[其它更多] WINDOWS XP 透明主题

cuterinoa 发布于2010-7-31 12:13 5372 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-31 21:38:08 | 显示全部楼层
发觉依家好多notebook已经开始倾向于win7了,想装XP用下都难,因为慢到死1 U- @* v+ N- Q9 D# L1 q
kevinchan 发表于 2010-7-31 21:32
0 o  m  w3 O0 Q6 G) v4 y6 |" w1 @0 P- R
  J! @( U. T' \  t) d
: B2 J1 O3 q' i9 A6 V3 v
  仲有現在新出的筆記本好少XP驅動 或者完全沒添..只有win7

kevinchan 发表于 2010-7-31 21:40:59 | 显示全部楼层
仲有現在新出的筆記本好少XP驅動 或者完全沒添..只有win7
: r' ]; B2 X- d. T慢步云端 发表于 2010-7-31 21:38

( j# ^: U0 r/ b! l, l2 ~* r2 J$ y7 B' f0 }5 D/ ?
; L  Z2 u6 b6 v/ ^5 d9 n* A" g
    係咯,呢个先係最大问题

漫步雲端 发表于 2010-7-31 21:51:09 | 显示全部楼层
係咯,呢个先係最大问题
  [3 Q/ P" o& {9 c5 O3 dkevinchan 发表于 2010-7-31 21:40
' N$ H( f/ q+ u
6 d. Z3 |- [* I, _& d: }$ u) p
+ y3 ]4 d. N# ?! Z0 {' e6 f7 d

* q  t7 D% o: M主要沒主板同聲卡嘅驅動 顯卡仲可以用公版驅動

wjr5200 发表于 2010-7-31 22:13:02 | 显示全部楼层
玩wb不如装个win7好过!!
3 K: {2 l) t* O. V7 q" k* okruouo 发表于 2010-7-31 15:15

. J- R- \9 a5 j: b( c( e
% n7 P0 B: D4 y( k5 x6 A0 u+ `6 p# h& l% u2 k( Z: s$ G  J
    同感 用紧win7的路过

Batcat 发表于 2010-7-31 22:16:25 | 显示全部楼层
家下xp都开始淘汰啦!!我用左wim7好耐罗

cuterinoa 发表于 2010-7-31 22:21:36 | 显示全部楼层
係囖,上驱动之家好似有大把驱动& y3 R0 Y' b9 A& G0 `( W3 ]9 w1 V
kevinchan 发表于 31-7-2010 21:32

0 S6 t* b; _# ^4 E# U3 i$ l1 G2 {+ Z9 Y! ?" O+ G& P# G+ `" [

0 C2 d1 t7 H' M3 |, c) A  g我都喺驱动之家稳过.... 但系就唔支持我个部Notebook

cuterinoa 发表于 2010-7-31 22:22:39 | 显示全部楼层
早不发现在才发。。我WIN7路过) ?# }+ u( H9 |! x' ~
maplep 发表于 31-7-2010 21:20
/ w9 `9 R+ V0 C& m1 `

8 O9 Z. V2 W" u- {" aWin7 主题都有....
. m8 z6 u2 N  m! j9 S但系懒得转帖过来....

cuterinoa 发表于 2010-7-31 22:23:43 | 显示全部楼层
家下xp都开始淘汰啦!!我用左wim7好耐罗
' q; W* V. |8 k. Z5 Q' e9 J3 E8 jkruouo 发表于 31-7-2010 22:16

1 P5 {/ K& g$ P3 \& B& }$ x5 n* T6 ^2 D  U2 O: B, E3 x' x2 L9 t/ P- Y
我有玩Online个Game...6 V6 J$ M: ], o; J  J* h1 z0 U. N
但系Win7唔可以支持双开...

kevinchan 发表于 2010-7-31 22:27:02 | 显示全部楼层
我都喺驱动之家稳过.... 但系就唔支持我个部Notebook
: D# U) N/ v! g, G. Ncuterinoa 发表于 2010-7-31 22:21

. u2 x# U6 s+ g7 p& S* ]: _8 H- K- J6 ]& ~- t

; y3 R: g. n# l2 y5 X7 G6 p    以后驱动多咗自然会搵得轻松噶喇,放心啦

cuterinoa 发表于 2010-7-31 22:33:38 | 显示全部楼层
以后驱动多咗自然会搵得轻松噶喇,放心啦8 l: x9 }3 ?5 x
kevinchan 发表于 31-7-2010 22:27
4 k, w7 o$ y, c/ y
  G( T$ M( K) f3 p, z

/ Z+ B$ i- d+ t( H' x( R   我都系咁唸... 家用驱动冇烦恼... 至于手提就要睇啦

小c 发表于 2010-7-31 23:19:41 | 显示全部楼层
觉得win7就够用!!

Batcat 发表于 2010-8-1 09:32:39 | 显示全部楼层
回复 44# cuterinoa
) H4 z& Q$ L1 _) {1 [0 P7 c1 ]* l( _9 V% ~( b

, i+ n" b" `& e  b, r% {   哦原来系甘啊!!不过我玩网game好小双开既