[迅雷快传] 【MU原创】[机动警察OVA1][粤日双语]][1080P、960P][x264 BDRip][更新完毕]

小c 发布于2010-8-1 21:17 5036 次浏览 67 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-1 21:52:13 | 显示全部楼层
我边度敢啊~求雀街删帖 ,头先5知点解复5到,所以按咗好多次...最近网络好有问题啊,我下载速 ...
$ ?% e8 C' s' t$ m7 f+ l6 F+ Glovepx 发表于 2010-8-1 21:35
1 }. G. G* Q; F; o' A& `6 j, x
) v: G5 j: Y* l1 M- P7 M

, l% R; L8 M  k    知道啦知道啦,已经删除!可能係论坛卡啫,我知道你无心(其实我好想咬,哈哈)

lovepx 发表于 2010-8-1 21:56:23 | 显示全部楼层
知道啦知道啦,已经删除!可能係论坛卡啫,我知道你无心(其实我好想咬,哈哈)
: j) k1 u* X5 f. zkevinchan 发表于 2010-8-1 21:52
/ R8 ^+ d' J- X
% h- [1 [* b+ R  ^: _

" p( s* }: t$ D/ R* ~    都係雀街好人...虽然今日你

kevinchan 发表于 2010-8-1 21:59:36 | 显示全部楼层
都係雀街好人...虽然今日你
! M- Q7 y( v, Z, r* ulovepx 发表于 2010-8-1 21:56
" i( i; s* l1 D+ [9 S" w1 q
8 Q4 E. S' z" S6 K( s: k
2 K9 @/ D! ?1 U# _; v; c
    我咩?有嘢就讲啦,又怕我咬你

chrisrex 发表于 2010-8-1 22:00:13 | 显示全部楼层
路过~支持~~

timaousi 发表于 2010-8-1 22:10:21 | 显示全部楼层
入黎支持下!本身都想下嘅!但系一霖起TV我根本沒收就唔想下啦!!

小c 发表于 2010-8-1 22:11:18 | 显示全部楼层
回复 15# kevinchan
7 q0 I) ~9 Z- B5 v; t( J) w) \
% G! |* x/ R; Z5 V
: G. e0 h; W9 E    他赞紧你啊!

kevinchan 发表于 2010-8-1 22:14:10 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ' |/ P) ~% E, k
# H& V4 Z8 A5 T; q* u8 n: B& g

# @/ {0 e6 H5 C    他赞紧你啊!
2 Q. ]3 v" I+ Y# c5 j: U! G4 v小c 发表于 2010-8-1 22:11
: i5 S1 y0 i3 Q
* k# e( j$ [4 V# ^) J
  F3 N6 \) k1 o' n
    我真係唔知道啵= =我好迟钝啊

huang 发表于 2010-8-1 22:48:45 | 显示全部楼层
有耐性做完再说

小c 发表于 2010-8-1 22:52:47 | 显示全部楼层
回复 20# huang
- g7 l  q" a; [3 U: O! k  c" D* g/ {: h' D0 N

7 a) }/ ]* `* l4 Z    得7集,會完成既啦!

maplep 发表于 2010-8-1 23:01:58 | 显示全部楼层
c兄,TV出了BD你都会合?听说还要等1个月多就出了~~~

Batcat 发表于 2010-8-1 23:09:17 | 显示全部楼层
哇,上传既都系巨物啊!!

小c 发表于 2010-8-1 23:11:14 | 显示全部楼层
回复 22# maplep 6 S) e: L: {  {% p% w3 M. R
2 b# }5 T( m; a& d0 c7 T

4 `8 k7 T% q# C; Q    我知道,如果我下到的話應該會搞!