7 n7 x
* r' k% i" u( M. l4 ~4 I6 G

, N  q) _$ c5 o5 ?' q, e   麦你没睇晒咩?有D讲度好劲噶人,被秒杀咯............死得可怜啊..................去追啦...

kenhai74 发表于 2010-8-3 17:48:24 | 显示全部楼层
支持楼主啊,未睇过这部动画,得闲搵嚟睇睇先得!

maplep 发表于 2010-8-3 17:58:44 | 显示全部楼层
配音组讲话的方式真特别

ks128 发表于 2010-8-3 21:00:06 | 显示全部楼层
觉得还行,后期也很好8 P% h* ?* s, A, h9 j
不直达LS说的特别是指什么

BEEBEE鸡 发表于 2010-8-3 22:49:50 | 显示全部楼层
谢谢大家的支持!, H$ c7 w% L5 [: a9 U
' I, D, T  t! V$ P0 ~2 Z% v& r
请期待我们的第三集

eegbook 发表于 2010-8-4 09:51:35 | 显示全部楼层
谢谢大家的支持!
, w' h( Q! k3 _" v) T4 }# e$ D$ S) T& ~0 t# i
请期待我们的第三集% o4 j7 w* v6 ~
BEEBEE鸡 发表于 2010-8-3 22:49
2 [# G# ^! T1 ?7 Z- o+ t9 [6 i
- j6 v7 N; W0 M% ^" j

4 Z) Y, V( @: `1 E3 Q' ~$ v* ^5 n: ?( o   你地轻音都有主题曲,大剑有无谂住唱番首吖?

寻缎 发表于 2010-8-4 09:52:48 | 显示全部楼层
   你地轻音都有主题曲,大剑有无谂住唱番首吖?7 l. x+ q7 M4 u
eegbook 发表于 2010-8-4 09:51
4 [+ C% `; n1 P, _7 c+ P9 s
1 i' M/ _5 ^" ~! }/ E6 g
) Q! V# v2 R6 S' l. G$ L
    大剑噶OP同ED都好酷啊.............